Sygeplejerske søges til Institution Vestegnen, Herstedvester Fængsel, [xxxxx] Øst (genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Vi søger en sygeplejerske med bred somatisk erfaring f.eks. fra hjemmesygeplejen, akutmodtagelsen/skadestuen eller som konsultationssygeplejerske.

Har du lyst til at arbejde i en anderledes sygefaglig kontekst, i en lille gruppe af dedikerede sygeplejersker, så hører vi gerne fra dig!

Om dig

Psykiatrisk erfaring er en fordel men bestemt ikke et krav. Du skal kunne arbejde selvstændigt, da du i vagterne er eneste sundhedsfaglige i fængslet.

Vi lægger vægt på, at du har lyst til et tæt tværfagligt samarbejde med henblik på at varetage sygeplejefaglige opgaver. Du skal kunne se dig selv i rollen som faglig vejleder for de indsatte, fængselsbetjente og eksterne samarbejdsparter. Endvidere er det afgørende, at du er psykisk robust, har mod på at arbejde i et fængsel og har et positivt og anerkendende menneskesyn.

Du vil være en del af den civile gruppe i fængslet, som ud over sygeplejersker består af læger, fysioterapeut, fodterapeut, tandlæge, tandplejer, klinikassistent, sekretærer, socialrådgivere, psykologer og psykiatere. Vi sætter en ære i at arbejde tværfagligt. Derudover har vi et tæt samarbejde med vores super dygtige fængselsbetjente.

Du vil bl.a. skulle varetage opgaver inden for følgende:

  • Medicinhåndtering til de indsatte
  • Lægens forlængede arm i den somatiske konsultation
  • Kontakt-, relations- og motivationsarbejde
  • Modtagelsessamtaler
  • Tværfagligt samarbejde med mange faggrupper

Vi forventer af dig:

  • At du er struktureret og samarbejdsvillig
  • At du har fokus på opgaven og er kvalitetsbevidst
  • At du er fagligt dygtig og selvstændig i din opgaveløsning
  • At du som daglig tovholder er inddragende og indstillet på at videreformidle din sygeplejefaglige viden
  • At du kan varetage både akutte og kroniske forløb

Vi tilbyder bl.a.:

  • Et alsidigt og udfordrende job
  • Fast rulleplan, arbejde hver 4. weekend m. rådighedsvagt
  • En spændende arbejdsplads
  • Høj grad af tværfagligt samarbejde
  • Sundhedsordning for medarbejdere
  • Tilrettelagt supervision med kollegaer

Hvem er vi?
Institution Vestegnen er en del af Kriminalforsorgsområde Øst og består af henholdsvis Herstedvester Fængsel, med plads til 166 indsatte i alt, fordelt med 143 pladser i lukket regi og 23 pladser i vores åbne afdeling, og Køge Arrest med plads til 60 varetægtsfængslede.

Institution Vestegnen har omkring 220 ansatte med mange forskellige faglige baggrunde som fængselsbetjente, psykiatere/psykologer, sygeplejefagligt personale, socialrådgivere, værkmestre, lærere, administrative medarbejdere, gejstligt personale, m.fl.

Herstedvester Fængsel modtager indsatte fra hele landet og fra Færøerne. Det er kriminalforsorgens specialfængsel til indsatte, som har behov for psykiatrisk, psykologisk og/eller sexologisk udredning og behandling.

Fængslets indsatte, der afsoner lange fængselsstraffe og forvaring, frembyder en bred vifte af somatiske sygdomme, psykiatriske, psykologiske, sexologiske og sociale problemstillinger, herunder særligt lidelser inden for personlighedsforstyrrelsesspektret og misbrugsrelaterede problemstillinger.

Fængslet har ni afdelinger, heraf bl.a. en visitationsafdeling til sædelighedsdømte med korte domme, en misbrugsbehandlingsafdeling, en halvåben afdeling samt en afdeling for bl.a. indsatte, som i Grønland er dømt til afsoning af tidsubestemt forvaring.

Fængslets opgave er at straffuldbyrde og sikre de indsatte en meningsfuld afsoning samt forberede udslusning og løsladelse.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er med tiltrædelse 1. maj 2024 eller snarest muligt derefter.

Stillingen er en fast fuldtidsstilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer med vagt hver 4. weekend.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10, samt organisationsaftale for Sygeplejersker i staten.

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er Herstedvester Fængsel, Holsbjergvej 20, 2620 Albertslund.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest 27. marts kl. 12.00.

Vi afholder samtaler løbende.

Hvis du indkaldes til samtale, skal du til samtalen medbringe billedidentifikation f.eks. pas eller kørekort.

kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Yderligere information

Har du spørgsmål til stilling, er du velkommen til at kontakte enhedsleder/ledende sygeplejerske Mie Reuven i Herstedvester Fængsel, tlf. 7255 1383.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR konsulent Mette Jacobsen, tlf. 7255 5586.

Om kriminalforsorgen Øst

kriminalforsorgen Øst omfatter otte institutioner bestående af et åbent fængsel, 17 arrester, tre udslusningsfængsler, to fodlænkeafdelinger, syv KiF afdelinger, Ungekriminalforsorgen, et udlændingecenter, et udrejsecenter, to lukkede fængsler, et kvindefængsel og Områdekontoret.

kriminalforsorgen Område Øst har ca. 2.000 medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Albertslund
  • Onsdag den 27. marts 2024

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Vores kollega i Visitationen går på barsel, og vi har derfor et barselsvikariat på 37 timer til besættelse den 1. juli eller 1. august 2024. I Visitationen arbejder vi primært med vurdering og Screening af de underretninger vi modtager, hvor viinddrager børn/ungeog partshører for vurdering af støttebehov.
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1