Befolkningsundersøgelserne ved Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse søger en Sygeplejerske/Forskningsassistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Er du god til at tackle flere opgaver ad gangen, arbejde systematisk, komme i mål med opgaverne og har du lyst til at arbejde med indsamling af forskningsdata, gennemførelse af helbredsundersøgelser, koordinering forskningsprojekter; og at være en del af et godt team i et spændende forskningsmiljø? – så er du måske vores nye kollega!

Hos Befolkningsundersøgelserne på Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse (CKFF) vil du skulle planlægge, koordinere og gennemføre forskningsprojekter, udføre helbredsundersøgelser, systematisere data og dokumentation. Du vil have følgende opgaver:

  • Gennemføre helbredsundersøgelser af forskningsdeltagere og organisatorisk/administrativt arbejde i relation til forskningsprojekternes daglige drift. Helbredsundersøgelser kan omfatte blodprøvetagning, udførelse af kliniske og parakliniske undersøgelser, og laboratoriearbejde. En vigtig del af arbejdet er kommunikationen med deltagerne, herunder indhentning af informeret samtykke og tilbagemelding på undersøgelsesresultater m.m. Du skal trives med arbejdsopgaver, der bærer præg af rutine, grundighed og præcision, da vi arbejder efter detaljerede instrukser ved indsamling af data til forskning.

  • Systematisere og dokumentere data, både for de aktuelle og historiske undersøgelser; herunder arkivering af forskningsmateriale og udstyr.

  • Være ansvarlig for den daglige drift af centerets forskningsbiobank, hvor unikt biologisk materiale opbevares til brug for fremtidig forskning. Opgaverne omfatter administration og dokumentation, organisering og udlevering af prøver, sikring af at materialet til enhver tid er sikkert opbevaret.

  • Være med til at planlægge, koordinere og gennemføre dataindsamling i fremtidige forskningsprojekter i samarbejde med centerets forskere og eksterne samarbejdspartnere. Du vil skulle samarbejde både internt i sektionen og på tværs af centerets forskningssektioner samt med vores eksterne samarbejdspartnere.

Aktuelt er vi ved at afslutte 20-års opfølgningen af den store befolkningsundersøgelse Inter99. Inter99 20-års opfølgning er en genundersøgelse med fokus på at øge viden om risiko for udvikling af kroniske sygdomme, såsom hjertekarsygdom og type 2 diabetes, i voksenlivet. De næste år fortsætter InterVitaminK-studiet; et interventionsstudie, der udføres på baggrund af Inter99 20-års opfølgningen. Hovedformålet med InterVitaminK-studiet er at undersøge, hvorvidt et dagligt kosttilskud med K-vitamin kan nedsætte risikoen for hjertekarsygdomme, diabetes og/eller knogleskørhed. Du kan læse mere om studiet her: https://www.frederiksberghospital.dk/ckff/sektioner/sfe/bfu/intervitamink/Sider/default.aspx

Kvalifikationer

  • Du har en sundhedsvidenskabelig uddannelse (på professionsbachelor-, bachelor- eller kandidatniveau)
  • Du er interesseret i sundhedsforskning, herunder interventionsforskning
  • Du er mødestabil, fleksibel og hjælpsom
  • Du formår at inspirere, motivere og bidrage til en god stemning i teamet og har gode samarbejdsevner
  • Du arbejder med grundighed og præcision
  • Erfaring med udførelse af helbredsundersøgelser og kontakt med projektdeltagere/patienter er en fordel
  • Erfaring med opgaver (se ovenfor) i forbindelse med drift af forskningsbiobank er en fordel
  • Du arbejder systematisk og er god til at holde overblikket
  • Du er udadvendt, imødekommende og god til at kommunikere med både forsøgsdeltagere og kollegaer
  • Du nyder at arbejde med praktiske opgaver, er proaktiv og løsningsorienteret
  • Du mestrer dansk i skrift og tale

Vi tilbyder

  • Mulighed for at blive en del af et forskningscenter med et godt arbejdsmiljø samt et inspirerende og tværfagligt fagligt miljø inden for sundhedsforskning.
  • Grundig vejledning, oplæring og mulighed for sparring i et fagligt fællesskab
  • Spændende og alsidige arbejdsopgaver, samt erfaring med planlægning, indsamling og håndtering af helbreds- og spørgeskemadata
  • Tæt samarbejde i et team bestående af projektledere, projektsygeplejersker, videnskabelige medarbejdere, studentermedarbejdere, ph.d.-studerende samt administrativt personale

Arbejdsvilkår

Arbejdstiden er mellem kl. 7:00-16:00. Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst indgået mellem Region Hovedstaden og relevant faglig organisation. Stillingen er på 25-37 timer ugentligt. Stillingen er tidsbegrænset foreløbig i 3 år – med mulighed for forlængelse. Tiltrædelse fra 1. januar 2024, eller efter aftale. Stillingen er forankret på CKFF, og kandidaten forventes at arbejde både på CKFFs matrikel på hhv. Glostrup og Frederiksberg. Du kan læse mere om CKFF her: https://www.frederiksberghospital.dk/ckff/Sider/CKFF.aspx

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er 3/10-2023, og ansættelsessamtaler forventes at blive afholdt i uge 41. Motiveret ansøgning (max 1 side), og CV uploades via nedenstående link.

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Line Lund Kårhus på [email protected].

Om Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse (CKFF)

CKKF et forskningscenter med ca. 120 medarbejdere. Vores overordnede vision er en sundere og bedre behandlet befolkning – det arbejder vi for gennem forskning på højt internationalt niveau. Vi arbejder efter en translationel tilgang og spænder bredt fra forskning i årsager til sygdomme til implementering af denne viden i forebyggelse og behandling. Centeret er bygget op af fire velfungerende og samarbejdende forskningssektioner, der hver ledes af en sektionschef. Ledelsen af centeret varetages af centerledelsen (to centerchefer) i et tæt samarbejde med sektionscheferne, der tilsammen udgør ledergruppen. Medarbejderne i CKFF er faglige kapaciteter, der er dybt engagerede i centerets vision og i at udføre praksisnær og tværvidenskabelig forskning på et højt videnskabeligt niveau. Medarbejdere har forskellige faglige baggrunde, og tværfaglighed ses som en af centerets styrker. Centerets forskningsfelt spænder over klinisk og befolkningsbaseret epidemiologi, klinisk forskning, sundhedsfremme og forebyggelse, sundhedstjenesteforskning og implementeringsforskning. Der er et tæt samarbejde med de kliniske afdelinger i Region Hovedstaden og Københavns Universitet, ligesom forskerne har en række samarbejdspartnere nationalt og internationalt. Læs mere om centeret her: https://www.frederiksberghospital.dk/ckff/Sider/CKFF.aspx

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Frederiksberg
  • Tirsdag den 03. oktober 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København N

    Vi søger en sygeplejerske med intensiv specialuddannelse som har interesse for sygeplejestuderende.Er du vores nye kliniske vejleder?Hjerte- og lunge intensivt afsnit er et spændende specia..
    • Sygeplejerske
    • København N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København S

    Drømmer du om at arbejde et sted, hvor du i tæt samarbejde med din kolleger kan løse hverdagens udfordringer? Og vil du prøve dine sygeplejefaglige kræfter af på et afsnit, hvor du udvikler dig hve..
    • Sygeplejerske
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1