Social- og sundhedsassistent til Neurorehabilitering Toftegården

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Møldrup

Neurorehabilitering Toftegården søger 1 kompetent social- og sundhedsassistent med lyst til at arbejde med borgere med erhvervet hjerneskade.

Stillingen er med primær tilknytning til botilbuddets faste pladser. Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer eller efter aftale. Start den 1. oktober 2023. Arbejdstiden ligger i dag- og aftentimer, fortrinsvis med dagvagter. Og arbejde hver 2. – 3. weekend.

Om dig
Du vil indgå i den daglige pleje med en rehabiliterende tilgang hos borgere, samt igangsætte relevante aktiviteter ud fra borgerens ressourcer og ønsker med afsæt i neuropædagogiske tanker i forhold til den enkelte borgers kognitive vanskeligheder. Herunder hverdagsaktiviteter samt andre aktiviteter der medvirker til, at borgeren opnår et meningsfuldt liv med størst mulig grad af selvstændighed.

Du udfører faglige beskrivelser, analyser, vurderinger og refleksioner i det daglige neuropædagogiske arbejde, samt planlægger, udfører, dokumenterer og evaluerer tiltag.

Du er en energisk person, har stærke sociale kompetencer, er ansvarsbevidst og samarbejdsorienteret monofagligt såvel som tværfagligt. Du har et godt overblik og trives med, at den ene dag ikke ligner den anden.

Du har lyst at tilegne dig neurofaglige kompetencer i form af basal viden om hjernens opbygning og funktion, neuropsykologi og neuropædagogik samt kompetencer indenfor tværfagligt teamsamarbejde.

Om os
Neurorehabilitering Toftegården er beliggende i Møldrup 20 km nord for Viborg og er en del af et større center, Toftegården. Neurorehabiliteringstilbuddet er målrettet voksne borgere med erhvervet hjerneskade med behov for et specialiseret rehabilliteringstilbud. Der er 13 pladser med 8 faste botilbudspladser, 5 midlertidige neurorehabiliteringspladser og dagtilbud. Vores fokus er at levere den nødvendige neuropædagogiske støtte til, at borgerne kan leve et selvstændigt og meningsfuldt liv, trods omfattende aktivitets- og deltagelsesbegrænsninger.

På Neurorehabilitering Toftegården er rehabiliteringsindsatsen organiseret i tæt koordineret teambaseret, interdisciplinært samarbejde, hvor faggrupperne planlægger, prioriterer, revurderer og justerer rehabiliteringsindsatsen i fællesskab og arbejder mod fælles beskrevne mål – i tæt samarbejde med borgeren og dennes pårørende.

Vores fælles faglige fundament bygger på neuropsykologi, hvor neuropædagogik anvendes bredt af de forskellige faggrupper og er bidragende til en faglig forståelsesramme og arbejdsform i den tværfaglige indsats til borgere med kompleks erhvervet hjerneskade.

Vi har fokus på udvikling, trivsel og kvalitet. De tværfagligt sammensatte personalegrupper består af engagerede og kompetente SOSU-personaler, fysioterapeuter, ergoterapeuter, pædagoger og sygeplejersker. Vi arbejder kontinuerligt med kompetenceudvikling og supervision i tæt samspil med fast tilknyttet neuropsykolog.

Løn og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst.

Samtaler
Ansættelsessamtaler forventes afholdt fredag den 25. august 2023.

Yderligere oplysninger
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Centerleder, Christina Maria Dall Christensen på telefon 22 51 34 01.

Se også vores hjemmeside Neurorehabilitering Toftegården

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Møldrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Møldrup
  • Fredag den 11. august 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Frederikshavn

    Søparken Plejecenter mangler en dig som social- og sundhedsassistent en i aftenvagt!Genopslag.Kan du se dig selv arbejde i et stærkt fagligt fælleskab med mulighed for nye udfordringer og f..
    • SOSU-assistent
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Aalborg

    Er du uddannet social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske, og har du mod på at bringe dig selv i spil og indgå i tæt relation med borgerne, samt løse både sundhedsfaglige og pædagogiske opgav..
    • SOSU-assistent
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Aalborg

    SOSU-assistent søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • SOSU-assistent
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Frederikshavn

    I [xxxxx]s Hjemme og Sygepleje, Frederikshavn Øst søger vi en Social og sundhedsassistenter eller Social og sundhedshjælpere med høj faglighed. Vi har været i gang med implementerin..
    • SOSU-assistent
    • Frederikshavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Møldrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Møldrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1