Rekrutteringsfirma

Er du sygeplejerske og savner du ansvar, indflydelse og udfordringer i dit arbejdsliv?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby Strand

Så kom til hjemmesygeplejen i Brøndby og vær med til opbygningen af et stærkt sygeplejeteam. Vi flytter til et nybygget hus, tegnet og indrettet netop til os, med egen klinik gode faciliteter og mange muligheder for at skabe de bedste rammer for arbejdet som hjemmesygeplejerske.


Om os

Vi er et tæt samarbejdende og godt fungerende team af sygeplejersker der lige nu mangler et par gode kolleger, fordi én rejser og en anden går på pension og et par stykker er på vej på barsel. Vi prioriterer at spise frokosten sammen, hver dag, fordi det betyder noget for både sammenholdet, energien og for opgaveløsningen generelt. Vi er selvvisiterende i arbejdet og arbejder ud fra et fast rul så man altid kender sin arbejdstid.

Vi har en kultur i vores enhed der bygger på at dele de gode historier, at hjælpe hinanden på tværs og bakke hinanden op også når det indimellem er svært.

Om området og opgaven

Vi arbejder i et område med stor diversitet og mangfoldighed. Borgerne i vores del af kommunen er fra alle dele af samfundet, med besøg i de store villaer ved vandet til lejligheder i tæt bebyggelse og med 2 dage der sjældent er ens. Der er en stor forskellighed i de opgaver vi stilles overfor og mødet med borgerne i eget hjem kræver evne til omstilling og tilpasning og en høj grad af selvstændighed. Til gengæld er succeshistorierne mange og taknemmeligheden og belønningen stor når tingene lykkes og det gør de heldigvis tit.

Om fagligheden:

Den faglige udvikling er højt prioriteret og der er gode muligheder for at du, med dine særlige erfaringer, også kan få ansvar og indflydelse i hverdagen. Vi arbejder med omstillingen til fremtidens kernebidrag for sygeplejen som går i retning af håndtering af mere komplekse forløb, akutindsatsen og forebyggelsesområdet. Du kommer derfor til at arbejde med klinisk lederskab og beslutningstagen og har du eksempelvis viden om, eller særlig interesse for palliation, diabetes eller patientsikkerhed skal du skynde dig at komme til os, for vi har nemlig brug for dig og det du kan! Vi samarbejder tæt med plejegrupperne i den daglige triagering og vi udnytter den fælles faglige indsigt til gavn for borgerne og for udviklingen generelt.

Om dig:

Først og fremmest kan du lide dit arbejde og du stolt af dit fag og ligesom alle os andre er du en fantastisk kollega. Bægeret er halvt fyldt og du ved at den gode energi smitter. Du har en ballast med dig i livet som sikrer at du trives i et selvstændig, fagligt komplekst og udfordrende job. Hjemmesygeplejen er IKKE for alle. Opgaverne skifter karaktér i disse år og kræver omstillingsparathed og evne til at tillære sig nye kompetencer. Du er derfor sygeplejerske med stort ”S” og villig til at lære og god til at dele, især din viden.

Dét kan du forvente:

Vi arbejder professionelt og dedikeret og vi har de ressourcer og midler der skal til for at være med helt i front. Det betyder at arbejdsforholdene er tidssvarende og moderne og faciliteterne gode. Vi er derfor også ambitiøse sammen og vil gerne en arbejdsplads der prioriterer at lykkes både med opgaveløsningen og sammenholdet. Der er rig mulighed for indflydelse på egen hverdag og en selvstændig planlægning af opgaver og indsatser.

Du har:

  • Autorisation som sygeplejerske og min. et par års erfaring, gerne fra hjemmeplejen
  • Gode referencer fra tidligere stillinger og en evne til at samarbejde
  • En faglig ballast, mod på spændende opgaver og lysten til et selvstændigt arbejde

Du får:

  • Et sundt arbejdsmiljø med gode kolleger
  • Medindflydelse på opbygningen, etableringen og kulturen i det ny hjemmeplejehus
  • En nærværende ledelse der inddrager i beslutningsprocesser og sikrer medindflydelse
  • En løn hvor dine kompetencer udvikles og honoreres jf. din erfaring uddannelsesniveau og ansvarsområder

Vi afholder løbende samtaler og søger ligenu til flere specifikke stillinger. Send os derfor gerne din ansøgning og CV eller har du spørgsmål til stillingen? er du velkommen til at kontakte Anders Krauch på telefon +45 2196 8060


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Brøndby Strand

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hellerup

    17. april 2023 Palliation og hospice Timelønnede sygeplejersker til hospice Sankt Lukas Hospice søger timelønnede sygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Hellerup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Brøndby

    [xxxxx]s nye sundhedspolitik er vedtaget. Ambitionerne er store og retningen er sat. Vil du være med til at give den liv?Vi søger en ny kollega, som vil være frontløber i realiseringe..
    • Sygeplejerske
    • Brøndby
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Brøndby

    Sygeplejersker søges til dagvagt med fleksible mødetider og weekendfri. Stillingen er som udgangspunkt på fuldtid på 37 timer pr. uge, men der kan være mulighed for at aftale andet, hvis du ønsker .
    • Sygeplejerske
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Brøndby Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Brøndby Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0