Sundhedsfaglig Udviklingskonsulent til Ældre og Sundhedssekretariatet, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Vil du være med til at skabe udvikling, der er med til, at gøre en reel forskel for borgerne i Aalborg kommune?

Et par måneder inde i din ansættelse, får du måske denne mail i din indbakke:

"Tusind tak for din deltagelse på vores personalemøde. Personalet følte sig hørt og forstået og du var god til at sætte dig ind i de udfordringer de står i, i deres hverdag. Flere er efterfølgende uopfordret kommet med forslag til, hvordan vi tilrettelægger processen herfra og de har virkelig taget ejerskab for opgaven. Min oplevelse er, at vi i fællesskab harlagten realistisk plan for, hvordan vi sammen når i mål med at implementere de nye arbejdsgange".

Vil denne mail fylde dig med faglig stolthed og gå-på-mod? Så er det måske dig vi søger til vores team af sundhedsfaglige udviklingskonsulenter. Vi er i fuld gang med at udvikle og understøtte kvaliteten og fagligheden på ældreområdet og søger en kollega, der kan træde ind i vores team og hjælpe, udfordre og supplere os.

Ældre- og Sundhedssekretariatets organisering
De sundhedsfaglige Udviklingskonsulenter er organiseret centralt i Ældre- og Sundhedssekretariatet, der betjener Ældre- og Sundhedsområdet i Aalborg kommune. Fokus er på at skabe sammenhænge på tværs af afdelingen, både i forhold til drift, udvikling og implementering af nye tiltag.
Du bliver en del af et sundhedsfagligt udviklings- og implementeringsteam, der består af 9 sundhedsfaglige udviklingskonsulenter. Vi løser opgaver sammen med ledere og medarbejdere på blandt andet plejehjem, i hjemmeplejen, i sygeplejen og i rengøringsenheden. Opgaverne i teamet spænder bredt og vores fornemste opgave, er at lykkes sammen med og gennem en lang række samarbejdspartnere.

Dine arbejdsopgaver vil være:
  • At iværksætte og understøtte faglig og organisatorisk kvalitetsudvikling og forbedringsarbejde.
  • At arbejde med læring på tværs i Ældre- og Sundhedsafdelingen, hvilket sker på baggrund af forskellige former for feedback fra organisationen fra f.eks. auditering, kvantitative og kvalitative data. Forbedringsarbejdet tager afsæt i forbedringsmodellen og foregår i et tæt og forpligtende samarbejde med praksis, ledelsen og tværfaglige samarbejdspartnere.
  • At indsamle, analysere og evaluere data fra praksis med henblik på kompetenceudvikling og læring i organisationen.
  • At være implementeringsagent i vores organisation og sikre en tæt kobling mellem strategi, idé og praksis.
  • At være ambassadør for vores grundlæggende værdier: Nærvær, ansvarlighed og respekt.
  • At identificere indsatsområder, der er relevante for udvikling og kvalitetssikring på tværs af funktionerne i Ældre og Sundhed.
  • At samarbejde med organisationens nøglepersoner, ledere og ildsjæle med henblik på at løfte kvaliteten i klinisk praksis i Ældre og Sundhed.
  • At sikre mundtlig såvel som skriftlig formidling af opgaver og komplekse projekter på alle niveauer i organisationen.

Dine kompetencer:
Du har en sundhedsfaglig baggrund og erfaring med projektledelse og/eller facilitering af processer. Vi lægger stor vægt på, at du har gode relationelle kompetencer og er god til at samarbejde på tværs af faggrupper og ledelsesniveauer. Du er nysgerrig og vedholdende og har en analytisk tilgang til data. Du er en dygtig kommunikator både på skrift og i tale og evner at være med til at skabe mening og gensidig forståelse mellem praksis og drift og den politiske dagsorden.
Det er en fordel, hvis du har arbejdet med udvikling, implementering og evaluering af forskellige indsatser – gerne i en kommune. Du forstår betydningen af at arbejde i en politisk ledet organisation og som person får du energi af at have flere opgaver i gang på samme tid og af at være i kontakt med mange forskellige samarbejdspartnere

  • Du bruger din faglighed i samarbejdet med ledere og medarbejdere, som har brug for din sparring til at omsætte nye løsninger, så de giver mening i praksis.
  • Du aktivt og selvstændigt tilrettelægger din arbejdsdag og prioriterer mellem opgaver.
  • Du indgår i samarbejde med chefer, ledere, medarbejdere med forskellige uddannelsesmæssige baggrund.
  • Andre vil sige, du bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Vi prioriterer ansøgere med relevant efter- og videreuddannelse.
Kørekort er en forudsætning.

