Ansvarshavende Social og Sundhedsassistent søges til aftenvagtstilling i Akutplejen - Bliv en del af vores rehabilite...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

I HTSH (= Hjælp Til Selv Hjælp) arbejder vi udfra en rehabiliterende tankegang og efter en arbejdsgangsbeskrivelse, når vi rehabiliterer borgerne under SL§83a.

Vores ene aftenvagtsteam søger en ny ansvarshavende Social og sundhedsassistent, til daglig koordinering og styring af kørelister, samt at indgå som kollega i teamet, når de daglige opgaver skal løses hos borgerne. Teamet består af i alt 6 medarbejdere.

Vi arbejder med borgernes mål. Det er eksempelvis, når en borger udskrives fra sygehuset efter en knæoperation og har brug for hjælp til at mobilisere sig igen. Det første vi gør, er at spørge ind til borgernes mål. Herudfra støtter vi borgerne i deres rehabiliteringsproces, så de bliver så selvhjulpne som muligt.

Vi har et slogan som er: Går det galt og brænder på - så kommer HTSH.

Vi søger en social- og sundhedsassistent med erfaring eller lyst til at blive den nye ansvarshavende til aftenholdet (mandag og tirsdag ) på 32 timer/uge. Vi arbejder 5-2 med hver anden weekend (fredag, lørdag og søndag). Som ansvarshavende møder du ind før teamet og er i dialog med vores planlæggere og opretter på baggrund heraf dagens kørelister.

Du samarbejder også med den ansvarshavende på vores andet hold (onsdag/torsdag), samt med afdelingslederen i HTSH.

Har du humor, ben i næsen, øjne i nakken og ind imellem det lange ben foran?
Med andre ord: har du let til smil, er du selvstændig, kan du observere, og kan du lide at have både travle og ind imellem stille perioder? Så er du præcis den vi søger.

Lidt om vores aftenhold og vores forventninger til dig:
Vi dyrker fagligheden og vores samarbejde med sygeplejersker, terapeuter, diætist, borgere og pårørende. Hos os er der altid nyt at lære og kompetenceudvikling sker løbende.

Vores borgere er i forløb på ca. 8-12 uger og derfor sker der hele tiden noget nyt.
Du skal trives med mange goddag og ligeså mange farvel.
Du skal kunne lide at arbejde om aftenen, køre i bil alene (der bliver stillet bil til rådighed i vagterne),
Du skal kunne lide at træffe faglige, selvstændige beslutninger og brænde for samarbejdet med dine kolleger.

Opstart og lidt om jobbet:
Hos os får du en grundig oplæring og introduktion til arbejdet som ansvarshavende. Der er fem gode kolleger, som altid vil hjælpe dig, samt planlæggerer, teamkoordinator og afdelingsleder. Derudover har vi et godt samarbejde med det andet aftenhold og vores tværfaglige kollegaer i dagfladen.

Vi arbejder også meget med kompetenceudvikling og i teamet har man i den grad mulighed for at bidrage med de kompetencer man har, indenfor de sundhedslovsindsatser som er dine styrker. Det du ser som faglige udfordringer, har du også rig mulighed for at arbejde med. Du vil på denne måde blive klædt på til at kunne løse opgaverne.

Har du lyst til at prøve et meget anderledes job?
Så send os en ansøgning, vi vil glæde os til at møde dig.

Lidt mere om HTSH rent organisatorisk:
HTSH teamet et udekørende rehabiliteringsteam, et stærkt tværfagligt team, der har borgeren og hele dennes livssituation i centrum. I vores team er kerneopgaven, at rehabilitere borgerne udfra deres egen mål, til større selvstændighed i hverdagen. Vi tager udgangspunkt i borgerens hverdagsliv og alle faggrupper i teamet understøtter borgerens rehabilitering i en koordineret, sammenhængende og videns baseret indsats. Rehabiliteringsforløbende foregår i borgernes eget hjem, fx efter udskrivelse fra hospital, efter midlertidigt ophold, døgnrehabiliteringscenter eller ved visitation fra hjemmeplejen.

Vi arbejder ud fra en systematisk, evidensbaseret og rehabiliterende tilgang. Vi har en nøje beskrevet tværfaglig arbejdsgang, hvor tidlig opsporing af sygdom, triage og rehabilitering er i højsædet. Vi har et tæt samarbejde både med Rehabiliteringsafdelingen hvor borgerne ofte bliver udskrevet til HTSH forløb, der ud over har vi en tæt kontakt til vores palliative team og Akutteam.

Løn og ansættelsesforhold:
Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.
Ved ansættelse indhentes der straffeattest.

Vi holder løbende ansættelsessamtaler. Ansøgningsfrist er den 26.3. 2024, kl. 12.

Ønsker du at høre nærmere om, er du meget velkommen til at kontakte Afdelingsleder af HTSH Jesper Valgreen: [email protected], tlf. 2490 7630 eller Teamkoordinator Janni Nielsen: [email protected], tlf. 3084 1487.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=dbe401c7)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Roskilde
  • Tirsdag den 26. marts 2024

Lignende jobs

  • Sosu-assistent på Midt-og Vestsjælland

    Faglig stolthed, leve- og bo miljø, samarbejde mellem vagtlag og relationsskabende til mennesker med demens - er det nøgleord der beskriver dig og dit arbejde? Har du lyst til et jobskifte - så h..
    • SOSU-assistent
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Roskilde

    Vil du arbejde i naturskønne omgivelser tæt på vand og skov i centrum af Roskilde. Vil du gøre en forskel og hjælpe mennesker med psykisk sygdom videre i samarbejde med dem selv og deres pårøre..
    • SOSU-assistent
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Kalundborg

    Om jobbet Mangler du et sommerferiejob er der gode og spændende muligheder som afløser på [xxxxx] Vi søger i alle vagtlag. Vi søger primært sommerferieafløsere i juni, jul..
    • SOSU-assistent
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Kalundborg

    Om jobbet Brænder du for pleje til ældre og kan du sætte din faglighed i spil og dele ud af din viden? Er du træt af skiftende vagter, og har du en stærk faglighed? Vi søger en social og .
    • SOSU-assistent
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
28. maj 2024 13
27. maj 2024 13
26. maj 2024 13
25. maj 2024 13
24. maj 2024 13
23. maj 2024 14
22. maj 2024 18
21. maj 2024 18
20. maj 2024 18
19. maj 2024 18
18. maj 2024 18
17. maj 2024 19
16. maj 2024 17
15. maj 2024 15
14. maj 2024 15
13. maj 2024 14
12. maj 2024 14
11. maj 2024 14
10. maj 2024 16
9. maj 2024 16
8. maj 2024 15
7. maj 2024 13
6. maj 2024 13
5. maj 2024 12
4. maj 2024 12
3. maj 2024 8
2. maj 2024 8
1. maj 2024 9
30. april 2024 9
29. april 2024 8
28. april 2024 7