Materielforvalter/næstkommanderende til Forsyningscenter Vordingborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Evner du at holde hovedet koldt og bevare overblikket i en hverdag påvirket af mange forskellige opgaver? Har du ledelseserfaring og en solid logistisk erfaring inden for genforsyning. Så er du måske den kollega, vi står og mangler til vores forsyningscenter i Vordingborg.

Om os

Vi er en del af Forsyningsafdelingen under Supply Chain Division ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Supply Chain Division er en moderne logistikvirksomhed, der støtter koncernens enheder, soldater og øvrige medarbejdere med forsyninger.

Vi har fokus på betjening og levering af logistisk støtte til hele koncernen. Vi vægter i det fremadrettede arbejde at sikre en fortsat effektiv Supply Chain, der også kan understøtte et styrket Forsvar.

Vores forsyningscentret er placeret i Vordingborg og vi har ansvar for områdestøtte ved Midt-, Vest- og Sydsjælland samt Lolland og Falster i samarbejde med forsyningscentret Antvorskov Kaserne i Slagelse.

Om stillingen

Stillingen som materielforvalter/næstkommanderende er en selvstændig stilling, hvor du vil have et stort ansvar for den interne logistik og faglige ansvar for driften.

Du vil være omdrejningspunktet for koordinering af opgaver med de brugende enheder, ligesom du indgår i et samarbejde og netværk med vores andre næstkommanderende på tværs af landets forsyningscentre.

Foruden at klæde den enkelte medarbejder på til sit primære arbejde, er du ansvarlig for planlægningen af jobrotation og sidemandoplæring, så der til enhver tid kan opretholdes løsning af opgaver og servicering af vores kunder.

Du bliver medansvarlig for vores elevers uddannelse og rutinering inden for forsyningscenterets samlede opgaveportefølje.

Du har fingeren på pulsen og kan overskue det samlede opgaveløft, men samtidig kunne dykke ned, og støtte samt vejlede medarbejderne i den enkelte opgaveløsning.

Du finder gejst i og trives ved at skabe løsninger, hvor behovene er mange, men mulighederne kan være få. Samtidig kan du tænke ud af boksen og se muligheder, alt imens du sørger for ordentlige vilkår på begge sider af disken.

Du er ambassadøren og diplomaten i hverdagen, men ligeledes garanten for at opgaverne løses koordineret, korrekt og sikkerhedsmæssigt forsvarligt.

Er du nysgerrig og har interesse, men er i tvivl om du er den rette profil eller vil du bare gerne vil høre mere? Så kontakt lederen af forsyningscentrene og book en snak om, hvad et forsyningscenter dækker over, hvad det vil sige at være materielforvalter hos os, samt få en rundvisning på forsyningscentret.

Om dig

Du har en erhvervsfaglig uddannelse som lager- og logistikoperatør eller anden relevant erhvervsuddannelse med svendebrev/uddannelsesbevis inden for området.

Vi foretrækker, at du har gennemført minimum 1 obligatorisk fag og 1 valgfag fra akademiuddannelse med fokus på ledelse eller andet relevant på tilsvarende niveau. Såfremt du ikke har dette, skal du være klar på at tage disse fag på akademiniveau inden fra 3-5 år fra ansættelsesstart.

Det vil være en fordel hvis du har erfaring inden for logistik, transport, lager og lignende.
Som person er du samarbejdsparat, og i din opgavetilgang er du velovervejet, struktureret og helhedsorienteret. Du besidder gode kommunikationsevner - skriftligt såvel som mundtligt.

I dit daglige virke kan du arbejde selvstændigt, professionelt og er omstillingsparat. Du evner at koordinere og integrere mangeartede hensyn i forbindelse med løsningen af de mangfoldige opgaver, der optræder i dagligdagen.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet i henhold til Organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for civilt ansatte under Forsvarsministeriets myndighedsområde inden for Centralforeningen for stampersonels forhandlingsområde. Eller anden gældende relevant overenskomst.

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen eller har du spørgsmål til stillingen. Så er du velkommen til at kontakte lederen af forsyningscentrene, chefsergent Danni Dines Jensen, på telefon 2555 2411.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Katharina Ankjær Hammer ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9151.

Ansøgningsfristen er den 12. marts 2024. Samtaler forventes afholdt løbende.

Ansættelse 1. april 2024 eller efter aftale.

Vi beder dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet. FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabsmateriel og IT systemer. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Supply Chain Management", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Supply Chain Management
  • Vordingborg
  • Tirsdag den 12. marts 2024

Lignende jobs

  • Supply chain manager i Hele Danmark

    Får du ting til at ske, brænder du for at løfte noget til det næste niveau, og er du en selvstændig og struktureret type, som kan trives i en afvekslende hverdag med mange bolde i luften? Så er du .
    • Supply Chain Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Supply chain manager i Dalmose

    Trives du med selvstændigt lagerarbejde, som involvere håndtering af kornafgrøder samt generelle opgaver i afdelingen? Er du fleksibel, struktureret og servicemindet? Så kan det være dig, vi leder .
    • Supply Chain Manager
    • Dalmose
    Få mere info
  • Supply chain manager i Rønnede

    Du bliver ansvarlig for drift og optimering af vores lager og distribution. Endvidere får du opgaver inden for indkøb, varemodtagelse, lageroptælling og bemandingsplaner. Du bliver et vigtigt knude..
    • Supply Chain Manager
    • Rønnede
    Få mere info
  • Supply chain manager i Hele Danmark

    Supply Chain Manager søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Supply Chain Manager
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som supply chain manager i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte supply chain management i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal supply chain manager.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte supply chain manager over tid

Dato Alle jobs som supply chain manager
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0