Assisterende oversygeplejerske til Hjerteambulatoriet på Bispebjerg og [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Er du sygeplejerske med højt fagligt engagement, er forandringsparat og har ledelsesambitioner?
Vil du være med til at sætte sygeplejefaglig retning, skabe motivation og følgeskab, og er du klar til en spændende ledelsesopgave? Så er du måske vores nye assisterende oversygeplejerske.

Dine opgaver vil, i tæt samarbejde med oversygeplejersken og de to sygeplejersker med klinisk specialfunktion, bl.a. bestå af at med-lede den daglige drift, at sikre faglig udvikling og uddannelse, og samtidig sikre høj faglighed og sammenhængskraft i såvel patientforløb som for medarbejderne.

Vores nye assisterende oversygeplejerske

  • får ansvar for vagtplanlægning, arbejdstilrettelæggelse og koordinering af den daglige logistik.
  • skal deltage i den kliniske hverdag og agere rollemodel for god klinisk praksis, hvorfor kardiologisk erfaring ses som en fordel.
  • er struktureret og har fokus på at videreudvikle vores velfungerende teams, så der fortsat opnås gode resultater og kontinuerlig udvikling og læring.
  • skal have en koordinerende rolle i forhold til enkelte patientforløb i afsnittet, og derfor vil ambulant erfaring være ønskeligt
  • udviser robusthed, kan håndtere travlhed samt bevare ro og overblik
  • har fokus på vigtigheden af tværfagligt samarbejde
  • er lyttende og tillidsbaseret i sin tilgang til personalet, men samtidig parat til at påtage sig et ledelses ansvar
  • er klar og tydelig i sin kommunikation.


Vi tilbyder

  • Et hospital og en afdeling, hvor ledelse prioriteres, og hvor der er fokus på udviklingen af den tværfaglige ledelsesdisciplin
  • Et stærkt sygeplejefagligt ledelsesfællesskab, der sikrer at den nyeste evidens indenfor sygeplejen kommer i spil ude hos patienterne
  • Et stærkt og velfungerende tværfagligt ledelsesteam, som du bliver en del af
  • En arbejdsplads, hvor der er fokus på samarbejde på tværs af hele afdelingen
  • Et hospital, der lever op til dets motto ”Det samarbejdende hospital”
  • Et job med vide rammer til at tænke nyt og anderledes
  • En stor, velfungerende og kompetent medarbejdergruppe.


Om Hjerteambulatoriet

Hjerteambulatoriet er en del af Hjerteafdelingen på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, og er fysisk beliggende på Frederiksberg matriklen. Når byggeriet ”Nyt Hospital” står klar, flytter vi til Bispebjerg matriklen, formentlig i løbet af 2027.
Der er 32 sygeplejersker ansat i ambulatoriet, hvoraf to er sygeplejersker med klinisk specialfunktion. Vi er landets største hjerteambulatorium, og med 76.000 patientkontakter årligt giver det sig selv, at vi ser mange patienter dagligt, hvilket gør hverdagen meget varieret.

Ambulatoriet er fordelt i 4 huse - Y1, Y2, Y3 og Y4. I alle huse er der selvstændige sygeplejekonsultationer med fokus på information, vejledning, behandling, og ikke mindst på at støtte patienter og pårørende til at leve med deres sygdom på bedstevis.

Y1 rummer regionens videnscenter for antikoagulationsbehandling med bl.a. AK-klinik, AK-skole, INR-måling og medicindosering af patienter i AK-behandling. Desuden en atrieflimren-, lipid- og VTE-klinik.

Y2 er huset, hvor der bl.a. foretages påsætning af 24 timers Holtermonitorering, TEE-undersøgelser, hvor sygeplejerskerne assisterer lægerne, samt påsætning og efterfølgende analyse af døgnblodtryk.

Vi har tre rehabiliteringsklinikker; Hjertesvigtsklinik, klinik for iskæmisk hjertesygdom og klinik for patienter med hjerteklapproblemer, som alle ligger i Y3.

Y4 er huset, hvor vi bl.a. påsætter 3-døgns R-test, samt analyse af denne. Vi udfører arbejds-EKG samt Stress-Ekko i samarbejde med læge. Der ligger desuden et Holter-analyselaboratorium, hvor undersøgelserne analyseres af sygeplejersker, samt en hypertensionsklinik.

Du kan finde os på Instagram: hjerteafdelingenbfh, hvor du kan se mere om, hvem vi er, og hvad vi laver. Hvis du har lyst til at vide mere om os, så kan du se nogle korte film om vores afdeling. Den ene fortæller generelt om Hjerteafdelingen, og den anden specifikt om sygeplejen i Hjerteafdelingen. Dem finder du på vores hjemmeside,hvor du også kan læse mere om hele Hjerteafdelingen.
Er du nysgerrig på mere, kan du læse om vores vision og referenceramme for sygeplejen her.

Vil du vide mere
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Hanna Paulsen på telefon 20 27 75 44.

Ansættelse
Stillingen er fast, og på fuld tid. Ansættelsesstart er den 1. marts 2024, eller snarest derefter.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst.

Som nyansat sygeplejerske hos os, bliver du i øvrigt knyttet til et døgnafsnit i Hjerteafdelingen, hvor du som udgangspunkt indgår i vagtarbejdet i weekender og på helligdage svarende til to vagter hver 6. uge. Du har mulighed for at få indflydelse på, hvornår du ønsker dine vagter, da det er vigtigt for os, at der er balance mellem dit privat- og arbejdsliv. Vi sørger naturligvis for at klæde dig godt på til opgaven. Det sker i form af et individuelt intro­program, vidensdeling og sparring med kolleger. Og så sker det i form af løbende kompetenceudvikling med afsæt i dine erfaringer og behov.

Søg stillingen via link her på siden senest onsdag den 10 januar 2024.

Samtaler forventes afholdt mandag den 15. januar 2024.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Frederiksberg
  • Onsdag den 10. januar 2024

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København N

    Vi søger en sygeplejerske med intensiv specialuddannelse som har interesse for sygeplejestuderende.Er du vores nye kliniske vejleder?Hjerte- og lunge intensivt afsnit er et spændende specia..
    • Sygeplejerske
    • København N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København S

    Drømmer du om at arbejde et sted, hvor du i tæt samarbejde med din kolleger kan løse hverdagens udfordringer? Og vil du prøve dine sygeplejefaglige kræfter af på et afsnit, hvor du udvikler dig hve..
    • Sygeplejerske
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
17. maj 2024 6
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 1