Vil du være vores nye lederkollega?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

En af vores teamledere har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny lederkollega. Har du lyst til at kombinere din sygepleje/sundhedsfaglige baggrund med ledelse af dygtige medarbejdere og blive en del af et stærkt lederteam i en stor organisation med høje faglige ambitioner?

Om os
Vores kommunale hjemmepleje på Frederiksberg er inddelt i tre områder og rummer i alt ca. 500 ansatte. Den vakante teamlederstilling er i område 20. Vi er ca. 130 social- og sundhedsassistenter, -hjælpere og sygeplejersker samt administrativt personale. Den lokale ledelse består af en områdeleder og fire teamledere. Vi holder til i den pulserende del af Frederiksberg på Howitzvej, men har et tæt samarbejde med de øvrige områder samt det tværgående område, der bl.a. består af en dygtig og velfungerende kvalitetsorganisation og et Callcenter, som dækker hele døgnet.

Om stillingen
Som teamleder bliver dine vigtigste opgaver at sikre sammenhængende borgerforløb med høj kvalitet, tryghed for borgere og pårørende samt at medvirke til, at Hjemmeplejen fortsat er en arbejdsplads med fokus på udvikling og et godt arbejdsmiljø.

De tre nuværende teamledere Jeannette, Susanna og Lis er i hvert deres team, og glæder sig hver især til at byde en ny lederkollega velkommen. Du vil blive teamet op med en af dem, så du stille og roligt kan blive introduceret til dine medarbejdere og nye arbejdsopgaver.

Som teamleder refererer du til områdelederen. Du bliver den operationelle leder af ca. 30 medarbejdere fordelt på social- og sundhedshjælpere, -assistenter og sygeplejersker i dag- og aftenvagt, som refererer til dig. Området har fire planlæggere og en sygeplejevisitator til administrativt at hjælpe med at sikre en god planlægning af dagens besøg.

Ledergruppen er kendetegnet ved godt sammenhold, hvor der er plads til nye ideer, og som gerne vil udfordres. Vi tror på, at en åben dialog, anerkendende tilgang og en synlig ledelse er vigtig for at kunne nå i mål med vores kerneopgave og visioner. Det er vigtigt for os, at hverdagen levner mulighed for at kunne sparre med hinanden om fælles problemstillinger og udfordringer.

Vi har gennem flere år via vores MED-samarbejde arbejdet ud fra et fælles medarbejdergrundlag, og disse værdier er fundamentet i vores organisation. Tillid, respekt og samarbejde er genkendelige værdier, ligeledes er tværfaglighed og en rehabiliterende tilgang to vigtige grundsten.

Om dig
Du skal være autoriseret sygeplejerske, og have erfaring fra enten personaleledelse eller en funktion i en hjemmepleje/hjemmesygepleje, alternativt primær sektor. Det vil være en fordel, hvis du allerede har kendskab til servicelov og sundhedslov, da du skal være leder for såvel sundhedshjælpere, assistenter, og sygeplejersker, som leverer både hjemmehjælp og hjemmesygepleje.

Du skal være en teamplayer, men samtidig evne at arbejde selvstændigt og målrettet. Du skal være synlig, have en anerkendende og tillidsvækkende tilgang som naturlig arbejdsmetode, og være en dygtig kommunikator. Det er vigtigt, at du har fokus på faglighed, kvalitet og rehabilitering kombineret med effektiv drift og ressourcestyring.

Har vi vakt din nysgerrighed?
Så vil vi glæde os til at modtage din ansøgning. Du er også meget velkommen til at ringe til os, eller komme forbi til en uforpligtende kop kaffe, hvor vi kan fortælle lidt mere om os, og du kan se, hvor vi bor.

Ring til områdeleder Christina Andersson på 2898 3257, hvis du har spørgsmål om stillingen eller vores arbejdsplads.

Ansøgningsfrist er onsdag den 25. januar 2023 inden kl. 12, og vi afholder samtaler fredag 27. januar 2023 og mandag 30. januar 2023. Ansættelse pr. 1. marts 2023 eller snarest derefter.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomst mellem DSR og Frederiksberg Kommune. Inden tiltrædelse i stillingen, skal vi bede dig fremvise straffeattest.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Frederiksberg
  • Onsdag den 25. januar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København N

    Vi søger en sygeplejerske med intensiv specialuddannelse som har interesse for sygeplejestuderende.Er du vores nye kliniske vejleder?Hjerte- og lunge intensivt afsnit er et spændende specia..
    • Sygeplejerske
    • København N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København S

    Drømmer du om at arbejde et sted, hvor du i tæt samarbejde med din kolleger kan løse hverdagens udfordringer? Og vil du prøve dine sygeplejefaglige kræfter af på et afsnit, hvor du udvikler dig hve..
    • Sygeplejerske
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 1
16. april 2024 1