Giver selvstændige sygeplejerske opgaver dig energi i tæt samarbejde med kollegaer i et godt arbejdsmiljø ? - så er d...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Kan du lide skift og variation i hverdagen?
Har du interesse i det gode tværfaglige teamsamarbejde?


Har ovenstående din interesse, og bliver du tiltrukket af at arbejde i en afdeling, hvor det gode arbejdsmiljø er i højsædet, med mulighed for at arbejde selvstændigt med en positiv og problemløsende tilgang til opgaverne - så kom til tasterne og send os en ansøgning.

Vi søger en sygeplejerske med interesse for at opbygge en erfaring i det ortopædkirurgiske speciale, hvis du ikke allerede har det. Vi behandler primært skader, men har også en del højtspecialiserede patientforløb.

Der er tale om en tværgående funktion, hvor der vil indgå opgaver som skaber mening på tværs af Ortopædkirurgisk Ambulatorium og Sengeafsnit O2. Denne kombination skal være med til at styrke sammenhæng og kvalitet i patientforløbene på tværs - fra indlæggelse til ambulant opfølgning, i samarbejde med de tværfaglige teams af læger, fysioterapeuter, sekretærer og sygeplejersker.

Din kreative evner vil komme i spil i form af gipsbandager, hvor du bliver en del af gipseteamet . Der er tale om et “håndværk”, hvor du vil komme i mesterlære hos 3 erfarne læremestre. I din oplæringsperiode på 12 måneder vi du få oparbejdet en selvstændighed i de ortopædkirurgiske gipsbandager, som gipsskinner, korsetter, cirkulære bandager og aflastende gipse til DM patienter med sår, bandager til babyer, børn og voksne patienter. Der vil sideløbende være oplæringsforløb i de subspecialer du bliver tilknyttet, med udgangspunkt i dine erfaringer.

Hvad forventer vi af dig?
Du er fleksibel, ansvarlig og har en proaktiv tilgang til det tværfaglige samarbejde, hvor vi med respekt for hinanden og for fagkompetencerne, løser opgaverne i fællesskab. Har en positiv tilgang til arbejdet, hvor du vil medvirke til det gode arbejdsmiljø og arbejdsglæde i hverdagen.

At du med respekt for patientens tid kan koordinere det ambulante patientforløb, skabe en god kontakt og yde en professionel behandling. Har gode kommunikative evner, er udadvendt og imødekommende, således du kan indgå i forskellige samarbejdsrelationer med udgangspunkt i 2 kulturer.

Hvem er vi?:
I Ortopædkirurgisk Ambulatorium behandler vi ca. 24.000 patienter om året i 8 af de 10 ortopædkirurgiske subspecialer. Vi er en lille personalegruppe på 10 sygeplejersker, med et godt sammenhold/teamwork, hvor vi er gode til at udnytte hinandens kompetencer, og på den måde spille hinanden gode. Vi er kendt for at tage godt imod nye kollegaer og studerende i alle faggrupper.

Patienterne kommer til udredning fra egen læge eller til efter behandling af skader videresendt fra skadestuen. Patientforløbene er både elektive og akutte - babyer, børn og voksne fra alle sociale lag og kulturer, hvilket giver stor variation i vores hverdag.

For at yde en høj specialiseret sygepleje til de ambulante patienter og imødekomme tidens krav om fleksible og individuelle patientforløb, er vi organiseret i tværfaglige teams med mulighed for indflydelse og udvikling af både faglige og personlige kompetencer. Vi har årligt 2-3 teammøder i de enkelte subspecialer. I udvalgte patientforløb arbejder sygeplejerskerne selvstændigt, med mulighed for tilkald af læge, eller tæt sammen med en læge i et subspeciale på en fælles stue.

Vi er optaget af at skabe en god trivsel i jobbet med udgangspunkt i medansvar, medindflydelse og fællesskab.

Sengeafsnit Afd O2 er et højt specialiseret sengeafsnit, hvor det enkelte patientforløb vægtes højt.
Vi varetager behandling og pleje af patienter inden for de ortopædkirurgiske subspecialer: traume, ryg, børn-og rekonstruktion samt sår og amputation. Der er et højt patientflow med fagligt udfordrende og komplekse patientforløb, hvilket stiller krav til din selvstændighed og evne til selvledelse, prioritering, koordinering, uddelegering og overblik.
I O2 er vi også organiseret i teams fordelt på de 4 subspecialer. Teamsamarbejdet er her under udvikling, med teamansvarlige sygeplejersker i de enkelte subspecialer, de vil støtte dig i oplæringsperioden og sammen med erfarne kolleger fungere som sparringspartnere i det daglige.
Du bliver her del af et godt arbejdsfællesskab, som både rummer nye og erfarne kolleger. Her er der mulighed for og plads til at bidrage med egen kreativitet.

