Social- og Sundhedsassistent til Center for Botilbud

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Social- og Sundhedsassistent til Center for botilbud afdeling Rytterskolevej i Nr. Bjert

Rytterskolevej søger en fagligt ambitiøs og struktureret Social- og Sundhedsassistent, der vil bidrage ind i den sundhedsfaglige indsats på et specialiseret døgntilbud til for voksne med betydelig og varig nedsat funktionsevne.

Som medarbejder på Rytterskolevej bliver du en vigtig del af borgernes hverdag. På Rytterskolevej bor 32 borgere med betydelig varigt nedsat funktionsevne, fordelt på fire afdelinger. Læs mere om Rytterskolevej.

Vores 32 borgere understøttes af 90 medarbejdere, der har den største respekt for at gå på arbejde i borgerens eget hjem. Personalegruppen består af socialpædagoger, ergoterapeuter, omsorgsmedhjælpere, pædagogiske assistenter, social- og sundhedsassister - og hjælpere samt administrativt personale. Der er også faglig koordinatorer, sundhedsfaglig koordinator samt fysioterapeuter og en sygeplejerske tilknyttet.

Vi arbejder med mestring og selvbestemmelse, og sikrer at borgerens hverdag er tilrettelagt og forudsigelig med udgangspunkt i den enkeltes ønsker og behov. Vi prioriterer at udvikle borgernes deltagelse med respekt for etikken i arbejdet med borgeren og sammen tilrettelægger vi gode rammer for indlæring af nye færdigheder ud fra voksenudredningsmetoden (VUM). For os er det naturligt at arbejde med mål og delmål samt dokumentere relevant.

På Rytterskolevej er der en kompetent og dynamisk personalegruppe, der deler en afvekslende og uforudsigelig hverdag på en spændende arbejdsplads i konstant udvikling og med store muligheder. Rytterskolevej er en arbejdsplads, hvor vi prioriterer medindflydelse og løbende udvikling med fokus på at integrere egen opgaveløsning i den fælles. Vi tror på den gode intention i andres handlinger, mens vi tør stille opklarende spørgsmål til det, vi ser og vi tør udfordre plejer.

Vi prioritere, at alle medarbejdere har en høj, men også forskellig faglighed, hvor vi bevidst bruger hinandens kompetencer, der hvor de er bedst. Vi har løbende fokus på udvikling i form af vidensdeling, supervision, kurser og efteruddannelse. Vi er en arbejdsplads med mange muligheder, og hvor vi uddelegerer ansvar og opgaver, mens der er medindflydelse.

Rytterskolevej er en del af Center for botilbud, og vi har et tæt samarbejde med vores kollegaer på Botilbud Centervej. Vores fokus er at give/yde borgerne Ressourcefokuseret støtte til det levede liv.

Vi arbejder ud fra visionen "Borgerens centrum" og herunder strategien "Selvværd og Sammenhæng".

Vores forventninger til dig

Vi forventer, du er uddannet SSA og kommer med erfaring i og kan varetage delegeret medicinhåndtering i et nært samarbejde med tværsektorielle samarbejdspartnere, som eksempelvis læger, psykiater med flere.

Du byder ind med din faglighed, din viden og dine refleksioner både i daglig praksis og i sparring med kollegaer og ind i teamsamarbejdet. Du indgår aktivt i implementering af sundhedsfaglige retningslinjer og instrukser med respekt for at alle faggrupper, hvor du med både vedholdenhed og opfølgning sikrer rette kompetencer styrkes og sættes i spil til borgernes bedste.

Det er en naturlig forudsætning at du er stærk på IT kompetencer og du arbejder struktureret og målrettet med den faglige dokumentation, som du også kan formidle vigtigheden af til dine kolleger.

Vi forestiller os, at du er åben og imødekommende i samarbejdet med borgere, kolleger og pårørende, for vi prioriterer altid et godt pårørendesamarbejde. Du har en anerkendende tilgang, og du er løsningsfokuseret i dine opgaver.

Du har gyldigt kørekort B.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Marie-Louise Boye Droob tlf. 2147 6204.

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst. Lønnen bliver fastsat efter principper for lokal løn-dannelse i henhold til ansøgerens kvalifikationer.

Stillingen er på 30-32 timer pr uge i dag- og aftenvagter – herunder arbejde hver anden weekend. Tilkendegiv gerne i din ansøgning, hvor mange timer du ønsker.

Ansøgning

Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Ansøg".

Ansøgningsfrist: 1. januar 2024.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende, så skynd dig at ansøge.

Ansættelse: 1. februar 2024.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=4fa2e85f)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Kolding
  • Mandag den 01. januar 2024

Lignende jobs

  • Sosu-assistent (elev) i Sydjylland

    Om jobbetEr du 25 år eller derover, har du mulighed for at søge en læreplads med ansættelse på både grundforløb og hovedforløb.Du starter på grundforløb i uge 42 2024 og fortsætter på hovedfo..
    • SOSU-assistent
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Fredericia

    Da vi har prioriteret i højere grad at være selvdækkende og som udgangspunkt arbejde med faste kollegaer, søger vi nu en social- og sundhedsassistent til dagvagt og en social- og sundhedsassistent .
    • SOSU-assistent
    • Fredericia
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Vejle

    SOSU-assistent søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • SOSU-assistent
    • Vejle
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Vejle

    SOSU-assistent søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • SOSU-assistent
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
15. maj 2024 6
14. maj 2024 7
13. maj 2024 8
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8
10. maj 2024 8
9. maj 2024 8
8. maj 2024 8
7. maj 2024 8
6. maj 2024 8
5. maj 2024 8
4. maj 2024 8
3. maj 2024 7
2. maj 2024 7
1. maj 2024 8
30. april 2024 8
29. april 2024 8
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 7