Oversygeplejerske til Lokalpsykiatrisk Ambulatorium i Fredericia

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Er du klar til at tage et stort ledelsesansvar? - og synes du, at det kunne være spændende at stå i spidsen for et velfungerende ambulatorium?

I Psykiatrisk Afdeling Vejle søger vi en leder til vores Lokalpsykiatri i Fredericia, beliggende i Sundhedshuset i Fredericia.

Har du mod, vilje og ledelseskraft til at gøre en forskel for mennesker med psykiske lidelser. Motiveres du af at lede højt kvalificererede fagprofessionelle, udbygge tværsektorielt samarbejde og sikre patientforløb mellem døgn- og ambulantbehandling, så vil vi meget gerne modtage din ansøgning til jobbet som oversygeplejerske i vores Lokalpsykiatri i Fredericia.

Dit ledelsesansvar:

Som oversygeplejerske arbejder du tæt sammen med overlægen, og I står sammen i spidsen for videreudvikling af kvalitet og sammenhæng i behandlingen samt driften af det psykiatriske ambulatorie.

I Afsnitsledelsen har I et særligt ansvar for at skabe sammenhængende patientforløb og således sikre et velfungerende samarbejde mellem ambulatoriet og døgnafsnit og til primærsektor – kommune, botilbud og praktiserende læger. Samarbejde på tværs bliver dermed en stor del af din hverdag, og det er vigtigt, at du kan tænke ud af eget hus. Ligeledes er videreudvikling af den recovery-orienterede og rehabiliterende tilgang en væsentlig ledelsesopgave.

De store udviklingsopgaver løser du i tæt samarbejde med døgnafsnittene på Nordbanen og lederne for Psykiatrisk Afdeling Vejles to andre psykiatriske ambulatorier, der ligger i henholdsvis Kolding og Vejle.

Du har ansvaret for personaleledelse af medarbejdere og det overordnede ansvar for at sikre sammenhængende forløb, kvalitet i behandling, patientflow og effektiv ressourceanvendelse på tværs af de ambulante teams.

Vi har netop implementeret F-ACT. Du kommer derfor til at arbejde med at forankre F-ACT metoden og styrke samarbejdsrelationer i teams.

Du vil indgå i et konstruktivt og dynamisk samarbejde i afdelingens ledergruppe, hvor vi arbejder med fælles drifts- og udviklingsopgaver.
Den ambulante psykiatri er et område, der de seneste par år har været – og fortsat vil være – i stor udvikling. De sidste par år har vi arbejdet på at styrke og videreudvikle den ambulante psykiatri med fokus på, at vi i endnu højere grad er tilgængelige og opsøgende og tilbyder en bred vifte af koordinerende udrednings- og behandlingstilbud.

Vi arbejder på at styrke indsatsen inden for Recovery, pårørendesamarbejde og patientinddragelse.

Hvem er du?

Du har en involverende ledelsesstil, kan skabe følgeskab i dine initiativer og er professionel, åben og direkte i din kommunikation med andre. Du har gode relationelle kompetencer, der sikrer et godt samarbejde med alle samarbejdspartnere. Sammen med dine medarbejdere sætter du fokus på at skabe et trygt, involverende og åbent arbejdsmiljø baseret på trivsel og motivation.

Du er visionær. Du kan tænke strategisk både kort- og langsigtet i forhold til ledelsesopgaven. Du driver forandrings- og forbedringsindsatserne med kreativitet og nysgerrighed. Du tænker i helhedsløsninger og tværfaglighed og kan med stor vedholdenhed føre opgaver helt i mål.

Du er handlekraftig og struktureret. Du skal arbejde med drift- og kapacitetsstyring ift. planlægningen af patientforløbene og medarbejderfremmødet, og det er derfor vigtigt, at du har det helt store overblik og hurtigt kan danne dig et billede af, hvilke indsatsområder der skal handles på her og nu, samt hvilke der kan udsættes. Du får tingene til at ske.

Kvalifikationer:

For at blive taget i betragtning til stillingen, skal du have en bred erfaring inden for det psykiatriske speciale samt dokumenteret ledelseserfaring f.eks. som afdelingssygeplejerske eller lignende. Du har indsigt i kvalitetsudvikling, planlægning og ressourcestyring og har kendskab til psykiatriens forbedringsmetoder.

Du har sygeplejefaglig baggrund og erfaring eller anden relevant sundhedsfaglig baggrund på professionsbachelorniveau samt erfaring suppleret med videreuddannelse på master- eller kandidatniveau.

Vi tilbyder:

  • Tæt samarbejde og samspil med ambitiøse og fagligt dygtige medarbejdere og kollegaer
  • Stort fokus på det gode arbejdsmiljø
  • Oplæring og introduktion via mentorordning
  • Fokus på faglig sparring
  • Et højt fagligt ambitionsniveau


Om Psykiatrisk Afdeling Vejle
Ud over Lokalpsykiatrien i Fredericia består Afdelingen af Lokalpsykiatri i Kolding og Lokalpsykiatri i Vejle samt døgnafsnit med akutmodtagelse på samlet 99 døgnpladser på Nordbanen 5 i Vejle.

Har du lyst til at høre mere om stillingen som oversygeplejerske i Lokalpsykiatri Fredericia, kan du kontakte chefsygeplejerske, Lone Bülow Friis. Mail: [email protected]. Mobil: 21286284

Der er ansøgningsfrist d. 5. april 2024.

Vi afholder samtaler d. 12. april 2024.

Tiltrædelse 1. juni 2024.

Løn- og ansættelse efter gældende overenskomst.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Fredericia
  • Fredag den 05. april 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
8. maj 2024 5
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2