Høj faglighed, medbestemmelse og mangfoldighed er den daglige medicin, som indtages på O2, vi har det godt med hinanden og vægter det sociale fællesskab højt.

Vi kan i de 2 afsnit tilbyde dig:
  • Et spændende job som sygeplejerske
  • At blive en del af et godt tværfagligt arbejdsmiljø, hvor faglighed og sparring vægtes højt.
  • Samarbejde med fagligt dygtige og dedikerede kolleger, som glæder sig til at tage imod dig.
  • Mulighed for at arbejde med udvikling af relationel koordinering og understøtte sammenhæng i overgange for patienten.
  • At være bindeled imellem ambulatorie og sengeafsnit
  • Grundig introduktion til specialet og dine funktioner med tilknyttet mentor i både ambulatoriet og sengeafsnittet.
  • At blive en del af de to afsnit, der prioriterer arbejdsmiljø og trivsel for både den enkelte medarbejder og fællesskabet.
  • At blive en del af et fantastisk Universitetshospital, hvor der er højt til loftet, og hvor vi er dygtige til at samarbejde.

Om din ansættelse
Stillingen er på 37 timer pr uge eller ansættelsesbrøk efter aftale. Din primære ansættelse vil være i Ortopædkirurgisk Ambulatorium, hvor vi forventer en fordeling 75/25 med sengeafsnit O2, hvor der vil være vagter i sengeafsnittet. Når du er godt introduceret i de ambulante forløb, vil du ligeledes blive introduceret til opgaverne i sengeafsnit O2.

På Aalborg Universitetshospital har vi besluttet, at vores sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter fremadrettet ansættes på afdelingsniveau, frem for afsnitsniveau.
Formålet med denne ændring handler om:
- At skabe en attraktiv og fremtidssikret arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig fagligt, både i dybden og i bredden
-At skabe sammenhæng i patientforløbene inden for specialerneA
-At styrke din faglighed og dine sygeplejefaglige kompetencer inden for det samlede speciale
-At give dig mulighed for fleksibilitet i arbejdsforholdene.

Du kan læse mere om os her :

Praktisk:
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 4.

Vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte ledende oversygeplejerske Charlotte Christensen, tlf. 97662386, mail. [email protected].
u er også velkommen til at kigge forbi ambulatoriet.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst og aftaler med DSR.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 9.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Aalborg

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Aalborg

    Afdelingen for Medicinske Mave- Og Tarmsygdomme søger en sygeplejerske til fast stilling på 32-37 timer i dag og aftenvagter. Og en social og sundhedsassistent til fast stilling på 32-37 timer i da..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Vil du være en del af holdet i den kommende vaccinesæson, hvor vi igen skal vaccinere mod influenza og Covid-19?Der er tale om en begivenhedsbestemt opgave og stillingen er derfor tidsbegrænset..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Vi søger dig, der er mellem introduktionsstilling og hoveduddannelse i anæstesi og tilbyder en stilling med mulighed for at opnå rutine og faglig udvikling inden for anæstesi til abdominal kirurgi/.
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Psykiatrien, Almenpsykiatrisk Afdeling, Syd, afsnit S5, søger sygeplejerske på fuld tid til en fast stillingOm jobbetPatientgruppen på afsnit S5er patienter i Almenpsykiatrisk Afdeling, Syd's..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
10. juni 2024 17
9. juni 2024 18
8. juni 2024 16
7. juni 2024 17
6. juni 2024 13
5. juni 2024 14
4. juni 2024 14
3. juni 2024 19
2. juni 2024 20
1. juni 2024 22
31. maj 2024 22
30. maj 2024 24
29. maj 2024 23
28. maj 2024 26
27. maj 2024 30
26. maj 2024 32
25. maj 2024 33
24. maj 2024 28
23. maj 2024 29
22. maj 2024 29
21. maj 2024 32
20. maj 2024 32
19. maj 2024 32
18. maj 2024 33
17. maj 2024 33
16. maj 2024 32
15. maj 2024 32
14. maj 2024 27
13. maj 2024 26
12. maj 2024 23
11. maj 2024 23

Værd at vide når du søger job som sygeplejerske i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!