Interesseret i intensiv psykiatri? Bliv sygeplejerske på en afdeling med høje faglige ambitioner og dygtige medarbejd...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Har du lyst til at arbejde med psykisk sårbare mennesker og være med til at udvikle og bidrage til den psykiatriske sygepleje, så er du måske vores nye kollega!

Vi ved at lang og grundig introduktion skaber tryghed og derfor får du også 6-8 ugers introduktion udenfor normering, hvor du følges i vagter med din mentor.

Vi favner bredt og din trivsel er i fokus!
Som vores nye sygeplejerske bliver du kollega til os på afsnit 801, som er en del af Psykiatrisk Center Glostrup. Vi modtager patienter, der har forskellige psykiatriske diagnoser og vi arbejder med en recovery-orienteret tilgang med maksimal patientinvolvering.

Du bliver en del af en tværfaglig personalegruppe, som er omsorgsfulde og har patientens autonomi i fokus. På afsnittet har vi stort fokus på forebyggelse af tvang og arbejder ud fra mindste middels princippet, da vi ved at det giver det bedste samarbejde i behandlingsforløbet for den enkelte patient.

"Der er højt til loftet, og vi strækker os langt for at imødekomme de behov og ønsker som patienterne har. Vi prøver gerne de forskellige muligheder af, som vi og patienterne har til rådighed i afsnittet. Det kan være alt lige fra sansestimulation, VR–briller eller en tur i skoven” – Dine kommende kollega fra afsnit 801.

På afsnittet har vi stort fokus på din trivsel og sikkerhed og vi vægter dine ressourcer og kompetencer højt. For os er det vigtigt, at du oplever balance imellem dit arbejds- og privatliv,

Din hverdag hos os
Du får en hverdag som byder på forskellige udfordringer og som sjældent er ens. Du vil både komme til at arbejde selvstændigt og i tværfaglige teams. Du vil kunne bidrage med faglighed, erfaringer, personlige kompetencer, og gode idéer, til at sikre udvikling af det gode patientforløb. Vi er åbne overfor innovative forslag, som kan hjælpe til udvikling af vores og patienternes dagligdag - bl.a. arbejder vi lige nu med et forskningsprojekt omkring brugen af Virtuel Reality i behandlingen og om det er muligt den vej, at lindre den oplevede forpinthed.

Dine spændende arbejdsopgaver:

  • I samarbejde med lægen, at tilrettelægge plejen og behandlingen under indlæggelsen.
  • Udarbejde patientplaner, for at skabe kontinuitet og progression i plejen og behandlingen.
  • Arbejde ud fra og med principperne indenfor den kognitive metode.
  • Støtte patienterne i at indgå i afsnittets miljøterapeutiske aktiviteter og døgnstruktur - herunder fælles måltider, aktiviteter, lægesamtaler, behandlingsplansmøder etc.
  • Koordinere og fordele arbejdsopgaver og afholde stuegang.
  • Deltage aktivt i forbedringsarbejde og undervisning af kollegaer.


Afsnittet ledes af oversygeplejerske Christina Plambøck Thomsen og afsnitsledende overlæge Louise Turgut, der har flere års erfaring som makkerpar på et intensivt afsnit. Deres vision for afsnittet er;

”For os er det vigtigt at alle patienter der kommer ind ad døren, oplever at blive taget godt imod og føler sig trygge og inddraget. Dette opnår vi ved nærvær, anerkendelse og tydelighed i vores ledelse, hvor vi som ledere prioriterer at deltage i eks. det kliniske arbejde, supervision og sociale arrangementer.”

Derfor skal du søge jobbet hos os!
Hvis du ønsker en arbejdsplads, hvor der både er plads til humor og høj faglighed. For os er det helt centralt, at der er et godt arbejdsmiljø og at du synes det er rart at komme på arbejde. Vi tror nemlig på, at det smitter af på vores miljø og på behandlingen af vores patienter.

I vores team driver udvikling og udveksling det daglige arbejde. Der opleves tryghed til frit at kunne udtrykke faglig tvivl og blive klogere i fællesskab.

Derudover får du:

  • Mentorordning det første år og introduktionsprogram skræddersyet til dig. Du får et veltilrettelagt oplærings- og introduktionsprogram med fokus på kompetenceudvikling. Vi prioriterer din introduktion højt! De første 6-8 uger vil du være udenfor normeringen, så du kan få en god og tryg start.
  • Gode udviklingsmuligheder. Er uddannelsen til akutsygeplejerske, klinisk vejleder eller specialuddannet sygeplejerske i psykiatri noget for dig, så kan du få uddannelsen hos os.


Hvem er du?
Du er autoriseret sygeplejerske og er nysgerrig på psykiatrien samt har lyst til- og interesse i at sætte dit præg på vores afsnit til gavn for patienterne.

Du kan også genkende dig selv i nedenstående:

  • Du er motiveret for arbejdet med den intensive psykiatriske patient.Vi er her for vores patienters skyld. De fortjener, at vi møder dem med overskud, så de får en stabil hverdag. Du møder patienterne og deres livshistorier med tålmodighed og rummelighed.
  • Du har lyst til at være en del af en arbejdsplads, hvor læring og fordybelse er i høj kurs, og hvor vi alle bidrager aktivt til det gode fællesskab med faglighed og viden. Da vi er flere forskellige faggrupper i afsnittet, er det derfor vigtigt, at du er god til at indgå i et team om patienterne, og at du kan arbejde tværfagligt og ser dette som en styrke ift. behandlingen af den enkelte patient.
  • Du skal være omsorgsfuld og anerkendende i din tilgang til patienterne. Dermed er det også vigtigt at du har lyst og formår at anvende deeskalerende principper. Du er i stand til se, at adfærden ikke nødvendigvis er et udtryk for provokation, men en reaktion og kommunikationsform, som ikke er muligt for patienten at håndtere anderledes i den givne situation.
  • Du er en erfaren sygeplejerske, som trives i at bringe din faglighed og kompetencer i spil, både ift. det enkelte patientforløb, men også gerne som sparrings makker til kollegaer.


Dine løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse er efter gældende overenskomst og tiltrædelse er den 1. februar 2024 eller efter aftale. Stillingen er fuldtid med weekend arbejde hver 3. weekend.

Intensivt afsnit 801 ligger på Brøndbyøstervej 160, og er en del af Psykiatrisk Center Glostrup.

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere om timesammensætningen, arbejdstiden, stillingen m.m., er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Christina Plambøck Thomsen på tlf.: 25 13 34 00 eller mail: [email protected]

Er du vores nye kollega?
Søg allerede i dag via linket her på siden – vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Ansøgningsfristen er den 8. december 2023. Du bedes uploade CV og uddannelsesbevis sammen med din ansøgning

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bliv klogere på Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på Job i Psykiatrien.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Brøndby
  • Fredag den 08. december 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Vores kollega i Visitationen går på barsel, og vi har derfor et barselsvikariat på 37 timer til besættelse den 1. juli eller 1. august 2024. I Visitationen arbejder vi primært med vurdering og Screening af de underretninger vi modtager, hvor viinddrager børn/ungeog partshører for vurdering af støttebehov.
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Greve

    Fri kontakt
    Ønsker du at være en del af noget virkelig specielt? Så er du kommet til det rette sted nemlig hjemmeplejen Tune. Vi tilbyder ikke bare et fantastisk arbejdsmiljø. Vi tilbyder et arbejdsmiljø, der får enhver anden arbejdsplads til at ligne en grå kontorkubus i forhold!
    • Sygeplejerske
    • Greve
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
14. maj 2024 4
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3