Chefsygeplejerske/ledende oversygeplejerske til Ældrepsykiatrien

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønderslev

Som chefsygeplejerske bliver du en del af en nyetableret afdelingsledelse. Sammen med cheflægen skal du arbejde på at indfri målene for Ældrepsykiatrien, hvor øget livskvalitet for patienterne gennem udredning, behandling og pleje er helt centralt.

Udover opgaven som chefsygeplejerske vil du også være ledende oversygeplejerske for Demens Afsnittet, hvor du skal bruge en stor del af din arbejdstid på at drive afsnittet. Sammen med den ledende overlæge for afsnittet og medarbejderne er du ansvarlig for den plejefaglige kvalitet, drift, målopfyldelse, forskning, uddannelse og faglig udvikling i afsnittet.

Vores sundhedsvæsen er presset, og løsningen handler ikke kun om økonomi, men også om et smidigt samarbejde mellem region, kommune og almen praksis. Ældrepsykiatrien er et af de faglige områder, der går forrest og sammen med ledere og medarbejdere skal du være med til at bygge flere bæredygtige broer i dette afgørende samarbejde.

Rollen som chefsygeplejerske og ledende oversygeplejerske
Som afdelingsledelse har du og cheflægen det overordnede ansvar for at koordinere og sikre ledelse på fire niveauer: strategisk, fagligt, personale, administrativt/driften. I får ansvar for det samlede budget og økonomiansvar for teknologier, drift og ressourcer for at sikre sammenhængende og gode patientforløb og en stabil drift. Som chefsygeplejerske får du det plejefaglige ansvar i Ældrepsykiatrien, der etableres primo 2023. Som chefsygeplejerske vil du være leder for ledende oversygeplejerske i Affektivt Afsnit, og I vil få et tæt samarbejde om at udvikle patientplejen og sikre sammenhængende patientforløb. Sammen med cheflægen skal du være med til at organisere afdelingen i to afsnit for henholdsvis Demens og Affektive Lidelser. I hvert afsnit vil der være sengeafsnit og ambulant funktion.

Udover rollen som chefsygeplejerske skal du være ledende oversygeplejerske i afsnittet for Demens, hvor du er leder af de medarbejdere, som er ansat her. Fordelingen mellem de to funktioner vil være med hovedvægt på rollen som ledende oversygeplejerske. Du kan læse mere om den fremtidige organisering i Ældrepsykiatrien .

På den plejefaglige del og i tværgående faglige indsatser vil du som chefsygeplejerske blive strategisk sparringspartner for Psykiatriledelsen, og afdelingsledelsen er en del af Tværgående Udvidet Psykiatriledelse.

Vi håber på at finde dig, der som chefsygeplejerske og ledende oversygeplejerske går forrest og sætter retning mod en fremtid i udvikling og balance. At du har visioner for patienterne og deres pårørende, og at du inspirerer ledere og medarbejdere til at samarbejde på nye måder. At du kan balancere den kompleksitet der ligger i både at skulle agere strategisk i din funktion som chefsygeplejerske samtidig med, at du som ledende oversygeplejerske skal være en god leder for medarbejderne i din enhed. Vores medarbejdere er vores vigtigste fundament, og Ældrepsykiatrien skal være et godt sted at være ansat og et godt sted at være under uddannelse. En arbejdsplads med plads til pleje, udvikling og sammenhold.

Om Ældrepsykiatrien
Vi modtager patienter fra hele regionen. Målgruppen er:
  • Patienter med demens med adfærdsmæssige eller psykiatriske komplikationer
  • 75-årige eller derover med nyopstået psykisk lidelse
  • 80-årige eller derover med tidligere kendt psykisk lidelse, hvis det vurderes at patienten har behov for ældrepsykiatrisk tilbud

Ældrepsykiatrien består i dag af et sengeafsnit og et ambulatorium. Der er 22 sengepladser som vil blive fordelt med 8 pladser i et intensivt lukket demensafsnit og 14 i affektivt afsnit. Begge afsnit har tilhørende ambulatorier. Der vil være et tæt og fleksibelt samarbejde mellem de to enheder, så vi sikrer gode og sammenhængende patientforløb. Der er ca. 70 medarbejdere i Ældrepsykiatrien, herunder sygeplejersker, læger, social- og sundhedsassistenter, pædagoger, aktivitetskonsulent, musikterapeut, fysioterapeut, ergoterapeut, sekretær og socialrådgiver. Derudover er vi klinisk praktiksted for sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistent elever.

