Udviklingsorienteret social-og sundhedsassistent med forståelse for demensomsorgen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hobro

Er du en udviklingsorienteret social-og sundhedsassistent med forståelse for demensomsorgen, sundhedsfagligt ansvar og et godt kollegialt fællesskab?

Så vend blikket mod Blåbærhaven i Klejtrup, som er et særligt friplejehjem specielt til borgere med demens og andre kognitive funktionsnedsættelser, som lige nu søger en Social-og sundhedsassistent til en fast stilling i fortrinsvis dagvagt (aftenvagter i grundplanen er muligt hvis det ønskes, men ikke et krav) på 30-35 timer og med opstart 1.3.24 eller snarest mulig.
Da vi ikke har fundet den rette kandidat endnu, slås stillingen op igen. Også nyuddannede er meget velkommen, vi vægter det rigtige mindset meget højere end erfaring.

Blåbærhaven er et hyggeligt lille friplejehjem som har 24 lejligheder til borgere som er visiteret til demenstilbud pga. kognitive funktionsnedsættelser. Vi har stor fokus på beboernes individuelle behov og arbejder løbende med udvikling og vidensdeling, samt tilpassede hverdagsaktiviteter som kan rummes.
Vi vægter trivslen meget højt, både hos beboere, men i lige så høj grad også medarbejdere. Medarbejdere der ikke trives, kan ikke få beboere til at trives.

Vores arbejde beror på relationer og individuel tilgang til den enkelte beboer, og det forventes af alle medarbejdere at samarbejde omkring dette. Alle medarbejdere skal kende alle beboere og er fælles om at skabe tryghed, genkendelighed og en rar stemning i huset.
De allervigtigste samarbejdspartnere for os er beboernes pårørende og de frivillige samt lægen. Vi skal spille sammen for at give den enkelte beboer en så tryg og værdig tilværelse som muligt. Det kræver at du har en god situationsfornemmelse og kan bevare overblikket, selv om uforudsete ting prøver at spænde ben.

Som Social-og sundhedsassistent skal du være indstillet på, at du skal kunne navigere mellem det sundhedsfaglige og det pædagogiske område, og at du skal være med til at fremme den faglige udvikling. Du vil det tværfaglige samarbejde og være en anerkendende sparringspartner for dine kollegaer. Du kommer til at varetage delegerede sundhedsfaglige opgaver selvstændig, med understøttelse af sygeplejersken, og det forventes at du tager ansvar for hele opgaven, også dokumentationsdelen og opfølgning.

Vi tilbyder dig:

En arbejdsplads hvor vi holder af at grine sammen og har det sjov.
3½ friweekender på 6 uger
Masser af faglig og personlig udvikling
Sundhedsforsikring
Adgang til fitnesscenter
Du slipper for at lave madpakke
En leder der har tillid, er opmærksom på trivslen og vægter nærvær og synlighed meget højt.
En social kollegagruppe, som laver sjove og hyggelige arrangementer man er velkommen til at deltage i.
Fælles gavekasse (frivillig)
Løn efter gældende overenskomst med evtl. Kvalifikationstillæg.

Hvis du følger nedenstående link, kan du finde flere informationer om Blåbærhaven:

Klejtrup Friplejehjem Blåbærhaven – Et plejehjem i særklasse. (klejtrup-friplejehjem.dk)

Ansøgningsfristen går til søndag, den 17.03.2024. Samtaler afholdes dog løbende, og når det rigtige match er der, besættes stillingen inden udløb og opslaget fjernes.

Ved spørgsmål om stillingen er du velkommen til at kontakte forstander Christina Elbers Andersen på telefon: 21993568 eller mail: [email protected]

Du er også meget velkommen til at komme forbi til en kop kaffe og rundvisning.

Ved samtalen deltager: Forstander Christina, TR Rikke og en SSA

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hobro.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Hobro
  • Søndag den 17. marts 2024

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Aalborg

    Er du uddannet social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske, og har du mod på at bringe dig selv i spil og indgå i tæt relation med borgerne, samt løse både sundhedsfaglige og pædagogiske opgav..
    • SOSU-assistent
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Frederikshavn

    I [xxxxx]s Hjemme og Sygepleje, Frederikshavn Øst søger vi en Social og sundhedsassistenter eller Social og sundhedshjælpere med høj faglighed. Vi har været i gang med implementerin..
    • SOSU-assistent
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Frederikshavn

    Afdeling Solsikken byder dig velkommen i vores team.Du vil primært være tilknyttet afdeling Solsikken, men vi lægger stor vægt på at hjælpe hinanden på tværs af afdelingerne. Det er især vigtig..
    • SOSU-assistent
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Frederikshavn

    - vi søger en social- og sundhedsassistent til vores dejlige arbejdsplads i Bangsbo Levebo.Har du stor interesse for:At varetage helhedsplejen hos borgerne i deres eget hjem i Levebo miljøe..
    • SOSU-assistent
    • Frederikshavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Hobro

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Hobro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1