Kontorchef søges til National og Tværsektoriel IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vil du være med til at sikre, at digital kontakt med sundhedsvæsenet er et nemt og naturligt valg for borgere, og at klinikerne på tværs i landet får den bedst mulige it-understøttelse i dagligdagen?

Vi søger en ambitiøs kontorchef til kontoret ’National og Tværsektoriel IT’ under Digitalisering og IT. Kontorets kerneopgave er at levere sundheds-it i tværgående samarbejdsflader. Som kontorchef kommer du derfor til at navigere i det regionale og fællesregionale område samt det nationale og tværsektorielle felt, ofte med opgaver, der har storpolitisk bevågenhed og mange interessenter.

Du bliver en del af en arbejdsplads med højt til loftet, en fri og anerkendende omgangstone og med en stærk tradition for succesfuldt samarbejde på tværs af sektorer.

Hvis du brænder for at arbejde på tværs af mange politisk styrede organisationer og har gode evner til at skabe relationer, så er dette lederjobbet for dig.

Om kontoret National og Tværsektoriel IT:
Kontoret forvalter en række tværregionale it-systemer på vegne af de fem regioner, bl.a. Sundhedsjournalen på sundhed.dk og en række telemedicinske løsninger baseret på den Fællesoffentlige telemedicinsk infrastruktur. Kontoret har ansvaret for at varetage samtlige regioners interesser i forhold til disse systemer og også agere som bindeled mellem Region Nordjyllands egen it og it på nationalt plan. I kontoret ligger desuden ansvaret for tværsektorielle it-løsninger, hvor telemedicinske sundhedstilbud gives til borgere i Nordjylland i et samarbejde mellem de 11 nordjyske kommuner og Region Nordjylland. Det tværsektorielle samarbejde er forankret i de nordjyske sundhedsaftaler.

Vores kontor har som systemforvalter af nationale og tværsektorielle løsninger et stort netværk på tværs i landet, eksempelvis via RSI-samarbejdet, hvor regionerne siden 2010 har samarbejdet om digitaliseringen af sundhedsvæsenet

Kontoret består af kontorchef, to vicekontorchefer og 36 medarbejdere.

Opgaven og rollen som kontorchef:
Behovene på sundhedsområdet vil være styrende for kontorets prioriteringer, og succesen afgøres igennem den effekt, som kontoret formår at skabe for hospitaler og borgere. Derfor skal du som kontorchef konstant være i tæt dialog med mange forskellige aktører på området fra forskellige sektorer og organisationer. Du bliver involveret i mange forskellige opgaver, som kræver, at du kan bevare overblikket og rent ledelsesmæssigt kan balancere mellem leadership og management. Du har en afgørende rolle for at skabe klare mål og rammer for kontorets opgaveportefølje.

Udover regionens egne forretningsmål har arbejdet med digitalisering i Region Nordjylland også et ophæng i fællesregionale og fællesoffentlige strategier. Som kontorchef i ”National og Tværsektoriel IT” skal du være med til at sikre, at regionen lever op til disse målsætninger, og ikke mindst lever op til Region Nordjyllands ambition om at gøre digital kontakt med sundhedsvæsenet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Borgeren er i centrum og skal tilbydes hurtig, nem og digital adgang til sundhedsvæsenet.

I det daglige vil du være leder af ledere og samtidigt indgå i Digitalisering og IT’s tværgående lederteam bestående af IT-direktør, kontorchefer og vicekontorchefer, som i fællesskab skaber rammer og retning for afdelingens organisatoriske bevægelse.

