Sygeplejerske til et specialafsnit - Psykiatrisk Ambulatorium for Ældre på PC Ballerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Har du lyst til at arbejde indenfor det komplekse felt af både medicinsk behandling, det fysiske og psykiske aspekt samt støttende samtaler?

Så bliv en del af et velfungerende ambulatorium med højt fagligt niveau og fokus på trivsel.

Da en af vores sygeplejersker har valgt at gå på pension, søger vi en ny sygeplejerske med interesse for ældrepsykiatriens kompleksitet – Er du vores nye kollega?

Hverdag og arbejdsopgaver

Som sygeplejerske hos os vil du få tilknyttet mellem 35-45 patienter med forskellige diagnoser. Du bliver kontaktsygeplejerske og får til opgave at varetage behandlingen af dine patienter i tæt samarbejde med ambulatoriets læger og overlæge. Mere præcist vil dine opgaver bl.a. indebære:

  • Opfølgende samtaler efter opstart/justering af medicin
  • Støttende samtaler med fokus på kognitive teknikker
  • Samarbejde med kommuner, plejehjem, støttekontaktpersoner
  • Generel koordinering af dine patienters forløb
  • Medansvar for gruppebehandling (kognitiv og/eller psykoedukativ)
  • Daglig vejledning af ambulatoriets sygeplejestuderende

Hvorfor skal du søge jobbet hos os?

Du får et spændende arbejde i et velfungerende og udviklingsorienteret specialafsnit. Vi tilbyder en enestående mulighed for at være med til at implementere og udvikle F-ACT modellen i ældrepsykiatrien.

Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder. Du har mulighed for at få ekspertkompetencer indenfor et vigtigt subspeciale. Du får et ansvarsfuldt, afvekslende og fagligt udviklende job med klarhed om din rolle. Der er supervision i den tværfaglige behandlergruppe samt individuel/monofaglig supervision efter behov. Hertil er der løbende kursus i kognitiv adfærdsterapi for ambulatoriets behandlere, og der vil være mulighed for at komme på kurser som bl.a. ”Godt på vej i psykiatrien”.

Du får dygtige og gode kollegaer, der er inspirerede og engagerede. Vi prioriterer et højt fagligt niveau og er en arbejdsplads med opmærksomhed på psykisk arbejdsmiljø og trivsel. Vi har et godt tværfagligt samarbejde med direkte kommunikation og respekt for hinandens faglighed. Vi arbejder kontinuerligt med forbedringer og effektivisering af arbejdsgange.

Lidt om Psykiatrisk Ambulatorium for Ældre

Psykiatrisk Ambulatorium for Ældre ved Psykiatrisk Center Ballerup er en ambulant funktion med mulighed for udekørende besøg. Vi behandler patienter på 70 år og derover med psykiske lidelser af moderat-svær grad med behov for tværfagligt forløb samt patienter med demens med svære adfærdsforstyrrelser.

Vi tilbyder medicinsk behandling, støttende samtaler, gruppebehandling og vedligeholdelses ECT.

Ambulatoriet består af en afsnitsledende overlæge og oversygeplejerske, læger, sygeplejersker, og sekretærer.

Kvalifikationer

Du er en faglig velfunderet sygeplejerske meget gerne med psykiatrisk erfaring samt erfaring med behandling af denne patientgruppe.

Det er en fordel, hvis du har kompetencer indenfor it/registrering i sundhedsplatform. Har du uddannelse i kognitive behandlingsformer, gerne med gruppeerfaring, er det også en fordel.

Vi forventer, at du er fleksibel, selvstændigt arbejdende, udviklingsorienteret og har gode samarbejdsevner.

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat i en fast stilling med tiltrædelse fra 1. januar 2024. Ansættelse er efter gældende overenskomst.

Arbejdstiden i ambulatoriet er i dagtimerne mandag-fredag. Som nyansat sygeplejerske bliver du i øvrigt knyttet til et specifikt døgnafsnit, hvor du indgår i vagtarbejdet fredag, lørdag og søndag hver 6. uge. Vi sørger naturligvis for at klæde dig godt på til opgaven. Det sker i form af et individuelt intro­program, vidensdeling og sparring med kolleger. Og så sker det i form af løbende kompetenceudvikling med afsæt i dine erfaringer og behov.

Interesseret?

Synes du ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre mere om din motivation for at blive en del af vores team.

Søg via linket her på siden senest den 5. november 2023. Du bedes uploade CV og andre relevante dokumenter sammen med din ansøgning. Vi glæder os til at læse din ansøgning og forventer at afholde samtaler i uge 46.

Ønsker du at vide mere om stillingen og ambulatoriet, eller har du spørgsmål til vagtarbejdet, er du meget velkommen til at kontakte:


Læs mere om Psykiatrisk Center Ballerup på vores hjemmeside eller læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Ballerup
  • Søndag den 05. november 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Vores kollega i Visitationen går på barsel, og vi har derfor et barselsvikariat på 37 timer til besættelse den 1. juli eller 1. august 2024. I Visitationen arbejder vi primært med vurdering og Screening af de underretninger vi modtager, hvor viinddrager børn/ungeog partshører for vurdering af støttebehov.
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Brøndby

    GENOPSLAG, da det desværre ikke lykkedes at besætte stillingen i første opslag med egnet kandidat.Stillingen er en dagvagt på 32 timer ugentligt med weekendvagt hver 3. uge, som er ledig til be..
    • Sygeplejerske
    • Brøndby
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Frederiksberg

    Sygeplejerske søges til [xxxxx]s Udgående HospiceteamBrænder du for palliation, og har du bred klinisk erfaring med at arbejde i et tværfagligt team? Så har du nu muligh..
    • Sygeplejerske
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 7
16. maj 2024 7
15. maj 2024 8
14. maj 2024 8
13. maj 2024 8
12. maj 2024 9
11. maj 2024 9
10. maj 2024 8
9. maj 2024 8
8. maj 2024 7
7. maj 2024 7
6. maj 2024 7
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 7
2. maj 2024 7
1. maj 2024 7
30. april 2024 7
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 6
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 5
22. april 2024 7
21. april 2024 8
20. april 2024 9
19. april 2024 9