Social- og sundhedsassistent søges til Sengeafsnit N8, Psykiatrisk Afdeling Nord, Thisted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Vil du være med til at styrke de individualiserede patientforløb, og vil du bidrage til patienter og pårørende bliver inddraget i alle aspekter af udredning og behandling - så vil vi meget gerne se en ansøgning fra dig?!

Vi har en fuldtidsstilling ledig til besættelse den 1. juni 2023 i Sengeafsnit N8, som er en del af Almen Psykiatrisk Afdeling Nord.
Sengeafsnit N8 behandler indlagte patienter fra Thisted og Morsø kommuner, og vi arbejder tæt sammen med Psykiatrisk Ambulatorium Thy-Mors, som er beliggende på samme adresse.

Om jobbet
Som social- og sundhedsassistent i Sengeafsnit N8 arbejder du med patientinddragende observation og kommunikation.
Du er nærværende i dit arbejde og udfører individuelle pleje- og behandlingsopgaver, som dokumenteres i NordEPJ.
Samarbejdet omkring patienter, pårørende samt interne og eksterne samarbejdspartnere er vigtigt, og vi har stort fokus på arbejdsmiljøet. Afsnittet vægter høj faglighed, kompetent pleje og behandling. Du deltager i forskellige udviklingsopgaver og uddannelse af elever.

Stillingen er på 37 timer/uge, fortrinsvis dag- og nattevagter.

Om dig
Du arbejder udviklende og inddragende i patient- og pårørendesamarbejdet ud fra regionens værdigrundlag. Du er faglig kompetent, gerne med psykiatrisk erfaring. Du arbejder målrettet og struktureret i din planlægning. Du har evnen til selvledelse og kan træffe beslutninger i til tider akutte situationer. Som person er du imødekommende og bidragende ind i et fagligt og kollegialt fællesskab samt til et godt arbejdsmiljø. Du er engageret og motiveret for faglige refleksioner.

Vi tilbyder
Vi har et målrettet arbejdsfællesskab med fokus på kerneopgaven på et fagområde i udvikling med systematisk supervision og kompetenceudvikling. Du vil få en tilrettelagt introduktion og indgå i en mentorordning. Du vil få fagligt dygtige og engagerede kolleger, som arbejder seriøst med at udvikle samarbejdet med patienter og pårørende – og med hinanden.

Om os
Sengeafsnit N8 behandler indlagte patienter fra Thisted og Morsø kommuner, og vi arbejder tæt sammen med Psykiatrisk Ambulatorium Thy-Mors, som er beliggende på samme adresse. Sengeafsnittet har plads til 16 patienter, der har forskellige psykiske lidelser. Der er ansat sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, socialrådgiver, fysioterapeut, ergoterapeut og en behandlingsansvarlig overlæge.

Overordnet arbejder vi med en struktureret og overskuelig hverdag med udgangspunkt i miljøterapeutiske principper. Vi har fokus på ”Den rette indsats til de rette patienter” med løbende revurdering af pleje- og behandlingsbehov og en tilgang, der leder hen til empowerment og recovery. Vi anvender patientinddragende kommunikation med ”Patientens stemme”, ”PRO-psykiatri” og ”Guidet egen beslutning”. Vi inddrager pårørende aktivt i behandlingen, afholder netværksmøder og har et tværfagligt samarbejde med psykiatrisk ambulatorium, specialtilbud i Region Nordjylland, Thisted og Morsø kommuner.

Vil du vide mere
Har ovenstående vakt din interesse, eller ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinisk afsnitskoordinator i N8, Anne Marie Veje Dalgaard, på telefon 9764 3060 eller ledende oversygeplejerske, Mette Kjær, på telefon 9764 4063 eller mobil 2310 8683.

Det praktiske

Vi indhenter referencer på den person, vi ønsker at ansætte. Er det påkrævet for stillingen, indhenter vi også straffe- og børneattest.

Uddannelse af studerende og elever er en af psykiatriens kerneopgaver, som alle medarbejdere bidrager til.

I Region Nordjylland har vi røgfri arbejdstid.

Ansøgningsfristen er den 17. april kl. 24.00, og ansættelsessamtaler forventes afviklet den 20. april 2023. Vi indhenter referencer på den person, vi ønsker at ansætte. Løn i henhold til gældende overenskomst.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Thisted
  • Mandag den 17. april 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Frederikshavn

    Søparken Plejecenter mangler en dig som social- og sundhedsassistent en i aftenvagt!Genopslag.Kan du se dig selv arbejde i et stærkt fagligt fælleskab med mulighed for nye udfordringer og f..
    • SOSU-assistent
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Aalborg

    Er du uddannet social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske, og har du mod på at bringe dig selv i spil og indgå i tæt relation med borgerne, samt løse både sundhedsfaglige og pædagogiske opgav..
    • SOSU-assistent
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Aalborg

    SOSU-assistent søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • SOSU-assistent
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Frederikshavn

    Vi opruster i aftenvagten og har dermed mulighed for at ansætte Social- og Sundhedsassistenter i aftenvagt i Østervrå hjemmepleje. Vi har mulighed for at skabe plads så man enten kan være tilknytte..
    • SOSU-assistent
    • Frederikshavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Thisted

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Thisted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3