Oversygeplejerske retspsykiatrisk sengeafsnit

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg N

Er du god til at lede dygtige og engagerede medarbejdere? Kan du fastholde, videreudvikle og sætte retning for den faglige indsats i et flerfagligt samarbejde, med fokus på at sikre god patientpleje og behandling, samtidig med at der skal videreudvikles et godt arbejdsmiljø?

Vi søger en ny funktionsleder til retspsykiatrisk afsnit C, med ledererfaring fra sundhedssektoren, der formår at:

  • skabe sammenhængskraft og sætte en tydelig ramme for det daglige arbejde
  • understøtte, fastholde og videreudvikle samarbejdet internt i Psykiatrisk afdeling Esbjerg, Psykiatrisygehuset og tværsektorielt.
  • arbejde med sammenhæng mellem forskellige faglige kompetencer, opgaver og ressourcer
  • skabe struktur og overblik, bedrive sikker drift, herunder sikre god vagtplanlægning
  • samarbejde med den behandlingsansvarlige overlæge og specialpsykolog, samt at koordinere og tilrettelægge en optimal indsats med ”patienten først”
  • støtte, styrke og fastholde medarbejderne i arbejdet med at motivere patienterne og fremme frivillighed.
  • holde fokus på inddragelse af patienter og pårørende
  • medvirke til at skabe et godt arbejdsmiljø og øge den sociale kapital

Vi forventer at du:

  • er sygeplejerske og har ledererfaringer
  • har erfaringer, med den retspsykiatriske kerneopgave.
  • har gode samarbejds- og kommunikationsevner, og kan sikre en god kommunikation i afdelingen imellem de enkelte medarbejdere, på tværs af afsnit og med samarbejdspartnere
  • møder dine medarbejdere på en anerkendende måde, og fungerer som sparringspartner og vejleder
  • har fokus på medarbejderudvikling og motivation
  • er resultatorienteret, kan opstille klare og tydelige mål for funktionen, og erfaringer med driftsplanlægning og økonomistyring
  • har mod på udfordringen med en hverdag i konstant forandring
  • har lederuddannelse, er indstillet på at gennemføre Region Syddanmarks uddannelse i Lean for Leaders.

Vi tilbyder gode muligheder for at præge og videreudvikle et relativt nyt retspsykiatrisk afsnit, som er kommet rigtig godt fra start med at løse den retspsykiatri kerneopgave med engagerede og kompetente flerfaglige medarbejdere, der vægter flerfagligt samarbejde og et godt arbejdsmiljø. I tæt samarbejde med en engageret stab, vil du opleve en spændende hverdag med fokus på at sikre patienter med retspsykiatriske foranstaltninger den bedst mulige behandling.

Der er ledersupervision i gruppe med andre lederkollegaer.

Funktionslederens ansvarsområde:

Som funktionsleder indgår du i funktionsledelsen med den behandlingsansvarlige overlæge. Du refererer til afdelingsledelsen og indgår i afdelingens ledergruppe. Du får personaleansvar for ca. 36 medarbejdere, herunder medarbejderudvikling som fx at afholde MUS, omsorgs- og ledelsessamtaler. Du skal sikre fokus på det gode arbejdsmiljø og trivsel, og i den forbindelse at et godt samarbejde med TRIO-gruppen.

Funktionslederen har fokus på den daglige drift og kvalitet, og skal indgå i et tæt dagligt samarbejde med behandlingsansvarlig overlæge, øvrige funktionsledere og afdelingsledelsen

Om afsnittet:

Målgruppen for retspsykiatrisk afsnit C er patienter med en retspsykiatriske foranstaltning med store sociale udfordringer, svære psykiske lidelser evt. misbrug. Der er 15 sengepladser og afsnittet har patienter med anbringelsesdom, behandlingsdom eller surrogatfængsling.

Samarbejdet med patientbehandlingen foregår i et tæt samarbejde med Psykiatrisk afdeling Middelfart, hvor der er 6 andre retspsykiatriske afsnits.

Patienter indlagt på afsnit C har kortere eller længerevarende indlæggelsesforløb med henblik på stabilisere at deres psykiatriske lidelse, helbred og sociale kompetencer.

Der udarbejdes risikovurderinger og alle patienter skal have tvangsforebyggende og voldsforebyggende helhedsplaner i et flerfagligt miljø med Front Office og holistisk miljøterapeutisk helhedsbehandling.

Personalet i afsnittet er flerfagligt sammensat og består af følgende faggrupper ergoterapeuter, fysioterapeuter, socialrådgiver, social- og sundhedsassistenter, specialpsykolog, pædagoger og sygeplejersker hvoraf flere har kompetencer inden for misbrugsbehandling.

Vi samarbejder tæt med patientens hjemkommune og retspsykiatriske distriktspsykiatri udgående fra Psykiatrisk afdeling Middelfart.

Om Psykiatrisk Afdeling Esbjerg:

Afdelingen består af en psykiatrisk akut modtagelse (PAM = Psykiatrisk Skadestue), der modtager patienter på døgnbasis. Derudover er der 6 senge afsnit, hvoraf de fire sengeafsnit er integrerede sengeafsnits med åbne og lukkede pladser samt intensiv pladser. Der ud over har vi de særlige pladser og det retspsykiatriske sengeafsnit. Retspsykiatrisk afsnit er normeret til 15 senge, hvoraf én er en intensiv seng. I tillæg til døgnfunktionen har vi ambulante funktioner beliggende på tre matrikler henholdsvis i Esbjerg, Varde og Brørup. Den ambulante retspsykiatri, for vores område er organiseret ved retspsykiatrien i Middelfart.

Afdelingen arbejder med afsæt i Psykiatrisygehusets udviklingsplan og den Syddanske forbedringsmodel, hvor tavlemøder og datadrevet ledelse indgår.

Relations arbejdet med patienterne er en del af det fundament, som vi bygger på.

Ønsker du yderligere information om stillingen kan du kontakte chefsygeplejerske Jens Egon Hansen på tlf. 99446622 eller på mail [email protected]

Ansættelsessamtalerne gennemføres den 30. juni 2023 i tidsrummet kl 11-15.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg N.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Esbjerg N
  • Fredag den 23. juni 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Esbjerg N

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Esbjerg N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1