Sygeplejerskestilling med mange muligheder – Vær med til at sætte dit præg! Psykiatrisk Center Ballerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vi genetablerer vores afsnit og tilbyder i den forbindelse en stilling, hvor du har mulighed for at sætte dit præg på, hvordan hverdagen skal fungere. Vi genåbner afsnit 6 til september efter en god rekrutteringsproces de sidste 6 måneder – Så slå til nu og få en af de sidste pladser!

Vi søger en sygeplejerske, der vil være med til at sætte rammen. Så hvis du ønsker indflydelse på din arbejdsplads, er det nu, du skal slå til.

Jobbet – Kognitiv og miljøterapeutisk sygepleje med patienten i fokus Vi arbejder med kontaktpersonsordning og du vil, i samarbejde med afsnittets læger, have det overordnede ansvar og overblik i de individuelle patientforløb.

Vores kultur drives af tværfaglighed og rummelighed og giver her igennem mulighed for at skabe de bedste rammer for den enkelte patient, hvor patientens ønsker og behov er i fokus. Dette gør vi bl.a. ved vores daglige møder, hvor patienterne har medindflydelse på planlægningen af dagens aktiviteter og får mulighed for at hjælpe og støtte hinanden indbyrdes.

Vi modtager patienter med mange forskellige diagnoser og udfordringer og har plads til 13 patienter i alt. Alle har enestuer med eget bad og toilet.

Afsnittet har en recovery orienteret, kognitiv og miljøterapeutisk sygeplejefaglig tilgang til behandlingen. Istarten af 2022 uddannes hele afsnittet i DAT principperne (dialektisk adfærdsterapi) som overbygning på den kognitive adfærdsterapeutiske (KAT) referenceramme, vi arbejder ud fra.

Lidt om os – Vi er tværfaglige og gode til at hjælpe hinanden Vi kan tilbyde et godt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og sammen prøver at skabe de bedste rammer for patienternes recovery. Vi lægger stor vægt på det gode tværfaglige samarbejde, den faglige sparring og konstante udvikling af den psykiatriske sygepleje, hvor også dine refleksioner, kompetencer, personlige og faglige ressourcer kan være med til at understøtte ovenstående.

Vi er en nærværende gruppe, der både hjælper og er opmærksomme på hinanden, i en til tider hektisk hverdag. Vi afholder en del sociale arrangementer, hvilket bidrager til en humoristisk og uhøjtidelig tone til gavn for det gode arbejdsmiljø.

Med fokus på arbejdsmiljø og faglig udvikling tilbyder vi:
  • Et introduktionsprogram tilpasset din erfaring. Er du ny i psykiatrien får du fx:
    • 1-årig mentorordning samt 4 - 6 ugers introduktion udenfor normering
    • Kursuserne ”Godt på vej i psykiatrien” og ”Forebyggelse og håndtering af konflikter”

  • Case baseret kognitiv supervision hver 14. dag
  • Interesserer du dig for vejledning og uddannelse af sygeplejestuderende tilbyder vi videreuddannelse til klinisk vejleder.
  • Træningsfaciliteter, personalerabatter, adgang til massage samt og en virkelig god kantine

Vi søger dig, der:
  • Interesserer dig for psykiatrisk sygepleje. Psykiatriske erfaring er en fordel men ikke et krav
  • Bidrager med egne refleksioner, har fokus på tilstedeværende ressourcer og ser muligheder
  • Bidrager til det gode arbejdsmiljø
  • Deltager aktivt i afsnittets forbedringsarbejde

Vil du vide mere? Du er meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Amir Bacic 21120153 eller [email protected], hvis du har spørgsmål til stillingen, eller vil høre mere om afsnittet.

Ansættelsesvilkår Stillingen er i blandede vagter med mulighed for arbejdsweekend hver anden uge, eller hvad der svarer til hver 3. uge (8 weekender på 24 uger) i enten lige eller ulige uger.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Tiltrædelse efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig Søg via linket her på siden senest d. den 31. juli 2022. Du bedes uploade, CV og andre relevante dokumenter sammen med din ansøgning. Vi indkalder løbende til samtale.

Psykiatrisk Center Ballerup Vi er et stort universitetshospital i vækst. Centeret har en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og ca. 160 sengepladser. Vi har lands- og specialfunktioner inden for døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelser.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Ballerup
  • Søndag den 31. juli 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Vores kollega i Visitationen går på barsel, og vi har derfor et barselsvikariat på 37 timer til besættelse den 1. juli eller 1. august 2024. I Visitationen arbejder vi primært med vurdering og Screening af de underretninger vi modtager, hvor viinddrager børn/ungeog partshører for vurdering af støttebehov.
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Brøndby

    GENOPSLAG, da det desværre ikke lykkedes at besætte stillingen i første opslag med egnet kandidat.Stillingen er en dagvagt på 32 timer ugentligt med weekendvagt hver 3. uge, som er ledig til be..
    • Sygeplejerske
    • Brøndby
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Frederiksberg

    Sygeplejerske søges til [xxxxx]s Udgående HospiceteamBrænder du for palliation, og har du bred klinisk erfaring med at arbejde i et tværfagligt team? Så har du nu muligh..
    • Sygeplejerske
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 7
16. maj 2024 7
15. maj 2024 8
14. maj 2024 8
13. maj 2024 8
12. maj 2024 9
11. maj 2024 9
10. maj 2024 8
9. maj 2024 8
8. maj 2024 7
7. maj 2024 7
6. maj 2024 7
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 7
2. maj 2024 7
1. maj 2024 7
30. april 2024 7
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 6
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 5
22. april 2024 7
21. april 2024 8
20. april 2024 9
19. april 2024 9