Er du sygeplejerske, og vil du være vores nye medicinfaglige fyrtårn i gastroenterologisk sengeafsnit?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Ønsker du at arbejde med medicinprocessen og sikre systematisk kompetenceudvikling af kollegaerne? og vil du være med til at skabe en tydelig organisering omkring medicinsikkerhed, så er det lige dig vi mangler!

På K3 tager vi hånd om vores patienter med stor passion og professionalisme - fordi vi ved det nytter og gør en forskel. Med fælles ambitioner og stærke fagligheder starter udviklingen. Du får mulighed for at påvirke og præge udviklingen af de gode patientindsatser, og du får samtidig en vigtig rolle som medicinansvarlig sygeplejerske.

Hvad søger vi hos dig

Vi søger en sygeplejerske, der ønsker at blive en del af vores fællesskab og som har en stor interesse for forbedringsarbejde, kvalitetsarbejde og medicinprocessen. Du skal være en rollemodel for afsnittets plejepersonale, og du skal have lyst til at undervise. Nogle af dine arbejdsopgaver vil være:

  • Dispensering og administration af morgenmedicin
  • Blande iv pumper
  • arbejde med afsnittets data om medicinhåndtering
  • løbende arbejde med at forbedre medicinprocessen
  • Arbejde med medicin i overgange

Du vil have stor indflydelse på hvordan din arbejdsdag skal være.

Sengeafsnit for både akut og kronisk syge med komplekse forløb

Vi er et gastroenterologisk sengeafsnit med 20 sengepladser, hvor 3 af disse pladser er intermediærepladser. Hos os møder du den akut dårlige patient, den unge patient med kronisk tarmbetændelse, den kronisk syge leverpatient og den terminale patient. I tilknytning til vores sengeafsnit har vi en levercirroseklinik, hvor vi tilbyder vores allerdårligste leverpatienter en tæt opfølgning og et daghospital, hvor vi tilser de patienter der ikke har behov for at være indlagt. Disse er styret af nogle af vores sygeplejersker fra sengeafsnittet.

Vi er en del af abdominalcenter K, hvor der er kirurgiske sengeafsnit, ambulatorier, eget endoskopiafsnit og operationsgang.

Bred personalegruppe hvor alle synger med

På K3 er der en bred personalegruppe. Vi er 27 sygeplejersker og 4 social og sundhedsassistenter. Vi har personale der har mange års erfaring og vi har personale der er nyuddannet. Fælles for os alle er, at vi rigtig gerne vi lære fra os. Vi elsker at være sociale og derfor har vi bla. Brunch og morgensang hver fredag. Hver fugl synger som bekendt med sit næb, så alle stemmer er velkomne

Vi interesserer os både fagligt og socialt for hinanden, sætter stor pris på sociale sammenkomster og trivsel, hvor det gode humør vægtes højt. Det styrker sammenholdet på afdelingen og smitter af på en ofte travl hverdag med spændende og komplekse patientforløb.

37 timer og 8 uger introduktion

Vi tilbyder en stilling på 37 timer om ugen. Stillingen vil primært være i dagtiden med weekendvagt hver 4. weekend. Du vil blive tilbudt et 10 dages kursus for medicinansvarlige sygeplejersker. Ligeledes tilbyder vi:

  • 8 uger grundig introduktion
  • Løbende sygeplejekonferencer og reflektion
  • Løbende kompetenceudvikling
  • Social/faglig mentor


Kom gerne på besøg

Hvis du tænker, det er lige den stilling du ønsker, så skriv en ansøgning og send den på nedenstående link. Synes du det lyder som en spændende stilling og gerne vil opleve afsnittet, så ringer du til mig (Maria) på telefonnummer 30914148. Så laver vi en aftale, hvor du kan komme på en rundvisning og få en snak med mig og dine, måske kommende kollegaer.

ansøgningsfrist d. 17/5-2023

Du kan følge os på vores instragramprofil ¨k3_bispebjerg¨ og på Linkedin

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Frederiksberg
  • Onsdag den 17. maj 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København N

    Vi søger en sygeplejerske med intensiv specialuddannelse som har interesse for sygeplejestuderende.Er du vores nye kliniske vejleder?Hjerte- og lunge intensivt afsnit er et spændende specia..
    • Sygeplejerske
    • København N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København S

    Drømmer du om at arbejde et sted, hvor du i tæt samarbejde med din kolleger kan løse hverdagens udfordringer? Og vil du prøve dine sygeplejefaglige kræfter af på et afsnit, hvor du udvikler dig hve..
    • Sygeplejerske
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
17. maj 2024 6
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 1