Sjælden udbudt sygeplejerskestilling ved Ortopædkirurgisk Center for Artroskopi Hjørring er nu ledig.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Indledning
Motiveres du af korttidssygepleje, og muligheden for at følge patienten gennem hele forløbet i ambulatoriet, præ- og postoperativt på operationsdagen og inde på operationsstuen? Brænder du for at deltage i kvalitetsarbejde, hvor udvikling og forbedring af patientforløbene er i fokus? Vil du gerne holde fri søn- og helligdage? Kan du nikke ja til ovenstående, så skynd dig at søge stillingen hos os.

Gør en forskel
Som sygeplejerske i Center for Artroskopi får du en travl og meningsfuld hverdag med at skabe gode patientforløb for vores elektive patienter. Du lærer at varetage selvstændige ambulante besøg for vores patienter, og at assistere til artroskopiske operationer. Du er med til at sikre overblik og koordinering af patientforløbene, og dermed gøre en forskel for patientens sammenhængende forløb.

I ambulatoriefunktionen kommer du blandt andet til at arbejde med:
  • Præoperativ klargøring af patienter til operation
  • Selvstændige kontroller postoperativt
  • At assistere lægen på ambulatoriestuen
  • Koordinering af patientforløb på tværs af Ortopædkirurgiske afsnit
  • Kvalitetsforbedringer og udvikling af vores forløb og arbejdsgange


På operationsdagen vil du yde præ- og postoperativ sygepleje til patienten, hvis forløb er opbygget som fast-track forløb, hvor du har en vigtig rolle for at dette afvikles sikkert og effektivt.

Inden for operationsfunktionen kommer du blandt andet til at arbejde med:
  • At fremstille og klargøre til elektive operationer på operationsstuen
  • At assistere lægen under operationer inden for hofte-, skulder- og knæoperationer samt mindre indgreb som fjernelse af osteosyntese-materiale og lipomer
  • At betjene den usterile gulvfunktion på operationsstuen
  • At have overblik over utensilier og udstyr som bruges under operation i Artroskopisk Center


Om dig
Center for Artroskopi er et lille arbejdssted, hvor vi er afhængige af hinanden. Vi søger en stabil og robust medarbejder, som har lyst til at indgå i vores mono- og tværfaglige arbejdsfællesskab. Vi er i hyppig dialog om vores patienter, og flere af vores forløb går på tværs mellem Ortopædkirurgiske afsnit på hospitalet. Du skal have lyst til den relationelle koordinering med samarbejdspartnere på tværs af patientens forløb gennem vores speciale.

Som person trives Du med forandring, udvikling, og opsøger gerne ny viden inden for vores speciale. Du motiveres af at skabe gode sammenhængende forløb, og forstår vigtigheden af sygeplejen i det korte møde med patienten. Du kan navigere i en afvekslende hverdag, hvor Du både kan have opgaver i ambulatorie- og operationsfunktionen. Du tilgår dine arbejdsopgaver løsningsorienteret, når der i en travl hverdag er behov for dette.

Ambulatorie- /operationserfaring er en fordel, men ikke et krav. Vi modtager patienter i alle aldre og med andre sygdomme end i bevægeapparatet, hvorfor medicinsk erfaring også vil være relevant i stillingen.

Du har gode kommunikative kompetencer og kan formidle information og vejledning til patienten både præ- og postoperativt.

Vi tilbyder
Et mindre arbejdssted, hvor arbejdsmiljøet er rummeligt, med højt humør og god omgangstone. Fagligheden er i fokus både mono- og tværfagligt, og kulturen er præget af motivation for vidensdeling med hinanden.

Samarbejdet med ledelsen er åbent og gennemsigtigt. Den daglige drift varetages af klinisk koordinerende sygeplejerske med mange års erfaring inden for specialet. Der er fleksibilitet omkring arbejdsopgaver, mødetiden og work-life balance.

Du tilbydes en grundig oplæring både inden for ambulatorie- og operationsfunktionen med en tilknyttede mentor. Oplæringen i ambulatoriet er første fase og efterfølgende oplæres Du i operationsfunktionen.

I Center for Artroskopi udvikles dine sygeplejefaglige kompetencer løbende, når der opstartes nye projekter, nye behandlingsmetoder og arbejdsgange. Mulighed for at deltage i relevante kurser og temadage.

Om os
I Artroskopisk Center behandler vi elektive og subakutte patienter med problemer i knæ, skulder og hofte. Vi udfører atroskopiske operationer og efterkontroller. Desuden behandles patienterne ambulant både hos vores læger og fysioterapeuter. Vi er et sammedagskirurgisk afsnit, hvor patienterne bliver opereret og udskrevet samme dag.

Der er i afsnittet tilknyttet læger, 2 fysioterapeuter, 2 sygeplejersker, 4 sekretærer og 1 servicemedarbejder. Der er 2 operationsstuer og 6 ambulatoriestuer i afsnittet.

Læs mere på hjemmesiden

Det praktiske
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Ved tilbud om ansættelse indhentes Børneattest, jf. Regionale retningslinjer. Der indhentes ligeledes referencer fra tidligere ledere.

Arbejdsstedet er Center for Artroskopi, Ortopædkirurgisk Afdeling, Hjørring, Aalborg Universitetshospital.

Dit primære ansættelsessted vil være Center for Artroskopi, men for at understøtte sammenhængende patientforløb og kompetenceudvikling kan du eventuelt på sigt forvente at skulle arbejde i andre afsnit under afdelingen. Det drejer sig om følgende afsnit: Ortopædkirurgisk operationsafsnit. Dette sker altid ud fra en faglig begrundelse, oplæring og med et varsel på minimum 4 uger.

Du ansættes i skiftende vagter, men vil hovedsageligt have arbejdstid mandag-fredag 0730-1530. Stillingen er ikke vagtbærende. Centeret holder lukket udvalgte uger i efterår, forår og sommerferie samt helligdagsperioder, hvor Du forventes at afvikle din ferie.

Tiltrædelse d. 1. marts 2023.
Ansøgningsfristen er d. 15. januar 2023.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler d. 19. januar 2023.

Ønsker du yderligere information om stillingen kontaktes Afsnitsledende Sygeplejerske Jimmi H. Isaksen, på telefon 97640598 eller mail [email protected]

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hjørring
  • Søndag den 15. januar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Aalborg

    En stilling som afdelingslæge i Idrætsklinikken, Ortopædkirurgisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital, er ledig til besættelse 1. august 2024, eller efter aftale. Ansøger foretrækkes med interes..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    En fuldtidsstilling som ledende terapeut i Fysio- og Ergoterapiafdelingen, Aalborg Universitetshospital er ledig fra 1. august 2024 eller snarest derefter.Fysio- og Ergoterapiafdelingen er ford..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    På Aalborg Universitetshospitals skal der pr. 1 oktober 2024 besættes en stilling som afdelingslæge ved det neonatale team. Stillingen er en fast stilling.Vi er en spændende, alsidig og travl a..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Hjørring

    Vi ønsker en afdelingslæge, der vil bidrage til udvikling af såvel patientforløb, arbejdsgange, medarbejdere som fagområdet i det hele taget – herunder ikke mindst med fokus på uddannelse af yngre .
    • Sygeplejerske
    • Hjørring
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 2
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1