Uddannelse og erfaring:
Din uddannelsesmæssige baggrund kan se ud på mange måder, men det er forventet, at du har indgående kendskab til det sundhedsfaglige område og samtidigt et godt kendskab til det sundhedsfaglige it generelt. Derudover forventer vi, at:
  • Du har flere års strategisk ledelseserfaring, gerne indenfor it.
  • Du har indgående kendskab til sundhedsområdet, herunder kendskab til anvendelse af sundheds-it og sundhedsdata.
  • Du brænder for at arbejde i og på tværs af politisk styrede organisationer, hvor forandringer er en fast del af hverdagen.
  • Du har erfaring med at løse komplekse strategiske og ledelsesmæssige opgaver.
  • Du har erfaring med budgetprocesser og budgetopfølgning.

Dine personlige egenskaber:
Du er først og fremmest leder med tillid til dine medarbejdere og omverdenen. Derudover får du en stor berøringsflade med interne og eksterne samarbejdspartnere, og det kræver, at du er åben, ukompliceret og uhøjtidelig i din omgangsform med andre mennesker, og at du er god til at samarbejde. Derudover forventer vi, at:
  • Du er en leder, der formår at guide, vejlede og sparre med dine ledere og medarbejdere.
  • Du prioriterer løbende udvikling af kontoret, med fokus på et godt og tillidsfuldt arbejdsmiljø med en høj grad af trivsel og faglig udvikling både for den enkelte medarbejder med også på tværs af kontoret.
  • Du er effektiv og god til at skabe overblik, kan planlægge og prioritere og har en helheds- og resultatorienteret tilgang til opgaveløsningen.
  • Du er lydhør, har gennemslagskraft og formår at agere i et felt med mange forskellige og stærke interessenter.
  • Du står inde for Region Nordjyllands ITOP-værdier (Indflydelse, Tillid, Ordentlighed og Professionalisme), og værdierne kan mærkes i din tilgang til ledelse.

Et job med mening og indflydelse:
Region Nordjylland er kendt for sin gode evne til at samarbejde – både internt i regionen, men også i relation til kommuner, Aalborg Universitet og andre uddannelsesinstitutioner. I Region Nordjylland er der fokus på ledelse og lederudvikling, og der er derfor mange muligheder for inspiration og kompetenceudvikling som leder i regionen. Når du starter, bliver du koblet sammen med en mentor, der følger dig det første års tid.

Mere om Digitalisering og IT:
Digitalisering og IT er Region Nordjyllands it-afdeling, hvis kerneopgave er at it-understøtte og videreudvikle digitalisering i hele regionen. I Digitalisering og IT er der fire kontorer med hver sin kontorchef, som alle bidrager ind i den digitale understøttelse af arbejdsgange i Region Nordjylland. Omdrejningspunkt i arbejdet med digitalisering er at skabe værdi for borgeren, og sikre et fokus på at udnytte de digitale teknologier til at nå regionens mål om at skabe værdi for patienten nu og i fremtiden.

Hvis du har spørgsmål:
Så kan du fortroligt kontakte IT-direktør Klaus Larsen på mobil 40 12 41 88

Praktisk:
Stillingens titel er Kontorchef, og du refererer til direktøren for Digitalisering og IT. Løn forhandles i henhold til gældende overenskomst. Dit primære arbejdssted er i Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø.

Der er ansøgningsfrist den 7. januar 2024.

1. samtalerunde afholdes den 19. januar og 2. samtalerunde afholdes den 25. januar 2024.

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
10. juni 2024 771
9. juni 2024 804
8. juni 2024 803
7. juni 2024 801
6. juni 2024 768
5. juni 2024 743
4. juni 2024 697
3. juni 2024 660
2. juni 2024 665
1. juni 2024 671
31. maj 2024 670
30. maj 2024 669
29. maj 2024 668
28. maj 2024 656
27. maj 2024 655
26. maj 2024 656
25. maj 2024 658
24. maj 2024 677
23. maj 2024 676
22. maj 2024 690
21. maj 2024 727
20. maj 2024 749
19. maj 2024 770
18. maj 2024 775
17. maj 2024 802
16. maj 2024 784
15. maj 2024 807
14. maj 2024 773
13. maj 2024 756
12. maj 2024 774
11. maj 2024 775