Sygeplejerske til velfungerende åbent psykiatrisk afsnit i Helsingør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Helsingør

Har du interesse for psykiatrisk sygepleje? Og vil du være med til at støtte patienterne i deres individuelle behov, ønsker og mål for behandlingen? Så er du måske vores nye kollega til åbent afsnit 2711 i Helsingør?

Om afsnit 2711
Vi er et åbent afsnit der har plads til 16 patienter i alderen fra 18 år. Vores patienter har blandede psykiatriske diagnoser, som eksempelvis depression, angst, skizofreni, autisme, bipolar lidelse, personlighedsforstyrrelser, ADHD og misbrugsproblematikker.

Vi tilbyder som standard tre ugers indlæggelse, men vores behandlingsforløb skræddersys individuelt. Det betyder, at vores fokus er på samarbejde med patienterne om deres individuelle behov, ønsker og mål for behandlingen. Vi arbejder ud fra en kognitiv referenceramme, hvor vi hjælper patienterne med at identificere og udfordre negative tanker og adfærdsmønstre. Denne tilgang hjælper vores patienter med at udvikle strategier til at håndtere udfordringer og fremme deres personlige recoveryproces.

Vi har et tæt og koordineret samarbejde med de andre åbne afsnit samt de ambulante behandlingstilbud. Derudover samarbejder vi med de andre afsnit på Psykiatrisk Center Nordsjælland.

Fokus på det gode arbejdsmiljø og faglig udvikling
Vores motto er ”vi er hinandens arbejdsmiljø”, som afspejler vores dybe engagement i trivsel og faglighed. Vi griner meget og vi er gode til at udnytte samt italesætte hinandens ressourcer. Vi kender hinandens grænser og er rigtig gode til at passe på hinanden, og vi vægter sikkerhed højt.

Vi prioriterer faglig udvikling og kontinuerlig læring i forskellige undervisningsfora. I vores ugentlige supervision dykker vi ned i en patients individuelle behandlingsforløb og udfordringer. Vi deler vores erfaringer, refleksioner og indsigter, og vi samarbejder om at finde de bedste tilgange og strategier for at støtte hver enkelt patient i deres recovery. I løbet af din ansættelse er der masser af muligheder for at videreudvikle dig ligesom vi har gode karrieremuligheder i Psykiatrien.

Dagene i vores afsnit kan være travle og uforudsigelige. Derfor prioriterer vi altid at holde opsamling i løbet af vagten. Det giver os mulighed for at dele vores oplevelser, diskutere eventuelle udfordringer, og vigtigst af alt, identificere, hvis der er opgaver, vi måske ikke kan nå, eller har behov for hjælp fra en kollega.

Bliv del af en velfungerende medarbejdergruppe
Vi er en mangfoldig og tværfagligt sammensat medarbejdergruppe bestående af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, socialpædagog, ergoterapeut med kontaktpersonsfunktion, recoverymedarbejder, fysioterapeut, socialrådgiver, overlæge, læger og specialpsykologstuderende. Vores mangfoldighed styrker vores samarbejde og fællesskab.

Dit ansvarsområde og arbejdsopgaver
Du bliver kontaktperson og skal være med til at styre patientens behandlingsforløb. I tæt dialog med patienterne observerer vi deres psykiske tilstand, virkning/bivirkning af medicin, koordinerer aftaler og planer samt dokumenterer i Sundhedsplatformen.

Du skal støtte patienten i udarbejdelse af kriseplaner, dagsskema, problem/målliste og anvendelse af kognitiv diamant. Herudover deltager du i lægesamtaler og behandlingsmøder, hvor du vil bidrage med din faglige vurdering.

Introduktionen til vores afsnit og arbejdsopgaverne bliver lavet ud fra dine behov og ønsker. Vores fokus er, at du skal trives og føle dig tryg i arbejdsopgaverne og vi er bevidste om, at det kan tage tid. Du vil få tildelt en mentor, som følger dig i et år, og derved sikre din læring og sparring.

Vi søger dig, som:

  • Er uddannet sygeplejerske
  • Har interesse for psykiatrisk sygepleje og vil arbejde kognitivt og recovery-orienteret
  • Er en engageret, energisk, åben og nærværende kollega som bidrager til det gode arbejdsmiljø
  • Har en indfølende og empatisk tilgang til patienterne og ser altid det hele menneske bag sygdommen
  • Vægter høj faglighed og kvalitet, og som ikke er bange for at spørge om råd og hjælp
  • Arbejder fokuseret i forhold til afsnittets opgaver og mål og kan fokusere på de tilrettelagte opgaver
  • Er mødestabil


Løn og vilkår
Du ansættes i henhold til overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område. Du er under ansættelsen omfattet af den til enhver tid gældende arbejdstidsaftale indgået mellem Regionernes Lønnings- og takstnævn og Dansk Sygeplejeråd.

Du vil blive ansat fortrinsvis i aftenvagter.

Regionen er et døgndækket område, og du vil efter konkret behov kunne blive planlagt med vagter på andre tidspunkter i overensstemmelse med reglerne i arbejdstidsreglerne i overenskomsten.

Vi ønsker, at du starter den 1. december 2023 eller efter aftale.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Helena Holmquist på tlf. 24 63 33 86, mail [email protected] eller assisterende leder Cathrine Skougaard Nørgaard på tlf. 20 56 18 95, mail [email protected]

Vores afsnit er en del af Psykiatrisk Center Nordsjælland og udgør en af de tre døgnafsnit i Helsingør. Vores smukke matrikel er skabt af den anerkendte Arkitekt Bjarke Ingels. Vi har altid ledige parkeringspladser til rådighed, og vores afsnit er let tilgængeligt både med offentlig transport og via gode motorvejsforbindelser.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien"

Vil du være vores nye kollega, så hører vi gerne fra dig
Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis via linket på siden senest torsdag den 19. oktober 2023. Vi inviterer løbende til ansættelsessamtaler.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Helsingør.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Helsingør
  • Torsdag den 19. oktober 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Nordsjælland

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Nordsjælland

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Nordsjælland

    Vi har babyboom på Rehabiliteringsafdelingen, så derfor søger vi sygeplejersker med højt fagligt engagement.Er du sygeplejerske med en stærk faglighed og lyst til at arbejde med mennesker i en .
    • Sygeplejerske
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Nordsjælland

    Vil du være en del af vores nye rehabiliterende modtageteam i Hjemmeplejen, [xxxxx]Vi søger to social- og sundhedshjælpere og to social- og sundhedsassistenter med weekendvagt hver 3. .
    • Sygeplejerske
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Helsingør

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Helsingør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
15. maj 2024 5
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 3
18. april 2024 5
17. april 2024 6
16. april 2024 5
15. april 2024 5