Er du sygeplejerske, og er du vild med at lære fra dig og se dine kolleger vokse fagligt? Har du erfaring fra det mav...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Vi søger en erfaren sygeplejerske til en stilling som sygeplejerske med klinisk specialfunktion, som vil stå for kompetenceudvikling og oplæring af vores fantastiske team af sygeplejersker og sosu-assistenter i mave-tarmkirurgisk afsnit K1 på Bispebjerg. Kort sagt, du skal være med til at løfte vores sygepleje faglige niveau og udvikle kompetencer hos nye og kolleger.

Du er ikke alene med opgaven, men kommer til at arbejde tæt sammen med Lærke og Anne-Mette (går på barsel snart), vores 2 sygeplejerske med specialfunktion og Julie, der er oversygeplejerske. Du vil desuden selv blive oplært og superviseret til at varetage rollen som sygeplejerske med klinisk specialfunktion.

Om arbejdet siger de: ”Det bedste ved jobbet er at jeg bidrager til at mine kolleger oplever, at de udvikler sig og finder selvsikkerhed og stolthed i deres sygepleje. Jeg elsker, at kunne stå til rådighed med erfaring og kompetencer, til at rådgive og vejlede mine kollegaer i specifikke situationer, så de næste gang er klædt på til at kunne varetage opgaven.”

Stillingen er en delestilling, hvor du halvdelen af tiden vil varetage funktionen som sygeplejerske med klinisk specialfunktion og den anden halvdel som basis sygeplejerske.

Stillingen er et barselsvikariat med mulighed for forlængelse.

Vores kirurgiske speciale

K1 er specialiseret i kirurgi i kolon og rektum. Vi udfører elektive operationer, bl.a. robotoperationer for kræft, - og akutte operationer for f.eks. perforeret hulorgan og fri luft.

Vi er en del af en større afdeling K5, hvor også vores afsnit for kirurgi i den øvre del af mave- tarmkanalen holder til. Vi arbejder tæt sammen om patienterne, og vi kan derfor love dig et job med afveksling og alsidighed i sygeplejen.

Vores sygeplejefaglige fokus

  • Elektive kirurgi: Vi udfører planlagte operationer for kræft i kolon og rektum. Den postoperative sygeplejer er baseret på ERAS-principper (Enhanced Recovery After Surgery) herunder stomioplæring.
  • Akut kirurgi: For den andel af vores patienter som er akut opererede arbejde vi bl.a. med AHA-forløb (Akut Højrisiko Abdominalkirurgi). Det postoperative forløb hos denne patientgruppe er ofte kompleks sygepleje
  • Palliation: Når patienter med kræft i mave-tarmkanalen har behov for indlæggelse, varetager vi den basale palliative sygepleje i samarbejde med afdelingens palliationssygeplejersker.

Vi kan både grine og græde…

Heldigvis gør vi mest af det første f.eks når vi spiller rundbold, løber DHL, bowler eller tager en kop kaffe eller en is efter arbejde.

Vores mål er at have en hverdag, hvor vi både er glade for at møde på arbejde, men også går glade hjem. Personalegruppen går meget op i at hjælpe hinanden, så alle kommer hjem til tiden med ro i maven.

Det er vigtigt for os, at du

  • har en positiv tilgang til oplæring og udvikling
  • har erfaring med det mave-tarmkirurgisk speciale
  • har interesse i at arbejde med pædagogik og kompetenceudvikling, formidling, vejledning og undervisning
  • er samarbejdende og konstruktiv
  • er god til kommunikation
  • kan agere rollemodel for dine kolleger

Det er en fordel hvis du har erfaring med stomipleje, ellers får du grundig oplæring og undervisning som en del af din introduktion.

Vagter og jobstart

Du vil have weekendvagt hver 4. weekend og 6-8 vagter om måneden. Jobstart efter aftalt – vi er klar til dig når du er .

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kom forbi til en kop kaffe og en rundtur. Ring til vores oversygeplejerske Julie – hendes telefonnummer er 2911 7589 eller send en mail: [email protected]

Tjek også vores insta profiler: k1_bispebjerg eller k_paa_bjerget eller k5_bispebjerg.

Søg jobbet

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Den skal være sendt til os senest den 25. maj 2023 kl. 12.00 via linket.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Frederiksberg
  • Torsdag den 25. maj 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    I jobbet som sundhedsfaglig sagsbehandler rådgiver du vores kunder med nyopstået eller kronisk sygdom, som har brug for en medicinsk forhåndsvurdering forud for rejsen. I din rådgivning og vurderin..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    I jobbet som sundhedsfaglig sagsbehandler rådgiver du vores kunder med nyopstået eller kronisk sygdom, som har brug for en medicinsk forhåndsvurdering forud for rejsen. I din rådgivning og vurderin..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
29. april 2024 4
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2