Er du social- og sundhedsassistent og vil du være med til at skabe trygge rammer for vores patienter? Så er det dig, ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Har du lyst til at gøre en forskel for patienter i intensivt regi og arbejde deeskalerende ud fra en kognitiv referenceramme? Så kom og bliv en del af vores team!

Du bliver en del af et velfungerende afsnit med et trygt arbejdsmiljø, der modtager patienter med alle former for psykiske lidelser.

Lidt om os på afsnit B2

Vi har plads til 15 patienter med alle former for psykiske lidelser. Hos os kommer du til at arbejde ud fra en kognitiv tilgang med fokus på recovery og medinddragelse af patienten i egen behandling.

Deeskalering ligger os meget på sinde og bl.a. med udgangspunkt i Safeward-principperne, søger vi at skabe trygge rammer for såvel patienter som personale. Herudover bliver du en del af et afsnit, hvor vi taler meget om, hvordan vi passer på hinanden og planlægger dagene sammen.

Vi er en personalegruppe, der er blandet i forhold til alder, erfaring og faggrupper. Fx har vi en gennemsnitlig erfaring på 15 år blandt vores social- og sundhedsassistenter. Vi har specialuddannede sygeplejersker og tre uddannede akutsygeplejersker.

Vi tilbyder vores patienter aktiviteter med vores aktivitetsteam, der består af en social- og sundhedsassistent, en socialpædagog, og en musikterapeut, der bistår os i arbejdet med at nedbringe angst og aggressioner hos patienterne via aktiviteter, dette foregår i tæt samarbejde med kontaktpersonerne.

Herudover har vi en recoverymentor tilknyttet afsnittet, der hjælper vores patienter med håb og fremtidsperspektiver ift. egen recovery.

Hvordan vil din hverdag se ud?

Du skal være kontaktperson for 3-4 patienter, hvor du blandt andet:

  • sikrer, at patienten har en velstruktureret hverdag, hvor tilgangen er baseret på tillid, samarbejde og en ligeværdig relation
  • afholder daglige målrettede samtaler
  • deltager i stuegang, pårørendesamtaler, behandlingsplans- og netværksmøder.

Her er nogle gode grunde til at søge jobbet!

På afsnit B2 får du en afvekslende hverdag, hvor du har stor indflydelse på at planlægge din arbejdsdag såvel som vagtplan og dine kommende kollegaer er altid klar til at bytte en vagt. Du får også et Introduktionsforløb efter dine behov, og du får tilknyttet en sparringspartner/mentor, der står til rådighed under din introduktion. Derudover er der mulighed for supervision en gang om ugen.

Dine karriereveje som social- og sundhedsassistent - Din faglige motivation og udvikling er vigtig for os, og en karriere i psykiatrien kan udvikle sig i mange retninger. Du kan blandt andet blive:

→ Praktikvejleder: Har du en særlig interesse for at lære fra dig, undervise og vejlede andre, er vejen som praktikvejleder måske noget for dig. Her for du ansvar for vores dygtige elever i afsnittet, hvor du blandt andet vejleder dem i patientnære interaktioner og situationer. Mange af vores elever er fortsat hos os efter endt praktikforløb.

→ Forebyggelsesinstruktør: Er du særligt passioneret omkring arbejdet med at nedbringe anvendelsen af tvang, kan du også videreuddanne dig til forebyggelsesinstruktør. Vi har et velfungerende team af forebyggelsesinstruktører på PCA, som vil have meget glæde af din viden og engagement.Vi afholder også en temadag for forebyggelsesinstruktører en gang i kvartalet.

Kan du genkende dig selv i dette?

Du er uddannet social -og sundhedsassistent, med interesse for at arbejde med patienter i lukket regi. Du sætter pris på en afvekslende hverdag, er dygtig til at arbejde med deeskalering, og kunne tænke dig at varetage rollen som sparringspartner.

Derudover forventer vi, at du:

  • har fokus på at sætte patienten og de pårørende i centrum
  • har gode samarbejdsevner både monofagligt og tværfagligt
  • har en positiv indstilling til arbejdet.

Løn- og ansættelsesforhold

Stillingen er til besættelse 1. november 2023 eller efter aftale.
Du ansættes i blandede vagter, med weekendvagt hver 2. eller 3. weekend.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst.

Skal du være vores nye kollega?

Send din ansøgning, CV og uddannelsesbeviser via linket senest d. 22. september 2023.Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Vi forventer at holde samtaler løbende.

Vil du vide mere?

Er der spørgsmål vi ikke har fået besvaret eller du nysgerrig på at se vores omgivelser, så tag fat i oversygeplejerske Line Rahr på tlf. 5156 1321. Vi byder også meget gerne på en kop kaffe, hvis du har lyst til vide mere om stillingen og afsnittet.

Vil du vide mere om vores skønne arbejdsplads på Psykiatrisk Center Amager, så se med i vores video lige her

Du kan også læse og høre mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • København S
  • Fredag den 22. september 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København

    Ønsker du at kombinere din passion for sundhedspleje med din ekspertise i administrative opgaver? Kan dit smil mærkes gennem telefonen? Og brænder du for at leverer førsteklasses vikarløsninger i..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent (praktik) i København

    Vil du være med til at understøtte udviklingen af moderne IT-løsninger, og har du lyst til at prøve dine processtyrings- og projektledelsesegenskaber af? Så har vi en praktikantstilling, der kan væ..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 3