Vi tilbyder
En attraktiv stilling for dig, der brænder for at drive processer, der skaber forandringer og resultater i en stor organisation. Du vil indgå i et team af kompetente kolleger, som insisterer på, at det skal være sjovt at gå på arbejde, selvom vi har travlt. Du vil få en bred berøringsflade, mange samarbejdspartnere og muligheden for at være med til at understøtte udviklingen af ældre- og sundhedsområdet i Aalborg kommune.

Stillingen er på 37 t/ugen med tiltrædelse den 1. december 2022.

Hvis du vil vide mere
Du kan finde flere informationer om Aalborg kommune og Ældre og Sundhedsafdelingen på Aalborg kommunes hjemmeside: www.aalborg.dk

For yderligere oplysninger vedr. stillingen er du meget velkommen til at kontakte leder, Thea Buus Lynggaard på telefon 99 82 35 00 eller Sundhedsfaglig udviklingskonsulent, Vibeke Høgh på telefon 25 20 38 08.

Løn- og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. Dit arbejdssted vil være Storemosevej 19, Hammer Bakker, 9310 Vodskov.

Forud for endelig ansættelse skal der foreligge en straffeattest og indhentes referencer.

Ansøgningsfrist den 16. oktober 2022
Vi forventer at afholde 1. samtalerunde onsdag den 26. oktober 2022 og eventuelt 2. samtalerunde fredag den 28. oktober 2022. Går du videre til anden samtalerunde vil du blive stillet en opgave.

På Aalborg kommunes hjemmeside kan du læse om kommunens struktur, politikker, målsætninger og meget mere.
Aalborg kommune
Personalepolitik: 4 for fællesskabet (aalborg.dk)

Læs mere om Senior- og Omsorgs vision og strategiske ledelsesudvikling
Bliv klogere på Senior- og Omsorgs vision
Frihedsbrevet skal sætte organisationens fulde potentiale fri (aalborg.dk)

I Aalborg kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 14.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Aalborg
  • Søndag den 16. oktober 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Aalborg

    Anæstesi og Intensiv Afdeling, Aalborg Universitetshospital tilbyder nu spændende stilling som afdelingslæge ved Abdominal Kirurgisk Anæstesi med fokus på den akutte kirurgi.Stillingen er ledig t..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Sygeplejerske til fast stilling søges.I Sengeafsnit for Gynækologi søger vi sygeplejerske til fast stilling på 37 timer med blandede vagter. Tiltrædelse 1/7- 2024. Afsnitsprofil:Sengeafsn..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Søger du et arbejde, som er meningsfuldt, fagligt udfordrende og som udføres i et afsnit der har et fantastisk arbejdsmiljø og hvor fokus på læring og udvikling er af høj prioritet? Så skal du læse..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Da en af vores trofaste kolleger gennem mange år har valgt at gå på pension, har vi ved Radiologisk Afdeling på Aalborg Universitetshospital en stilling som afdelings- eller overlæge i mammaradiolo..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
16. maj 2024 32
15. maj 2024 32
14. maj 2024 27
13. maj 2024 26
12. maj 2024 23
11. maj 2024 23
10. maj 2024 23
9. maj 2024 23
8. maj 2024 20
7. maj 2024 17
6. maj 2024 13
5. maj 2024 13
4. maj 2024 12
3. maj 2024 10
2. maj 2024 8
1. maj 2024 8
30. april 2024 8
29. april 2024 9
28. april 2024 11
27. april 2024 11
26. april 2024 11
25. april 2024 12
24. april 2024 11
23. april 2024 12
22. april 2024 15
21. april 2024 15
20. april 2024 15
19. april 2024 14
18. april 2024 13
17. april 2024 14
16. april 2024 15

Værd at vide når du søger job som sygeplejerske i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!