Rekrutteringsfirma

Supply Chain Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

virksomhed med løsninger der bidrager i den grønne omstilling

Er du klar til at træde ind i nyoprettet stilling med ansvar for indkøb, planlægning samt vareflow, og hvor du vil være med til at sikre og optimere processer inden for dit ansvarsområde? Er du mester i at forhandle og formår du sikring af rettidig varelevering? Og kan du se dig blive en del af en dansk baseret global virksomhed, der aktivt bidrager til den grønne omstilling samt dertil har stort potentielle for yderligere vækst?

Vores kunde, Flowvision A/S, er en franskejet danskbaseret virksomhed, grundlagt i 2006, som har specialiseret sig i design og levering af avancerede emissionsreduktionssystemer. I dag har Flowvision mere end 75 installationer på verdensplan og virksomheden står nu over for næsten ubegrænsede forretningsmuligheder, godt hjulpet på vejen af grøn omstilling og myndighedernes stigende krav i mange lande om at begrænse NOx-udledningen.

Stillingen:


I rollen som Supply Chain Manager vil du have ansvaret for forhandling og indkøb af varer til rettidig levering og i henhold til de tekniske specifikationer. Du vil have ansvaret for den direkte kontakt med underleverandører og herunder udarbejdelse af indkøbsordre. Du vil sikre optimalt vareflow fra henholdsvis lager i Odense og produktionssteder globalt placeret og ud til kunder. Derudover vil det også være dig der har ansvaret for at leverandører til enhver tid leverer det påkrævede dokumentation omkring produkt. Du vil have et tæt samarbejde med projektlederne, for at sikre at de korrekte varer bliver købt til tiden.

Opgaver og ansvarsområder:


· Samarbejd med forskellige teammedlemmer for at definere indkøbsbehov og specifikationer

· Forhandle med leverandører for at sikre gunstige vilkår, priser og aftaler

· Oprethold optegnelser over alle køb, priser og andre vigtige data

· Udarbejde indkøbsordre og sikre levering af indkøbte varer til tiden

· Sikre vareflow mellem lager og produktionsværksted, samt export dokumenter når dette er påkrævet

Sideløbende vil du have fokus på at forbedre indkøbsprocesser samt processer for produktions-planlægning med henblik på at etablere et optimal overblik over produktion. Dertil evaluerer du leverandører løbende og identificere potentielle nye leverandører – deres produkter og ydelser – for at sikre bedst mulige costs og samlet set leverandørløsning.

Om dig:


· 3+ års erfaring i en indkøber/supply chain rolle med solid operationel indsigt

· Kendskab til sourcing og leverandørstyring

· Erfaring med shipping af varer, udarbejdelse af nødvendig dokumentation, (inden og uden for EU samt opfølgning på leverandør dokumenter

· God forståelse af omkostningsbesparende strategier uden at gå på kompromis med kvaliteten samt bevidsthed om markedstendenser + produkttilbud

· Uddannelse inden for indkøb/supply chain

Du har stærke forhandlingsevner, er struktureret, detalje-, handlings- og procesorienteret, kan træffe beslutninger samt navigere professionelt i et hektisk og team-orienteret miljø. Du er nem at arbejde sammen med og trives et i et tæt og nærværende samarbejde med dine kolleger. Det forventes, at du er en holdspiller med en positiv indstilling, og proaktiv tilgang til dit arbejde, der bl.a. bidrager til at sikre fremdrift og “flow” i projekterne. Sprogligt er du flydende i engelsk – mundtligt såvel som skriftligt.

Du tilbydes:


· Et inspirerende arbejdsmiljø med fokus på kvalitet, kundeorienterede løsninger, og korte beslutningsveje

· En arbejdsplads i en branche med vækst og indsats omkring bidrag i den grønne omstilling

· En alsidig arbejdsdag i et miljø fyldt med åbenhed, teamwork, humor og fleksibilitet

Flowvision er en dynamisk virksomhed med en flad struktur, et stort fokus på medarbejdertrivsel og et stærkt sammenhold. Der er en international og ambitiøs stemning på arbejdspladsen, og virksomheden er kendt for at have høj kvalitet i alle aspekter af projektet og har indgående erfaring med at leve op til de skærpede emissionskrav, der stilles til cement, olie- og gas-, biomasse-/kedel- og affaldsindustrien.

Flowvision står over for en markant vækst i de kommende år og har stor positiv opbakning fra moderselskabet – franske Axens Group. Axens er en markant global aktør, der leverer et komplet udvalg af løsninger til omdannelse af olie og biomasse til renere brændstoffer, produktion og rensning af større petrokemikalske mellemprodukter. Desuden udvikler Axens behandlings- og konverteringsmuligheder for naturgas. Axens Group beskæftiger mere end 2500 medarbejdere og har en årlig omsætning på € 1,2 mia. Læs mere: www.flowvision-energy.com – Axens.net

Din arbejdsplads vil være på kontoret i udkanten af Odense. Det forventes at du bor i rimelig køreafstand hertil.

Næste step:



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 8.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management

Lignende jobs

  • Supply chain manager i Skanderborg

    Would you like the opportunity to define and shape the future strategy for critical sourcing categories, while collaborating with stakeholders and fostering professional growth within an innovative..
    • Supply Chain Manager
    • Skanderborg
    Få mere info
  • Supply chain manager i Bagsværd

    . Are you passionate about supply chain management and eager to contribute in complex decisions to increase flexibility and utilization of our global production network? Apply now and join the [xxxxx]
    • Supply Chain Manager
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Supply chain manager i Bagsværd

    Are you a passionate leader with strong analytical skills and motivated by leading others in a highly complex environment? Would you like to have an impact on making lives better for millions of pe..
    • Supply Chain Manager
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Supply chain manager i Måløv

    Are you looking for an opportunity to combine your hands-on SAP expertise with managing internal and external stakeholders? Would you like to drive system implementation processes and improvement p..
    • Supply Chain Manager
    • Måløv
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
26. april 2024 63
25. april 2024 65
24. april 2024 70
23. april 2024 75
22. april 2024 76
21. april 2024 69
20. april 2024 70
19. april 2024 69
18. april 2024 71
17. april 2024 73
16. april 2024 72
15. april 2024 73
14. april 2024 72
13. april 2024 72
12. april 2024 72
11. april 2024 72
10. april 2024 74
9. april 2024 71
8. april 2024 70
7. april 2024 74
6. april 2024 73
5. april 2024 72
4. april 2024 74
3. april 2024 68
2. april 2024 70
1. april 2024 75
31. marts 2024 78
30. marts 2024 77
29. marts 2024 78
28. marts 2024 75
27. marts 2024 76