Supply Chain Consultant til [xxxxx]-koncernen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Vil du bringe din faglighed i spil i en af Danmarks største supply chains? Og vil du i dagligdagen arbejde med projekter, analyser og procesoptimering, og samtidig indgå i en afdeling, hvor vi bidrager til en større rejse i DLG med målet om at skabe excellence og øge modenhedsniveauet på tværs af DLG’s supply chain? Så kan du være vores nye kollega i teamet Supply Chain Development.

I Supply Chain Development har vi sammen ansvaret for, at vi hele tiden flytter os, at vi eksekverer på de strategiske ambitioner og at vi opnår kontinuerlige forbedringer. Sammen med kollegaerne i teamet driver og deltager du i initiativer og projekter inden for E2E-optimering, flow, planlægning, logistik, transport, produktion, lagerstyring mv. Med et 28.000 kvm stort centrallager, 14 fabrikker, planlægning og transport af +350 lastbiler og mere end 100 lagerlokationer placeret rundt i hele Danmark har vi et stort og komplekst supply chain setup, hvor der er en masse spændende strategiske indsatser i gang.

Du leder egne projekter, agerer sparringspartner og identificerer nye optimeringsmuligheder

En stor del af din rolle vil være at drive egne projekter, lige fra identificerings- og planlægningsdelen til implementering, oplæring og overlevering til forretningsenhederne. Ved siden af bidrager du som faglig sparringspartner med din viden på tværs af øvrige teams for at sikre tæt samarbejde og vidensdeling i andre projekter der vedrører supply chain. I projekterne kan du se frem til at få en bred kontaktflade i organisationen med tætte snitflader ind til fx transport, fabrikker, teknisk afdeling, indkøb, IT, operationel excellence, salg og vores råvaregrupper

Derudover identificerer og udarbejder du nye business cases med udgangspunkt i dine dybdegående analyser, som fortsat skal bidrage ind i transformationen af DLG´s supply chain.

Stærk til relationer, projektarbejde og dataanalyse

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc., produktionsingeniør eller lignende, hvor du har tilegnet dig viden om Supply Chain Management. Derudover har du 3-5 års erfaring med projektarbejde og evt. projektledelse med fokus på optimering i en virksomheds forsyningskæde, hvor kompleksitet af E2E processer er kombineret med IT systemer.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • kan skabe overblik i en kompleks organisation ved hjælp af din gode forretningsforståelse og stærke analytiske kompetencer
  • kan anvende dine gode kommunikative evner i det tværfunktionelle og tværkulturelle samarbejde og evner at opbygge relationer og inddrage centrale interessenter
  • har en positiv og fleksibel tilgang til udfordringer og er engageret for at arbejde med problemløsningsprojekter
  • taler og skriver både dansk og engelsk og har solid erfaring i Excel. Du vil desuden arbejde med systemerne SAP, Azure DevOps Power BI og Visio.

Bliv en del af en arbejdsplads, som går forrest og skaber værdi for vores kunder, ejere og verden omkring os

Som medarbejder i DLG-koncernen bliver du en del af et førende selskab på markedet. For os handler markedslederskab ikke kun om markedsandele, og derfor går vi forrest på vigtige dagsordener som bæredygtighed, mangfoldighed og inklusion. Mulighederne hos os er mange og du vil i høj grad få mulighed for at sætte dit præg på retningen og opgaverne.

DLG tilbyder attraktive ansættelsesvilkår, herunder en favorabel pensionsordning, god ferieordning, samt en omfattende forsikringspakke. I vores nybyggede, prisbelønnede domicil i Fredericia får du en unik arbejdsplads i flotte omgivelser, med en god kantineordning og fitnessrum. Vi har en aktiv personalforening og kunstforening og tilbyder attraktive medarbejderrabatter, bl.a. i vores butikskæde, Land og Fritid.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Senior Supply Chain Development Manager Flemming Højsager Persson på 2686 3429. Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 31. juli 2022 og vi indkalder til samtaler efter sommerferien.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Fredericia
  • Søndag den 31. juli 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1