Er beredskabsplaner, øvelser, risikovurdering, krisehåndtering, kommunikation og koordinering noget for dig?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Så søger vi en ambitiøs beredskabskoordinator på Herlev og Gentofte Hospital.

Herlev og Gentofte Hospital er et af landets største akuthospitaler. Vi har en ambition om, at såvel patienter, pårørende som medarbejdere skal opleve, at de er godt behandlet.
Du vil blive en del af hospitalets beredskabsteam, som vil bestå af dig, en anden dygtig kollega i afdelingen og hospitalets beredskabsansvarlige læge.
Vi lægger vægt på engagement, tværfaglighed og kvalitet i opgaveløsningen og sørger for, at du får oplæring i beredskabsarbejdet - alt efter dit behov.

Dine arbejdsopgaver
Som beredskabskoordinator får du sammen med dine kolleger i beredskabsteamet et nøgleansvar for hospitalets beredskab, så patienter og pårørende også er godt behandlet i en beredskabssituation. Sammen med hospitalets beredskabsudvalg, afdelingsledelser og lokale nøglepersoner, arbejder du med at sikre, at hospitalets beredskab er effektivt og tidssvarende, og at hospitalet som helhed tager medejerskab for beredskabet, så vi effektivt kan håndtere både beredskabshændelser og planlagte øvelser.
Forholdene er store på Herlev og Gentofte Hospital, hvor du vil skulle arbejde på to matrikler, ud mod 25 forskellige afdelinger, ca. 6.300 medarbejdere og ikke mindst også huske patienter og pårørendes behov ved øvelser og hændelser.
Opgaverne er alsidige og spænder fra forberedelse og koordinering af større øvelser, hvor vi fx tester nødforsyning og nødprocedurer i forbindelse med strømafbrydelse eller cyberangreb, til opdatering af hospitalets beredskabsplan, actions cards, lukkevinduer for Sundhedsplatformen eller andre kliniske IT-systemer.

Du bistår også ved beredskabshændelser. Der vil som led i alt dette være samarbejde med Region Hovedstadens koncerncentre, andre hospitaler i regionen og andre offentlige myndigheder (fx politi, brandvæsen og kommuner).
Blå blik og sirener fylder normalt ikke meget i hverdagen i beredskabsarbejdet, men det er en ansvarsfuld og vigtig opgave at være med til at sikre, at hospitalet kan håndtere både større og mindre beredskabshændelser og kriser og træde til, når der er behov.

Dine erfaringer og kvalifikationer
Vi forestiller os, at du kan sætte hak ved flere af nedenstående

  • uddannelsesmæssig baggrund: fx sundhedsfaglig, beredskab og sikkerhed, teknisk (fx ingeniør, IT etc.) og samfundsvidenskabelig
  • erfaring med at arbejde med beredskab eller andre faglige områder, fx inden for lufthavnsvæsenet, hvor stærke kompetencer inden for koordination og samarbejde er centrale
  • eventuelt ledelseserfaring
  • erfaring med forbedrings- og implementeringsarbejde

For at lykkes i jobbet er det vigtigt, at du:

  • er en teamplayer som trives med skiftende samarbejdspartnere og kontakter
  • er en dygtig facilitator med organisatorisk tæft, der gennem samarbejde evner at skabe fælles løsninger på tværs af fagligheder og sektorer
  • arbejder struktureret, resultatorienteret og har stærke koordinerings- og planlægningsevner
  • kan tænke analytisk og overholde deadlines
  • er god til at kommunikere både på skrift og i tale
  • kan bevare ro og overblik i en presset situation

Om os
Herlev og Gentofte Hospital er et af Danmarks største akuthospitaler og et af de nationale kræftcentre. Hospitalet har mange forskellige specialer, højtspecialiserede funktioner og forskning på internationalt niveau. Vi er ca. 6.300 medarbejdere med et årligt budget på ca. 4,9 mia. kr.
Du vil blive ansat i Enhed for Sundhedsplatformen og Digitalisering. Enheden understøtter og servicerer klinikken og ledelserne i hospitalets beredskabsarbejde og understøtter at hospitalets digitaliseringsmål omsættes til konkrete vedvarende værdiskabende initiativer.
Enheden er organisatorisk forankret i afdelingen 'Klinisk Kvalitet og Patientforløb', hvor der er 20 årsværk. Enheden har et tæt samarbejde med afdelingens anden enhed 'Enhed for Kvalitet'.
Vi er en afdeling med engagerede medarbejdere, og vi sætter pris på et uformelt og konstruktivt arbejdsmiljø.

Arbejdstid, vilkår og ansøgningsfrist
Stillingen er på fuld tid (eventuelt mulighed for deltid) med opstart den 1. februar 2024 eller tidligere. Vi har kontorer på Gentofte Hospital, Gentofte Hospitalsvej 1, 2900 Hellerup. Der vil jævnligt være møder på Herlev Hospital.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV senest tirsdag den 12. december 2023. Vi holder ansættelsessamtaler fredag den 15. december. Onsdag den 20. december holdes 2. samtaler.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte enhedschef Hanne Nørby på telefon 20 33 61 38.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hellerup
  • Tirsdag den 12. december 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Hellerup

    17. april 2023 Palliation og hospice Timelønnede sygeplejersker til hospice Sankt Lukas Hospice søger timelønnede sygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Hellerup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Herlev

    Er du en erfaren sygeplejerske med en passion for ældreplejen og brænder for at skabe fagligheden i top, så er det dig vi søger. Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du kombinerer udvikling,.
    • Sygeplejerske
    • Herlev
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Brøndby

    [xxxxx]s nye sundhedspolitik er vedtaget. Ambitionerne er store og retningen er sat. Vil du være med til at give den liv?Vi søger en ny kollega, som vil være frontløber i realiseringe..
    • Sygeplejerske
    • Brøndby
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Brøndby

    Sygeplejersker søges til dagvagt med fleksible mødetider og weekendfri. Stillingen er som udgangspunkt på fuldtid på 37 timer pr. uge, men der kan være mulighed for at aftale andet, hvis du ønsker .
    • Sygeplejerske
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
15. juni 2024 11
14. juni 2024 11
13. juni 2024 12
12. juni 2024 12
11. juni 2024 12
10. juni 2024 12
9. juni 2024 12
8. juni 2024 12
7. juni 2024 13
6. juni 2024 11
5. juni 2024 10
4. juni 2024 9
3. juni 2024 10
2. juni 2024 10
1. juni 2024 9
31. maj 2024 9
30. maj 2024 8
29. maj 2024 8
28. maj 2024 8
27. maj 2024 8
26. maj 2024 8
25. maj 2024 7
24. maj 2024 8
23. maj 2024 8
22. maj 2024 7
21. maj 2024 9
20. maj 2024 9
19. maj 2024 9
18. maj 2024 9
17. maj 2024 9
16. maj 2024 8