HR Senior Consultant - Supply Chain

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Vil du gøre en forskel i en af Danmarks største virksomheder, der spiller en helt central rolle i den grønne omstilling, og som arbejder som første led i værdikæden til fødevare? Brænder du for rollen som HR-sparringspartner for ledere og medarbejdere og vil du samtidig styrke lederskabet i DLG gennem professionelle og værdiskabende ledelsesværktøjer og processer? Så kan du være vores nye HR Senior Consultant.

Vi er en HR-afdeling med en ambitiøs strategi, og vi arbejder målrettet på at optimere vores HR-processer og samtidig komme endnu tættere på forretningen og sætte vores præg på de strategiske indsatser, som vi har fastsat i den helt nye koncernstrategi "Creating the Future 2030"

Du bliver en del af vores HR-afdeling på 18 kollegaer, og vil indgå i et mindre HR-team, som arbejder tæt sammen med Supply Chain med omkring 650 timelønnede og funktionæransatte. Blandt dine primære opgaver vil du:

  • Gennemføre hele rekrutteringsprocessen - fra afdækning af behov, gennemførsel af test til udarbejdelse af ansættelseskontrakter
  • Rådgive og supportere ved personalesager vedr. personalejura og overenskomster
  • Gennemføre og følge op på ledelsesprocesser og -projekter fx trivselsmålinger, MUS, kompetenceudvikling og onboarding
  • Sikre compliance på HR-politikker, korrekt HR-data og data drevne processer (Success Factor og FilArkiv)
  • Deltage i og lede HR-projekter/-processer samt bidrage med udviklingen af ”best practice” og en proaktiv læringskultur

I alle aspekter af din rolle vil du agere som en proaktiv og opsøgende sparringspartner og rollemodel tæt på DLG´s forretningsenhed Supply Chain.

Positiv og imødekommende kollega, der bidrager til det gode samarbejde i HR og forretningen

Du kommer med solid erfaring fra en større virksomhed, hvor du selvstændigt har drevet, fulgt op på og bidraget til udviklingen af de gængse ledelsesprocesser ud mod forretningen som fx trivselsmålinger, MUS, rekruttering, onboarding, personalesager (ansættelsesret) og kompetenceudvikling. Dertil har du en relevant videregående uddannelse og har mod på at bruge din erfaring i en virksomhed i forandring. Et ekstra plus er, hvis du har erfaring med optimering af processer indenfor talent acquisition og træning/facilitering indenfor ledelse.

Som person er du imødekommende, proaktiv og har et naturligt mod på at kaste dig ud i nye opgaver. Du arbejder struktureret, følger opgaverne til dørs og har styr på deadlines. Som en teamplayer bidrager du til det gode samarbejde og vidensdeling med dine kollegaer. Du lader dig ikke slå ud, når processerne ikke fungerer optimalt, men ser det som en mulighed for at udvikle og optimere.

Du er en erfaren systembruger og forstår, hvordan data kan hjælpe ledere med at træffe gode beslutninger.

Vil du være med til at sætte standarden for fremtidens arbejdsplads?

Vi gør allerede et stort arbejde for at understøtte forretningsstrategien og udvikle vores medarbejdere og organisation gennem ledere, værdiskabende indsatser og effektive processer. Men vi kan gøre endnu mere og det kan du få mulighed for at blive en del af.

Som ansat i DLG tilbyder vi dig attraktive ansættelsesvilkår, herunder en favorabel pensionsordning, god ferie- og barselsordning, samt en omfattende forsikringspakke. I vores nybyggede, prisbelønnede domicil i Fredericia får du en unik arbejdsplads i flotte omgivelser, med en god kantineordning og fitnessrum. Vi har en aktiv personalforening og kunstforening og tilbyder attraktive medarbejderrabatter, bl.a. i vores butikskæde, Land og Fritid.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Senior Manager, Lars Bjarke Noe på tlf. nr. 5215 1673. Vi afholder samtaler løbende og tager stillingen ned, når vi har fundet den rigtige kandidat.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Fredericia
  • Fredag den 14. oktober 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1