Sygeplejerske til klinisk vejlederfunktion søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Går du med en drøm om at gøre en forskel for studerende og elever, så er det lige dig vi står og mangler.

Hvad søger vi
Vi søger en sygeplejerske, der ønsker at forene sin sygeplejekarriere med en funktion som klinisk vejleder. Vi søger en sygeplejerske der brænder for at vejlede, reflektere og undervise studerende og elever på vores afsnit. Du vil blive ansat på vores afsnit som sygeplejerske og skal deltage i vores dagligdag med at passe og pleje vores patienter. Du vil sideløbende varetage funktionen som klinisk vejleder.
Som Klinisk vejleder vil du indgå i et team med afsnittets anden kliniske vejleder. Det er jeres opgave i fællesskab, at planlægge og organisere praktikforløb for studerende og elever. I vil stå planlægning af den daglige refleksion, vejledning og undervisning, i samarbejde med afsnittets øvrige sygeplejersker. I vil i samarbejde med de studerende planlægge og afvikle fastlagt studieaktivitet, samt afvikle kliniske eksamener i tæt samarbejde med vores kliniske undervisere.

I vil løbende skulle:
• Lave vagtplan for de studerende og elever
• Formidle ny viden om den prægraduat uddannelse
• Ad hoc opgaver

Hvem er du
Vi søger en sygeplejerske, gerne med nogle års erfaring. Du skal være stærk i din basale sygepleje og vil gerne lære fra dig. Du skal besidde en pædagogisk tilgang til studerende og elever. Du skal have organisatoriske kompetencer i forhold til at kunne planlægge et studieophold på vores afsnit. Du skal kunne arbejde selvstændigt i forhold til at varetage funktionen. Vi søger en sygeplejerske der er en teamplayer og ønsker at indgå i det fællesskab vi har på K3.

Hvem er vi
Vi er et gastromedicinsk sengeafsnit, med plads til 20 medicinske patienter. I 3 af disse senge ligger semi-intensive patienter, der har behov for høj observation, pleje og behandling. Vores patientkategori spænder bredt. Du møder den akut dårlige patient, den unge patient med kronisk tarmbetændelse, den kroniske leverpatient og den terminale patient. Vi har et daghospital og en leverrehabiliteringsklinik, som styres af nogle af vores sygeplejersker. På K3 er vi en del af abdominal center K, der rummer kirurgiske sengeafsnit, ambulatorier, eget endoskopiafsnit og operationsafsnit.
På K3 er der en bred personalegruppe. Vi er 27 sygeplejersker og 4 social og sundhedsassistenter. Vi har personale der har mange års erfaring og vi har personale der er nyuddannet. Fælles for os alle er, at vi rigtig gerne vil lære fra os. Vi elsker at være sociale og derfor har vi bla. Brunch hver fredag samt morgensang.
Vores motto er ”man er aldrig alene på arbejde” og vi arbejder tæt sammen i hverdagen. Hver morgen danner vi makkerpar og herefter planlægges dagen i fællesskab. Vi samarbejder tæt sammen med andre faggrupper f.eks. er der dagligt en portør, der hjælper med at servere mad, hjælper til ved basal pleje samt andre praktiske ting. Socialsygeplejersker hjælper den udsatte patient. Ligeledes er der dagligt en fysioterapeut, der hjælper med at mobilisere og træne vores patienter.

Vi tilbyder
En grundig introduktion til funktionen som klinisk vejleder sammen med afsnittets anden kliniske vejleder of vores kliniske undervisere, som der vil være et tæt samarbejde med. De planlægger løbende refleksion og sparring. Du vil indenfor det første år blive tilbudt abdominalcenter k’s uddannelse i refleksion og vejledning og på sigt vil du blive tilbud uddannelsen til klinisk vejleder. Der vil løbende blive afholdt temadage og undervisningsdage for kliniske vejledere både i abdominalcenter K og på Bispebjerg hospital. Sideløbende vil du blive tilknyttet et onboarding program på 5 måneder, hvor de første 8 uger er uden for normering, Dette er for at du trygt kommer godt i gang hos os. I dit onboarding program er der planlagt mentor og opfølgende samtaler, samt undervisning i specialet.

Du får ligeledes:
• Fagligt kompetente kollegaer
• Et godt arbejdsmiljø
• Faglige og komplekse udfordringer
• Ledelse tæt på
• Tilknyttet en social og faglig makker (sofa makker)
Stillingen vil være i blandet vagter med weekend hver 3 weekend. Der vil månedligt blive afsat 1-2 ressourcedage, hvor du kan fordybe dig i funktionen.

Hvad så nu
Hvis du tænker, dette lige er den stilling du ønsker, så skriv en ansøgning og send den på nedenstående link. Synes du det er en spændende stilling og gerne vil opleve afsnittet, så ringer du til mig (Maria) på telefonnummer 30914148 og så laver vi en aftale, hvor du kan komme på en rundvisning og få en snak med mig og dine, måske kommende kollegaer.
Du kan følge os på vores instragramprofil ¨k på bjerget¨
Ansøgningen skal du have sendt til mig senest 2/2-2023

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Frederiksberg
  • Torsdag den 02. februar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    I jobbet som sundhedsfaglig sagsbehandler rådgiver du vores kunder med nyopstået eller kronisk sygdom, som har brug for en medicinsk forhåndsvurdering forud for rejsen. I din rådgivning og vurderin..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    I jobbet som sundhedsfaglig sagsbehandler rådgiver du vores kunder med nyopstået eller kronisk sygdom, som har brug for en medicinsk forhåndsvurdering forud for rejsen. I din rådgivning og vurderin..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2