Ambulant sygeplejerske, der søger spændende udfordringer i et arbejde med mennesker fra andre kulturer?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Kom og bliv en del af et erfarent sygeplejersketeam på en arbejdsplads, hvor vi vægter et godt arbejdsmiljø højt. På Kompetencecenteret for Transkulturel Psykiatri (CTP) er der opstået en mulighed for at blive en del af vores team, hvis du har relevante kompetencer og erfaring med vores målgruppe.

Du bliver en del af et velfungerende ambulant afsnit, hvor du som sygeplejerske bliver ansvarlig for egne forløb i tæt samarbejde med behandlingsansvarlige læge. Du får en hverdag, der primært indebærer samtaler med et bredt fokus til indvandrere og svært traumatiserede flygtninge, hvoraf halvdelen har behov for tolk.

En mulighed for at arbejde indenfor et specialiseret felt CTP er et ambulatorie med regions- og højt specialiseret funktion for behandling af traumatiserede flygtninge. Kendetegnende for CTP er det store fokus på forskning, som en integreret del af klinikken.

Som en del af kompetencecenteret kommer du til at arbejde med behandling af traumerelaterede, psykiatriske lidelser som PTSD, depression og angsttilstande samt andre psykiske lidelser hos personer med anden etnisk baggrund, hvor den kulturelle forståelsesramme kan influere på forståelsen og behandlingen.

Behandlingen sker i tæt samarbejde med kompetencecenterets læger, socialrådgivere og psykologer, og der arbejdes ud fra sygeplejemanualen, som sygeplejerskegruppen selv varetager udviklingen af.

Det forventes, at du som ansat i kompetencecenteret deltager i undervisningsforpligtelser internt og på tværs i Region Hovedstadens Psykiatri. Det forventes desuden, at du på sigt bidrager til forskningsprojekter.

Et specialiseret og højt fagligt sygeplejeniveau Du bliver en del af et lille team på i alt 3 sygeplejersker med eget kontor.
Det betyder, at der er behov for fleksibilitet, struktur og koordinering sammen med stor selvstændighed.
Vi har en alsidig hverdag og et tæt kollegaskab, hvor vi støtter hinanden og gør hinanden dygtigere.

I ambulatoriet er der i alt 6 speciallæger i psykiatri, et antal yngre læge, 4 socialrådgivere, 10 psykologer samt 3 sygeplejersker.

Vi sørger for, at du bliver klædt på til jobbet Du vil få en grundig introduktion til det mono- og tværfaglige arbejde.
Ved ansættelsen tilmeldes du vores kompetencekursus i Transkulturel Psykiatri – en 2 dages grunduddannelse. Dertil har vi ugentlige sygeplejefaglige møder, og du vil fast deltage i både intern og ekstern supervision i gruppe.

Hvad lægger vi vægt på ved udvælgelsen Vi søger en psykiatrisk sygeplejerske eller en sygeplejerske med andre relevante kompetencer og erfaring med vores målgruppe. Vores patienter har ofte komplekse psykiske vanskeligheder og ofte også sociale og somatiske udfordringer. Kendskab til traumer, angst og depression samt transkulturel psykiatri vil derfor være en fordel.

Det vil dertil være en fordel, hvis du har en grundlæggende kognitiv tilgang og forståelse, samt evt. uddannelse indenfor KAT eller anden psykoterapeutisk erfaring. Vigtigst er det dog, at du har en grundlæggende interesse og nysgerrighed overfor patienter med anden etnisk baggrund.

Vi lægger vægt på at du:

  • er fleksibel og vant til selvstændigt arbejde og planlægning
  • har gode samarbejdsevner både monofagligt og tværfagligt
  • er fagligt engageret og har interesse for at udvikle sygeplejefaglige metoder og arbejdsgange
  • vil deltage i relevante og personalerettede tiltag, der kan ligge lidt udenfor normal arbejdstid

Ansættelsesvilkår Du bliver ansat i en fast 37 timers stilling med tiltrædelse 1. august 2023. Ansættelse er efter gældende overenskomst.

Arbejdstiden i kompetencecenteret er i dagtimerne mandag-fredag.
Som nyansat sygeplejerske bliver du også knyttet til et specifikt døgnafsnit, hvor du indgår i vagtarbejdet fredag, lørdag og søndag hver 6. uge og dermed får nogle afspadseringsdage.
Vi sørger naturligvis for at klæde dig godt på til opgaven med et individuelt intro­program, vidensdeling og sparring med kolleger. Og så sker det i form af løbende kompetenceudvikling med afsæt i dine erfaringer og behov.

Interesseret? Så søg via linket her på siden senest d. 5. juni 2023. Du bedes uploade ansøgning, CV og andre relevante dokumenter. Der er ansættelsessamtaler 12. juni 2023.

Ønsker du at vide mere om stillingen og ambulatoriet, eller har du spørgsmål til vagtarbejdet, er du meget velkommen til at kontakte overlæge, Trine Hansen på 38647016 eller [email protected].(stillingen) eller Ann Colleen Nielsen, udviklingschef på 38645040 eller [email protected] (vagter)

Du kan også læse mere om arbejdet på Kompetencecenter for Transkulturel Psykiatri på www.ctp-net.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om Psykiatrisk Center Ballerup her eller læs og hør om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien". PRINT

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Ballerup
  • Mandag den 05. juni 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Vores kollega i Visitationen går på barsel, og vi har derfor et barselsvikariat på 37 timer til besættelse den 1. juli eller 1. august 2024. I Visitationen arbejder vi primært med vurdering og Screening af de underretninger vi modtager, hvor viinddrager børn/ungeog partshører for vurdering af støttebehov.
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
14. maj 2024 8
13. maj 2024 8
12. maj 2024 9
11. maj 2024 9
10. maj 2024 8
9. maj 2024 8
8. maj 2024 7
7. maj 2024 7
6. maj 2024 7
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 7
2. maj 2024 7
1. maj 2024 7
30. april 2024 7
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 6
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 5
22. april 2024 7
21. april 2024 8
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 9
16. april 2024 9
15. april 2024 10
14. april 2024 11