Social- og sundhedsassistent med interesse for rehabilitering -30-37 timer ugentligt i dagvagt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Vi har lige nu en ledig stilling som social- og sundhedsassistent til dig som kan lide at arbejde med komplekse borgerforløb og som trives i et tværfagligt arbejdsmiljø - 30-37 timer ugentligt.

Vi kan tilbyde en attraktiv stilling som SSA i dagvagt og med vagt hver 3. weekend eller hver 2/4 weekend. Hvis du kunne have interesse for funktionen som praktikvejleder for vores elever, vil dette også være en mulighed. Du kan have stor medbestemmelse ift dit ønskede timetal og ønsker du blandede vagter, kan vi også imødekomme dette.

Da vi har flere gravide kolleger, mangler vi en social- og sundhedsassistent i vores velfungerende team. Trives du med at have stor indflydelse på dit arbejde og længes du efter at se, at din viden og erfaringer gør en forskel, så bør du søge denne stilling nu og blive en del af vores stærke team af sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter samt vores farmakonom.

Her er vi fælles om sundhed og livskvalitet, et højt fagligt niveau og et stærkt kollegialt fællesskab, hvor vi løfter i flok. Vi arbejder ud fra den rehabiliterende tilgang og har et tæt samarbejde om borgerens forløb med vores fysio- og ergoterapeuter samt visitationen og udlånshjælpemidler. Du bliver en del af et hus hvor alle dage er forskellige og hvor du får mulighed for at udvikle mange faglige kompetencer.

Sundheds- og Rehabiliteringscenter Hørsholm har 27 døgnpladser fordelt på to afdelinger, hvoraf tre pladser fungerer som aflastningspladser for Hørsholm kommunes borgere.

Vi arbejder ud fra Hørsholm kommunes værdier og visioner ”fælles om det gode liv”.
Vores borgere kommer enten direkte fra hospital eller hjemmet og visiteres til genoptræning, observations- eller palliationsophold. Den gennemsnitlige indlæggelsestid er 3-4 uger.
Vi har mange komplekse forløb og har i den forbindelse udstyr til måling af infektionstal og andre prøvetagningsmuligheder samt blærescanner. Kombineret med daglig systematisk triagering muliggøres tidlig opsporing og hurtig handling i akutte situationer. Du vil blive grundigt introduceret til alt udstyr, og der er løbende faglig sparring og brush-up.

Vi kan tilbyde

En arbejdsplads hvor trivsel og medarbejderindflydelse er i fokus. Vi arbejder tillidsbaseret og ser os som et hold.

  • Du vil få engagerede og kompetente kollegaer, der brænder for rehabilitering og akut sygepleje til borgerne.
  • Mulighed for at præge udviklingen, bl.a. i specialiserede teams, som ressourceperson i et område eller bare som dig med de kompetencer du har.
  • Mulighed for at være med i en aktiv hverdag, hvor der arbejdes med tidlig opsporing, rehabilitering og triagering.
  • Arbejde tværfagligt om alle borgerforløb og være en del af en udvikling, hvor vi etablerer tværfaglige teams om de komplekse borgerforløb.
  • Vi prioriterer en god start og introduktionsforløb højt, da vi ved hvordan det er at være ny. Du vil få en mentor i de første to måneder, som bl.a. kan støtte dig i at komme godt ind i arbejdet.
  • Vi kan tilbyde undervisning i relevante emner, bl.a. emner fra vores årshjul
  • En arbejdsplads 5 minutters gang fra Kokkedal station og ganske tæt på Helsingør motorvejen, men samtidig i de smukkeste omgivelser tæt på Kokkedal slot, skov og strand.
  • Et center som blev bygget for 10 år siden, med fysiske rammer der giver de optimale muligheder for et succesfuldt rehabiliteringsforløb.

Vi søger en kollega:

  • Der trives i et travlt miljø med et stort flow og som kan håndtere at nogle dage er uforudsigelige
  • Der har lyst til læring og udvikling
  • Der har en velfunderet og skarp dokumentationspraksis
  • Der vil medvirke til at borgerne får et værdigt ophold med fokus på rehabilitering og livskvalitet
  • Der vil være med til at skabe et højt sygeplejefagligt niveau
  • Der er holdspiller, der spiller sine kolleger gode og trives med gode faglige dialoger
  • Der tør gå nye veje og kan bidrage til arbejdspladsens trivsel


Mere viden
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere og du er også meget velkommen til at komme forbi og få en rundvisning. Kontakt Centerleder Pernille Bay på 29232330 eller [email protected] eller afdelingsleder Christina Vestergaard på tlf. 40327232 eller [email protected]
Ansøgningsfrist 22.07.2023. Der afholdes ansættelsessamtaler løbende. Når vi har fundet den rette kandidat, lukkes annoncen.
Center for Sundhed og Omsorg varetager opgaver indenfor pleje og omsorg, rehabilitering, genoptræning samt sundhedsfremmende og forebyggende indsatser. Du kan læse om kommunens sundheds- og rehabiliterende tilbud på www.sundhed.dk og www.horsholm.dk
Din løn forhandles i henhold til gældende overenskomst med baggrund i uddannelse og erfaring.
Søg sådan
Hvis du ønsker at søge stillingen, klik da på linket ’Søg stillingen’ til højre i opslaget. Du vil blive bedt om kontaktoplysninger og om at uploade relevante dokumenter.
Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Hørsholm
  • Lørdag den 22. juli 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Nærum

    SOSU-assistent søges til organisation/virksomhed i 2850 Nærum
    • SOSU-assistent
    • Nærum
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Nordsjælland

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Nordsjælland

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Nordsjælland

    Vi har babyboom på Rehabiliteringsafdelingen, så derfor søger vi social- og sundhedsassistent med højt fagligt engagement.Er du social- og sundhedsassistent med en stærk faglighed og lyst til a..
    • SOSU-assistent
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2