Dygtig sygeplejerske med smag for den akutte sygepleje til veldrevet kirurgisk korttidsafsnit

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Hvad betyder noget for dig, når du møder ind på arbejde tidlig morgen eller står på afdelingen i de sene nattetimer? Hvis dine tanker kredser sig om korte kirurgiske patientforløb, et arbejdsmiljø bygget på sammenhold og en ledelse, der ved, du ikke bare gør en forskel, men at du er forskellen. Så har vi lige den stilling, du søger!

Vores kirurgiske kortidsafsnit er en del af den nye fælles akutmodtagelse, som i sommeren sidste år flyttede ind i et topmoderne hospital med helt nye rammer og udstyr. Vores velfungerende og robuste afsnit med 24 sengepladser, modtager patienter der som udgangspunkt er indlagt i få dage, hvorefter de enten udskrives eller visiteres til øvrige sengeafsnit med mave- tarm- og leversygdomme.

Hos os møder du akutte patienter med sygdomme i mave- og tarmkanalen, såsom blindtarmsbetændelse, abscesser, galdesten, tarmslyng eller blødende patienter. Det kan være alt fra den observationskrævende, ustabile patient til patienter, der har brug for mindre kirurgiske indgreb. Du vil komme til at arbejde med alle facetter af sygeplejen, herunder instrumentelle opgaver, klargøring til akut operation, stabilisering af den ustabile patient samt information, vejledning og dialog med patient og pårørende.

Vores kerneopgave er det gode patientforløb, og vi har et fast og vedholdende fokus på, at vores patienter skal føle sig godt behandlet og inddraget. Vi løfter i flok, og derfor kræver stillingen også, at du er en holdspiller, der samarbejder og spiller kolleger og øvrige sparringspartnere endnu bedre. Vi er nemlig overbeviste om, at det gode patientforløb går hånd i hånd med et velfungerende arbejdsmiljø.

Vi tilbyder:

Vi er en afdeling med fokus på udvikling af vores medarbejdere, og vi lægger en plan for din udvikling i samarbejde med dig.

  • Vi tilbyder et grundigt oplærings- og introduktionsforløb, hvor du i de første 4 uger primært følger din mentor i alle vagter. Uge 6-8 vil du primært gå i makkerpar med din mentor, og herefter vil gå i følgevagter, inden du bliver en fast del af normeringen. Vi bruger kompetencekort i vores oplæring og udvikling af dine kompetencer. Du vil ligeledes blive tilbudt undervisning internt og eksternt, herunder simulationstræning i klinisk sygepleje med fx anlæggelse af sonder, PVK og meget mere.
  • Du bliver en del af et stærkt fagligt team, der arbejder fast i kliniske makkerpar, så du altid har en sparringspartner tæt på. Det tætte samarbejde giver dig en unik mulighed for at udvikle både dine faglige og personlige kompetencer.
  • Vi arbejder i makkerpar, hvor du sammen med en sygeplejerske vil have ansvaret for plejen af en gruppe patienter. Arbejdsopgaverne spænder vidt fra personlig hygiejne, information og pædagogisk sygepleje til klinisk sygepleje som fx anlæggelse af sonder, PVK, EKG og blodprøvetagning.
  • Arbejdskulturen er bygget på sammenhold og medansvar, så du står aldrig alene. Det forpligter, men du vil få hjælpsomme og dygtige kolleger, så kompetent sparring altid er lige ved hånden.
  • Du bliver en del af en mangfoldig og åben personalegruppe, som også ses udenfor afdelingen, hvad end det er til en tur i biografen, teater eller en sommerfest.
  • Indflydelse på egen vagtplan
  • Udviklingsmulighederne er mange, da vores afsnit er en del af den Fælles Akutmodtagelse (FAM). Vi kan derfor tilbyde udvikling på tværs i organisationen. Det kunne være en rotationsstilling eller en kortere udveksling til fx kirurgisk eller medicinsk modtagelse.

Hvem er du?

Du er sygeplejerske, og det vil være en fordel, hvis du kender til det mave- og tarmkirurgiske speciale eller har anden kirurgisk erfaring, men det er intet krav. Det er vigtigt du er nysgerrig, og har ambitioner om at videreudvikle dine faglige og menneskelige kompetencer gennem et stærkt kollegialt fællesskab.

Du føler dig hjemme i en vekslende hverdag, og du får energi af at arbejde i et højt tempo på en arbejdsplads med et stort flow. Du har gode pædagogiske evner, kan vække tillid i patienten og kender til vigtigheden af at skabe tryghed i den akutte fase. Du er selvstændig og tør at tage ansvar, men er samtidig i stand til at sige fra, eller sparer med din kollegaer, når patientforløb strækker sig ud over dine kompetencer. Du kommuniker på en respektfuld måde til alle og det falder dig naturligt at have mange forskellige samarbejdspartnere.

Ansættelsesvilkår

Vi kan tilbyde ansættelse i en fast stilling på 16-37 timer pr. uge i blandende vagter hver 2. eller 3. weekend - alt efter ønske. Ansættelsesstart pr. 1/4 2023 eller efter aftale. Du må forvente ca. 8-12 vagter på en fire ugers plan.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for sygeplejersker på Sundhedskartellets område, DSR.

Har du lyst til at høre mere, eller at besøge os?

Du er mere end velkommen til at kontakte oversygeplejerske Mads Nielsen på 38 68 98 70 eller via [email protected] for at høre mere om afdelingen og stillingen. Du kan også følge vores Instagram profil: AkutmodtagelsenHerlev, hvor du kan få et indblik i dagligdagen.

Du er også velkommen til at aftale nærmere, om at komme forbi til en kop kaffe og en rundvisning.

Send din ansøgning senest søndag den 20. februar 2023 via linket.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Herlev
  • Mandag den 20. februar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Brøndby

    GENOPSLAG, da det desværre ikke lykkedes at besætte stillingen i første opslag med egnet kandidat.Stillingen er en dagvagt på 32 timer ugentligt med weekendvagt hver 3. uge, som er ledig til be..
    • Sygeplejerske
    • Brøndby
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Herlev

    Sundhedsfaglig rådgiver til nyt mentalt sundhedsteam Når vi ser på udviklingen i vores forretning og samfundet som helhed, vil det mentale område være et område hvor vores kunder vil eft..
    • Sygeplejerske
    • Herlev
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
30. april 2024 15
29. april 2024 14
28. april 2024 13
27. april 2024 13
26. april 2024 15
25. april 2024 15
24. april 2024 16
23. april 2024 17
22. april 2024 18
21. april 2024 19
20. april 2024 19
19. april 2024 20
18. april 2024 21
17. april 2024 21
16. april 2024 20
15. april 2024 16
14. april 2024 16
13. april 2024 17
12. april 2024 18
11. april 2024 19
10. april 2024 15
9. april 2024 15
8. april 2024 15
7. april 2024 16
6. april 2024 17
5. april 2024 17
4. april 2024 15
3. april 2024 16
2. april 2024 16
1. april 2024 17
31. marts 2024 18