Vi opnormerer! Nu har du chancen for at blive social- og sundhedsassistent på affektivt sengeafsnit 6111

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du udvikle dig indenfor et anerkendt specialafsnit med speciale indenfor depression, mani og bipolare lidelser? Så kan du blive en af vores nye sygeplejersker. Du vil blive ansat på et afsnit, hvor vi lægger vægt på din faglige udvikling. Et afsnit hvor vi vægter både faglighed og patientforløb højt.

Du vil primært arbejde i dagvagter, da vi både har faste aften- og nattevagter. Vi arbejder hver anden/ tredje weekend. Dine vagtønsker vil blive imødekommet så vidt muligt, da vi insisterer på, at arbejdslivet og privatlivet kan hænge sammen.

Din kommende arbejdsplads
Afsnit 6111 er et affektivt sengeafsnit på Psykiatrisk Center København med speciale indenfor affektive lidelser. Specialet omfatter både maniske, depressive og bipolære patienter. Vi modtager yderligere mange unge, som bliver indlagt til diagnostisk afklaring.

Vi er fornyelig flyttet til nyrenoverede lokaler på Frederiksberg Hospital. Her har vi fået plads til 15 patienter, og derfor opnormerer vi i personalegruppen. Vores normering er 5 i fremmøde i DV, og 3 i fremmøde om AV, og 2 om natten, samt en trisse, som kommer til at have ansvaret for 2 afdelinger.

Vi arbejder i et fagligt udfordrende miljø med komplekse plejeforløb i et tæt tværfagligt samarbejde med læger, psykologer, fysioterapeuter, ergoterapeuter og socialrådgiver.

I tilknytning til afsnittet er der et intensivt affektivt ambulatorium, og et kompetencecenter for affektive sindslidelser, som vi har et tæt samarbejde med. Vi samarbejder dagligt med forskningsenheden på Psykiatrisk Center København.

Hvordan arbejder vi?
Vores sygepleje er baseret på et veludbygget kontaktpersonssystem. Vi arbejder med primære og sekundære kontaktpersoner, som har et tæt samarbejde med vores læger og tværfaglige samarbejdspartnere. Vi har et tæt samarbejde med de pårørende. Vi har yderligere meget fokus på relations arbejdet, som har stor betydning for vores samarbejde med vores patienter.

Derudover arbejder vi målrettet ud fra plejeplaner, som er udarbejdet sammen med patienten. Vi arbejder ud fra faser, hvor fokus er på patientinddragelse, så patienten hele tiden er orienteret om hvor vi er i forløbet. Vi arbejder løbende med systematiske forbedringer i afsnittet og på at effektivisere der, hvor det skaber værdi for vores patienter.

Eksempler på konkrete opgaver kan være:

  • Kontaktperson for 3 patienter med faste kontaktpersonssamtaler
  • Faglig refleksion og supervision til at styrke fagligheden
  • Deltagelse og udvikling af miljøterapi i afdelingen
  • Deltage og arrangere netværksmøder
  • Deltage i psykoedukation med andet personale og læger.

Da vi modtager elever og studerende, er der mulighed for at blive vejleder, hvis du er interesseret i det. Vi arbejder meget på at få skabt det bedste læringsmiljø for vores studerende/elever.

Hvorfor skal du søge jobbet hos os?
Du bliver en del af et specialafsnit, der dagligt er integreret i flere forskningsprojekter. Du får både indflydelse på udviklingen i afsnittet og stor indflydelse på dit eget arbejde.

Derudover tilbyder vi dig:

  • Grundig introduktion og oplæring i specialet og funktionen, understøttet af vores mentorordning
  • Supervision ved psykolog, hver 14 dag.
  • En fagligt engageret leder med høje ambitioner
  • En afdeling hvor sikkerhed for patienterne og personale prioriteres højt

Vi er et team på 23 kolleger fordelt på sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter. Hos os får du et arbejdsmiljø, hvor der både er plads til latter og tårer.

Løn- og ansættelsesvilkår.
Der er tale om faste stillinger med tiltrædelse den 1. juni 2023 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Vi glæder os til at høre fra dig
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Charlotte Giolbas på 38647149/47 eller [email protected] for yderligere informationer.

Søg stillingen via link på siden senest den 2. maj 2023
Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Fremtidens Psykiatri på Bispebjerg
Psykiatrisk Center København står over for en kompleks og spændende forandring. I de kommende år samler vi centret fysisk og organisatorisk i et funktionelt, lyst og imødekommende nybyggeri på Bispebjerg, som er designet ud fra den nyeste viden om helende arkitektur- Ny Psykiatri Bispebjerg.

Indflytningen foregår i faser. I 2022 flytter afsnit ind fra Bispebjerg og Rigshospitalet som betyder, at den psykiatriske akutmodtagelse, to akutte modtagerafsnit samt to intensive afsnit samles i Ny Psykiatri Bispebjerg. I 2024 flytter yderligere afsnit ind fra Gentofte-matriklen og Frederiksberg-matrikel.

Da indflytningen sker i faser og centret skal fraflytte Rigshospitalsmatriklen i 2022 vil nogle afsnit og enheder oplever at skulle bo midlertidigt i nyrenoverede bygninger på vores Frederiksberg-matrikel. Der vil i en årrække dermed fortsat være sengeafsnit, forskning og ambulatorier på Frederiksberg-matriklen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • København Ø
  • Tirsdag den 02. maj 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København SV

    OMRÅDE: 2450 København SVLIDT OM MIG:Jeg er en 27-årig jurastuderende kvinde med Cerebral Parese, hvilket vil sige, at jeg er spastisk i hele kroppen og sidder i kørestol. Jeg har derfor br..
    • SOSU-assistent
    • København SV
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København

    Ønsker du at kombinere din passion for sundhedspleje med din ekspertise i administrative opgaver? Kan dit smil mærkes gennem telefonen? Og brænder du for at leverer førsteklasses vikarløsninger i..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4