Social- og sundhedsassistentelever til start på hovedforløb, 22. januar 2024, og som har gennemført Grundforløb 2 ell...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Solrød Strand

Drømmer du om mere viden og flere kompetencer, så du kan tage et stort ansvar i sundhedssektoren?

Så har du nu mulighed for at gøre drømmen til virkelighed og uddanne dig til social- og sundhedsassistent. Du kan glæde dig til et udfordrende job med stor afveksling, hvor dine arbejdsopgaver afhænger af den enkelte borgers behov og livssituation. Vi har i Solrød Kommune fokus på et godt læringsmiljø og du vil under hvert praktikforløb få en praktikvejleder, som vil støtte dig til at nå dine praktikmål igennem daglig vejledning, ugentlige samtaler og planlagt fordybelsestid. Vi har også en elevcafe hvor du får mulighed for at mødes med andre elever og sammen fordybe jer i faglige emner.

Du skal trives godt i en uforudsigelig hverdag, hvor borgeren er i centrum og hvor din faglighed og dit engagement gør en forskel. Du tager en uddannelse, der kan bruges på sygehus, i psykiatrien og ikke mindst i det kommunale sundhedsvæsen.

Arbejdsopgaver som social- og sundhedsassistentelev
Din vigtigste opgave er at yde en helhedsorienteret personlig pleje og praktisk hjælp, der helt afhænger af de behov borgeren har. I den forbindelse har du et stort fokus på borgerens livskvalitet og på sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse. Du arbejder med, og får viden om, begrebet livskvalitet, tidlig opsporing, forebyggelse og sundhedsfremme samt den rehabiliterende tilgang, med henblik på at vejlede og motivere borgeren til at klare hverdagen bedst muligt. Ydermere vil du få viden om sygdomme og behandling, hvor du også kommer til at administrere medicin. Du får erfaring med at samarbejde med kolleger og at inddrage andre faggrupper, fx sygeplejersker og læger, når det er nødvendigt. Derfor lærer du også at dokumentere den pleje, du udfører, så andre kan få nødvendig information. Kommunikation og relationer er en vigtig del af uddannelsen. For at kunne udføre dit arbejde bedst muligt, skal du kunne lytte til og se andre mennesker og forstå deres behov for hjælp

Social- og sundhedsassistenter arbejder på plejehjem, i hjemmeplejen, på hospitaler eller på institutioner for psykisk eller fysisk handicappede.

Vi søger SSA-elever, der er ambitiøse og gerne vil gøre en forskel for andre mennesker
Vi forventer at du er reflekterende, engageret, mødestabil og engageret, da dit arbejde har stor betydning for de borgere du har berøring med. Som person er du kendetegnet ved at være handlingsparat, og god til at skabe relationer. Du tager ansvar for egen uddannelse og samarbejder respektfuldt og professionelt med borgere, pårørende og kolleger både tværfagligt og tværsektorielt.

Uddannelsen
Dit uddannelsesforløb vil veksle mellem skole og praktik, med praktik på sygehus, i psykiatrien samt i Solrød Kommune, fordelt mellem plejecenter og hjemmeplejen. Du er sikret praktikplads i hele forløbet,

Solrød Kommune er din arbejdsgiver gennem hele uddannelsesforløbet.

Skoleforløbet foregår på ZBC - SOSU Køge.

Praktisk information:
Til uddannelsesstart 22. januar 2024 søger vi elever med gennemført grundforløb 2 eller med en SSH-uddannelse.
  • Med GF2 SOSU-retning tager uddannelsen op til 2 år og 10 måneder.
  • Med en SSH-uddannelse forkortes uddannelsen ca. 7 måneder og du skal forvente at starte på et allerede igangværende hold.


Øvrige informationer om uddannelsen: www.zbc.dk

Du får løn under hele uddannelsen efter gældende overenskomst med FOA.

Du skal søge stillingen elektronisk, klik på 'send ansøgning'

Du skal vedhæfte følgende:
  • En motiveret ansøgning
  • CV
  • Dokumentation for skole/anden uddannelse samt evt. grundforløbsbevis.
  • Evt. udtalelser fra tidligere arbejdsgiver og/eller praktiksted.


Samtaler afholdes løbende.

Vil du vide mere? Er du velkommen til at kontakte Uddannelseskonsulent Vicki Eisø på telefon 40 33 42 21, mail: [email protected]

https://www.solrod.dk/kommunen/ledige-stillinger/elever-og-studerende/social-og-sundhedselever

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Solrød Strand
  • Onsdag den 01. november 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Overvejer du at gå i gang med Grundforløb 2 til SOSU – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Drømmer du om en fremtid som Social- og Sundhedsassistent? Ønsker du at få mere viden, flere kompetencer og mere ansvar i dit arbejdsliv? Vil du gøre en forskel for patienter og borgere inden for sundhedsområdet – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger afløsere til at arbejde i weekenderne og ved afvikling af ferie hos de faste medarbejdere. Du kan blive ansat som tilkalde vikar eller i en fast ansættelse på fast timetal ugentligt.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Brøndby

    Vi søger to fagligt dygtige og engageret Social- og sundhedsassistent til nattevagt, fordelt på arbejde 7 dage arbejde i ulige uge, og 7 dage fri. En Social- og sundhedsassistent der har lyst t..
    • SOSU-assistent
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
7. juni 2024 5
6. juni 2024 5
5. juni 2024 5
4. juni 2024 5
3. juni 2024 5
2. juni 2024 4
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 3
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 5
15. maj 2024 5
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 7
11. maj 2024 7
10. maj 2024 7
9. maj 2024 8
8. maj 2024 8