Specialsygeplejerske med særlig klinisk funktion for udvikling, undervisning og uddannelse til Aalborg Universitetsho...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Sygeplejerske med særlig klinisk funktion for udvikling, undervisning og uddannelse til Afsnit S1, Brandevej. Fast stilling i skiftende vagter, dog primært i dagtid mandag til fredag på fuld tid. Stillingen er fra d. 1. juni 2023 eller efter aftale.

Vi søger dig, der er interesseret i den kliniske sygepleje til psykiatriske patienter og samtidig ønsker at sætte dagsorden og tage medansvar for udvikling, undervisning og uddannelse af personalet omkring denne patientgruppe. Vi ønsker en sygeplejerske, der som omdrejningspunkt vil være med til at arbejde- og tale den psykiatriske sygepleje op, ud fra begrebsrammen Fundamentals of Care.

Om jobbet
Psykoseområdet omfatter foruden sengeafsnittene S1 og S2, Psykoseambulatoriet og OPUS.
Vi har et tæt samarbejde specielt med S2 i form af sikkerhed, og med Psykoseambulatoriet i fht. overgange ved indlæggelse og udskrivning.

Vi arbejder med Patientens Team med øget fokus på patient- og pårørendeinddragelse og gode patient forløb.
I S1 kan vi tilbyde et godt arbejdsmiljø med plads til det at være ny. Vi har dagligt faglig udvikling i fokus, dette bl.a. gennem tæt tværfagligt samarbejde, refleksion og supervision, samt mulighed for fagrelevante kurser og efteruddannelser.

Du vil i afsnittet få et tæt samarbejde med den ledende oversygeplejerske og vores sygeplejerske med særlig klinisk funktion (KAK) omkring arbejdet med personalets kompetenceudvikling.

I Psykiatrien Nordjylland har sygeplejerskerne med særlige kliniske funktioner på klinikniveau god sparring med hinanden i hverdagen og i deres netværksgruppe.

Du vil være med til både at ide-generere, udvikle tiltag, sætte retning, der gavner patienterne i vores eget afsnit, men som også rækker på tværs af specialer, afsnit og ligeledes tværsektorielt.

Når det handler om udviklingstiltag, undervisning og uddannelse er fastholdelse en lige så vigtig faktor som introduktionsfasen. Derfor er det også vigtigt, at du som sygeplejerske med særlig klinisk funktion er en integreret del af det kliniske plejepersonale på afsnittet.

Vi udvikler her sygeplejersker, der bliver specialister i grundlæggende psykiatrisk sygepleje og som opnår høje faglige kompetencer i at varetage de komplekse sygeplejeproblemstillinger, der er omkring de psykiatriske patientforløb.

Om dig
  • Har erfaring og interesse for sygeplejen til patienter med psykiatriske lidelser.
  • Får ideer og er innovativ, men samtidig i stand til at holde fast, når projekter skal implementeres og bliver en del af hverdagen.
  • Kan se muligheder og har kompetencer i forhold til udvikling af sygeplejen på området og synes, at det er spændende at deltage i forbedringsprojekter og anden udviklingsmæssige aktiviteter.
  • Har fokus på- og kan i udviklingen af sygeplejen arbejde ud fra begrebsrammen Fundamentals of Care.
  • Kan varetage opgaver og være medansvarlig i kvalitet og patientsikkerhedsarbejdet i afsnittet.
  • Vil tage medansvar for udviklingen og forbedringen af patient- og pårørendeinddragelsen i afsnittet.
  • Vil tage medansvar for udviklingen og forbedringen af den sygeplejefaglige dokumentation i EPJ.
  • Er fleksibel og kan rumme at have opgaver, der både spænder over kliniske og administrative opgaver.
  • Er rummelig og vil indgå i et tæt samarbejde med specialeledelsen med henblik på at udvikle specialet og kolleger, så vi fortsat er i stand til at rekruttere og fastholde personale.
  • Er en god samarbejdspartner, der ser muligheder og positivt indgår i afsnittet for at skabe løsninger, ud fra de givne rammer og ressourcer.
  • Du indgår i weekendarbejde hver 3. weekend.

Vi tilbyder
  • God introduktion og mentorordning
  • Supervision hver 14.dag
  • Daglig kollegial sparring
  • Udviklings- og trivselssamtale med fokus på kompetenceudvikling
  • Godt kollegialt fællesskab
  • Konflikthåndteringskursus samt 2 årlige vedligeholdelses dage
  • Psykiatri-relevante kurser som obligatorisk introduktion til specialet


Om os
Afsnit S1er et åbent sengeafsnit med 18 enestuer i Afdeling for Psykoser primært for voksne fra 35 år med psykosesygdomme, som indlægges til udredning, behandling og sygepleje. Der kan være indlagt yngre patienter ned til 18 år og med misbrug.
Afsnit S1 er en del af Almen Psykiatrisk afdeling, Syd, som er en almenpsykiatrisk klinik med åbne samt intensive sengeafsnit, en psykiatrisk skadestue med modtagelse, retspsykiatri, børne- og ungdomspsykiatri og en omfattende ambulant funktion.
Afdelingerne Akut Psykiatri, Affektive Lidelser, Angst og Personlighedspsykiatri, Børne- og Ungdomspsykiatri samt Retspsykiatrien er samlet på Mølleparkvej i Aalborg, mens Afdeling for Psykoser, har til huse på Brandevej i Aalborg Ø.

Vil du vide mere
Vi er meget åbne for, hvad du kan bidrage med. Har ovenstående vakt din interesse, eller ønsker du at få mere at vide om afsnittet, er du velkommen til at kontakte afsnitsledende sygeplejerske Kate Skjoldborg på mobil 2065 5107.

Du kan læse mere om Psykiatrien og Klinik Psykiatri Syd på hjemmesiden .

Det praktiske
Røgfri arbejdstid i Psykiatrien i Region Nordjylland: det betyder, at medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden – hverken inde eller ude.
Det er Region Nordjyllands politik, at alle stillinger opslås som fuldtidsstillinger. Såfremt den valgte ansøger ønsker en anden ansættelsesbrøk, kan det aftales.
Der indhentes straffeattest på alle nyansatte medarbejdere.
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Samtalerne afholdes: 25.04.22

Ansøgningen sendes til:
Ansøgning vedlagt relevante bilag bedes sendes via det elektroniske link til højre i stillingsopslaget.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Aalborg Øst
  • Torsdag den 20. april 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Aalborg

    Har du interesse for højt specialiseret kirurgisk sygepleje, prioriterer høj faglighed og har gode mono-og tværfaglige samarbejdsevner, så er denne stilling måske noget for dig.Karkirurgisk afd..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Er du til nye udfordringer hver dag, så er en stilling som sygeplejerske på Geriatrisk Afdeling lige noget for dig.For os er det geriatriske speciale noget helt særligt. I plejen og behandlingen .
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Dit nye job, som Sygeplejerske ved Steno Diabetes Center Nordjylland? Steno Diabetes Center Nordjylland (SDCN) er en del af et nationalt netværk af diabetescentre Danmark, der sammen skal arbe..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Da en af trofaste kolleger gennem mange år har valgt at gå på pension, har vi ved Radiologisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital en stilling som vagtbærende afdelings- eller overlæge i neurorad..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0