Om Demensafsnittet
Afsnittet for demens består af et intensivt lukket sengeafsnit med 8 sengepladser, et udekørende team (mobilteam), hvor personalet har ansættelse i såvel sengeafsnit som mobilteam og et udekørende ambulatorium. Sygeplejen på sengeafsnittet er organiseret med sundhedsfaglig kontaktperson til den enkelte patient. I de tilfælde det giver mening arbejdes der ligeledes i teams omkring en eller flere patienter.
Vi prioriterer en tæt kontakt til pårørende, som ofte er en vigtig medspiller, når vi tilrettelægger behandlingen. Vi arbejder bl.a. med:
  • Forebyggelse af indlæggelser gennem intensiv behandling i eget hjem.
  • At mindske forbrug af antipsykotisk medicin i tæt samarbejde med primær sektor.
  • Demensprofilen, som er et redskab til brug for bl.a. deeskalerende sygepleje, hvor vigtige informationer videregives på systematisk vis til samarbejdspartner.
  • Opfølgning efter udskrivelse ved mobilteam, med mulighed for tæt plejefaglig sparring med primærsektor.

Din erfaring og kompetencer
  • Du er uddannet sygeplejerske og har flere års erfaring med ledelse.
  • Relevant lederuddannelse.
  • Vi ser gerne, at du har en masteruddannelse i ledelse eller er indstillet på at tage en masteruddannelse i ledelse efter du er tiltrådt.
  • Du kan samarbejde og skabe samarbejde, her forstået som din evne til at formulere fælles mål, der giver mening og motiverer alle.
  • Du kan arbejde systematisk og struktureret.
  • Du kan skabe overblik, tænke strategisk og kan arbejde med budget og økonomi.
  • Du kan med-lede og ser Psykiatrien som en samlet enhed, hvor alle er gensidigt afhængige af hinanden. Det er en vigtig værdi for os, og vi kalder det dobbelt lederskab.

Din opstart
Når du starter, matcher din leder dig med en mentor, som er en erfaren leder fra Psykiatrien. Din mentor vil følge dig det første års tid. I tilrettelægger selv indhold og antallet af samtaler, men rammen er allerede sat. Vi vil gerne give dig de bedste betingelser for at lykkes i din nye rolle som chefsygeplejerske/ledende oversygeplejerske.

Hvis du vil vide mere
Så er du velkommen til at kontakte psykiatridirektør Anette Sloth på 20 73 67 85 for mere information.

Funktionsbeskrivelserne for hhv. chefsygeplejerske og ledende oversygeplejerske kan findes her: og .
Mød nogle af vores medarbejdere:

Det praktiske
Der er ansøgningsfrist den 3. december. Der er opstart i jobbet den 1. januar 2023 eller efter aftale. Du refererer til vicedirektøren på området. Du får arbejdssted på Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.
Løn forhandles i henhold til gældende overenskomst for ledere på Sundhedskartellets overenskomst.
Vi afholder samtale den 12. december. Du skal gennemføre en personlighedstest inden samtalen.
Vi indhenter referencer på den person vi ønsker at ansætte. Er det påkrævet for stillingen, indhenter vi også straffeattest og børneattest.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Brønderslev
  • Lørdag den 03. december 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Aalborg

    Da en af trofaste kolleger gennem mange år har valgt at gå på pension, har vi ved Radiologisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital en stilling som vagtbærende afdelings- eller overlæge i neurorad..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    En fuldtidsstilling som ledende terapeut i Fysio- og Ergoterapiafdelingen, Aalborg Universitetshospital er ledig fra 1. august 2024 eller snarest derefter.Fysio- og Ergoterapiafdelingen er ford..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    På Aalborg Universitetshospitals skal der pr. 1 oktober 2024 besættes en stilling som afdelingslæge ved det neonatale team. Stillingen er en fast stilling.Vi er en spændende, alsidig og travl a..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hjørring

    Vi ønsker en afdelingslæge, der vil bidrage til udvikling af såvel patientforløb, arbejdsgange, medarbejdere som fagområdet i det hele taget – herunder ikke mindst med fokus på uddannelse af yngre .
    • Sygeplejerske
    • Hjørring
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Brønderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Brønderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1