Dygtig social- og sundhedsassistent til velfungerende åbent afsnit i Gentofte. Er det dig?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du være en del af et afsnit med en stærk teamånd? Og bliver du motiveret af at gøre en forskel for den psykiatriske patient? Så har vi stillingen til dig.

Velkommen indenfor hos åbent afsnit 19.0
Du bliver en del af et åbent alment psykiatrisk afsnit, hvor vi modtager patienter indenfor alle diagnosegrupper. Afsnittet huser 16 almindelige sengepladser og en’ patientstyret indlæggelse, hvor patienten har mulighed for indlæggelse i op til 5 døgn. Vores patienter er voksne fra 18 år og op efter.

Vi er en tværfaglig personalegruppe bestående af både mænd og kvinder, hvor vores fagproffesioner spænder mellem sygeplejersker, social og sundhedsassistenter, fysioterapeut, ergoterapeut, recoverymentor, lægesekretær, socialrådgiver, serviceassistenter, overlæge og oversygeplejerske og nu vil vi meget gerne udvide teamet med endnu en dygtig og engageret social og sundhedsassistent.

Som social og sundhedsassistent på afsnit 19.0 vil dine arbejdsopgaver bl.a. bestå i:

  • At være kontaktperson for 3 - 5 patienter i løbet af en vagt.
  • At have støttende og terapeutiske samtaler med de patienter du er kontaktperson for.
  • Planlægge og iværksætte miljøterapeutiske aktiviteter for dine patienter.
  • Koordinere og samarbejde med bl.a. pårørende, ambulante tilbud, de sociale myndigheder og somatikken.
  • Tage del i forbedringsarbejdet på afsnittet.
  • Dokumentation af observationer, aftaler og planer i sundhedsplatformen.

Vores forventninger til dig
Du er uddannet social- og sundhedsassistent og måske har du erfaring fra psykiatrien, eller stor interesse og lyst til at arbejde med den psykiatriske patient.

Det er et plus hvis du har medicinkompetence eller som minimum har lyst til at erhverve dig denne kompetence på sigt.

Vi forestiller os også, at:

  • Du er god til at formidle. Dokumentation er en stor del af vores arbejde, hvorfor vi vægter højt, at du formulerer dig godt i tale og på skrift, da du skal kunne give klare beskeder videre til dine kolleger.
  • Du kan både arbejde selvstændigt og som del af et team. Vi samarbejder for at give den bedste pleje muligt og så hverdagen glider bedre. Med din konstruktive og positive facon bidrager du til det gode arbejdsmiljø, vi har i afsnittet.
  • Vil være med til at sikre høj faglighed i afsnittet i samarbejde med dine kollegaer.

Sidst, men ikke mindst, beder du om hjælp, når du har brug for det, og giver hjælp, når dine kollegaer har brug for det.

Hvorfor skal du søge jobbet hos os?
Du vil blive en del af en rummelig personalegruppe, der vægter faglighed, ansvarlighed og et godt arbejdsmiljø. Vi gør en indsats for at skabe et rum, hvor der er plads til forskellighed og udvikling.

Vi vægter forbedringskulturen højt, hvorfor vi om onsdagen afholder forbedringsmøde og alle kan komme med deres forslag til eventuelle forbedringer på afsnittet. Derigennem hjælpes vi ad med at udvikle afsnittet og gøre det til en endnu bedre arbejdsplads.

Introduktion og udvikling. Du får tildelt en mentor på afsnittet som er en erfaren kollega du kan spare med og der er fast supervision hver 2. uge på afsnittet. Derudover får du et individuelt tilrettelagt introduktionsprogram og kommer på kurser i bl.a. konflikthåndtering og løbende vedligeholdelsestræning. Efter det første år har du en MUS-samtale med din leder, hvor I sammen lægger en plan for din fremtidige udvikling.

Vi har alle sammen været på et 5-dagskursus i kognitiv adfærdsterapi (KAT). Dette vil du også komme på og her vil du bl.a. lære en masse om validering, sokratisk dialog, hold-ud færdigheder til patienten i krise, udarbejdelse af problemmål lister og meget meget mere.

Har ovenstående vakt din interesse?

Så tøv ikke med at ringe til oversygeplejerske Mie Engel på 24 76 54 19 og få en uddybende og uforpligtende snak. Vi giver også gerne en kop kaffe og en rundvisning, så du kan se og mærke stemningen på afsnittet før du sender din ansøgning.

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om en stilling i primært dagvagter. Enkelte aften og nattevagter vil kunne forekomme, men eftersom vi har faste nattevagter på afsnittet, vil dette være meget sparsomt. Der vil være weekendvagt hver 2. eller hver 3. weekend i 8 timer, alt efter ønske.

Vi ser gerne, at du kan starte d. 1. maj 2023 eller efter aftale.

Vi lægger vagtplaner mere end 4 uger frem i tiden, hvilket betyder at du kender din vagtplan lang tid frem. Derudover er der er en gensidig fleksibilitet, der betyder, at vi plejer at få puslespillet til at gå op og at der er god mulighed for byt af vagter med dine kollegaer.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist er den 12. marts 2023

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 16. marts 2023.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Fremtidens Psykiatri på Bispebjerg

Psykiatrisk Center København står over for en kompleks og spændende forandring. I de kommende år samler vi centret fysisk og organisatorisk i et funktionelt, lyst og imødekommende nybyggeri på Bispebjerg, som er designet ud fra den nyeste viden om helende arkitektur- Ny Psykiatri Bispebjerg.

Indflytningen foregår i faser. I 2022 flytter afsnit ind fra Bispebjerg og Rigshospitalet som betyder, at den psykiatriske akutmodtagelse, to akutte modtagerafsnit samt to intensive afsnit samles i Ny Psykiatri Bispebjerg. I 2025 flytter yderligere afsnit ind fra Gentofte-matriklen og Frederiksberg-matrikel.

Da indflytningen sker i faser og centret skal fraflytte Rigshospitalsmatriklen i 2022 vil nogle afsnit og enheder oplever at skulle bo midlertidigt i nyrenoverede bygninger på vores Frederiksberg-matrikel. Der vil i en årrække dermed fortsat være sengeafsnit, forskning og ambulatorier på Frederiksberg-matriklen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • København Ø
  • Søndag den 12. marts 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København

    Ønsker du at kombinere din passion for sundhedspleje med din ekspertise i administrative opgaver? Kan dit smil mærkes gennem telefonen? Og brænder du for at leverer førsteklasses vikarløsninger i..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent (praktik) i København

    Vil du være med til at understøtte udviklingen af moderne IT-løsninger, og har du lyst til at prøve dine processtyrings- og projektledelsesegenskaber af? Så har vi en praktikantstilling, der kan væ..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4