Sygeplejerske til medicinsk mave- og tarm ambulatorium/ sengeafsnit 205A, Hjørring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vi søger en sygeplejerske til fast stilling på fuld tid fra d. 1. august 2023 eller efter aftale. Vi har vokseværk i vores medicinske mave- og tarm ambulatorium og har brug for en ekstra sygeplejerske. Vi har et højt kvalificeret team af sygeplejersker med specialiserede opgaver omkring vores patienter. Vores ambulatorium ligger sammen med vores sengeafsnit, hvor vi arbejder enkelte dage og deltager i weekendvagt hver 4. weekend.

Om os og jobbet
Dine vagter kommer først og fremmest til at være i ambulatoriet for medicinske mave- og tarmsygdomme på 205A, da vi har brug for, at du bliver oplært i ambulatoriefunktionerne. Årsagen er, at vi udvider vores dage med biologisk behandling og at vi samtidig har en sygeplejerske i ambulatoriet, der er gået på barselsorlov.

Sygeplejerskerne i ambulatoriet har weekendvagt i sengeafsnittet hver 4. weekend. Vi kender alle hinanden på tværs af ambulatorium og sengeafsnit, da vi bor sammen, hjælper hinanden og samarbejder naturligt på tværs i dagligdagen.

Du behøver ikke nødvendigvis at have erfaring med medicinske mave-/tarm patienter. Vi giver dig en tryg opstart, den nødvendige oplæring og du får opgaver og selvstændige konsultationer, som dine kompetencer udvikler sig. De erfarne sygeplejersker har i ambulatoriet selvstændige sygeplejekonsultationer og arbejder på delegation som lægens medhjælp.

Hyppige sygeplejerskeopgaver i ambulatoriet: Fremmødekonsultationer, telefoniske konsultationer, rådgivning af patienter og samarbejdspartnere, varetagelse af biologisk behandling, håndtering af Ambuflex (giver patienterne et fleksibelt ambulant forløb, der passer til deres behov, fremfor skemalagte aftaler), vaccinationer, reaktionstidsmåling, assisterer ved ascitisdrænage, fæces transplantation og IBD samtale, blodprøvekontrol og opfølgning eller opstart af medicinsk behandling.

De største patientgrupper i ambulatoriet: Levercirrose, collitis ulcerosa, Mb. Crohn, mikroskopisk kolit. De mindre patientgrupper: Cøliaki, malabsorbasation.

Afsnit 205A sengeafsnit rummer specialerne intern medicin, gastroenterologi og reumatologi. Vi har 22 sengepladser og en stor ambulatoriedrift inden for alle specialer. Hospitalets Fælles Dagafsnit er desuden rodfæstet hos os. Flere sygeplejersker arbejder på tværs af sengeafsnit og ambulatorium for medicinske mave-og tarmsygdomme eller sengeafsnit og Fælles Dagafsnit.

Vi har personale i alle aldersgrupper, både nyuddannede, men også en del med mange års erfaring indenfor sygeplejen. Det gør det mere trygt at være ny, når der altid er erfarne med i vagt.

Sengeafsnittet er præget af høj aktivitet, og lægger meget vægt på den sygeplejefaglige udvikling. Vi udvikler her sygeplejersker, der bliver specialister i grundlæggende sygepleje og som opnår høje faglige kompetencer i at varetage de komplekse sygeplejeproblemstillinger, der er omkring de medicinske patientforløb. I sengeafsnittet møder du både patienter med gastroenterologiske- og intern medicinske sygeplejeproblemstillinger.

Vi har sygeplejersker med særlig klinisk funktion. De har fokus på faglig udvikling og undervisning og uddannelse af det faste personale. Desuden har vi en mentor i afsnittet, der understøtter og faciliterer udvikling og opstart for nyansatte i afsnittet.

Lær os at kende. Følg Afsnit 205A på Instagram

Om dig
  • Det er ikke afgørende, om du er ny eller erfaren sygeplejerske, men du skal lægge vægt på relations dannelsen til patienterne som bærende elementer i sygeplejen og i de korte patientforløb.
  • Du skal have lysten til at fordybe dig i vores speciale med medicinske mave- og tarmsygdomme og ambulatoriearbejdet, selvom vi også bestrider bredden af sygeplejen i sengeafsnittet.
  • Efter oplæring i specialerne kan du arbejde selvstændigt med godt overblik og evne til at prioritere og planlægge din sygepleje i samarbejde med dit team.
  • At du aktivt vil deltage og tage medansvar for den faglige udvikling af sygeplejen i afsnittet. Du skal være en medspiller i sygeplejerske teamet og det tværfaglige team og arbejde for et åbent og godt samarbejde og medvirke til et godt arbejdsmiljø, hvor indflydelse, tillid, ordentlighed og professionalisme er omdrejningspunktet.

Vi tilbyder
  • Et individuelt introduktionsprogram med mentorordning.
  • I ambulatoriet er der én til én oplæring.
  • Efteruddannelse/diplommodul for medicinske sygeplejersker med mere end to års erfaring.
  • Et spændende, travlt og lærerigt afsnit med gode faglige udviklingsmuligheder.
  • Medindflydelse og medansvar for sygeplejen.
  • En personalesammensætning af såvel erfarne som nyere personale.

Aktuelle temaer, som vi arbejder med
  • Udvidelse af ambulatorium for medicinsk mave- og tarmsygdomme, specifikt biologisk behandling
  • Undervisningstilbuddet til nydiagnosticerede patienter med IBD
  • Kvaliteten af vores koordinering af udskrivelse og plejeforløbsplaner.
  • Fokus på ernæring som en del af behandlingen.
  • Fokus på kvalitet i- og nødvendig sygeplejefaglig dokumentation, som en del af arbejdet med vores mobiliserings- og ernæringsindsats.
  • Medarbejderindflydelse og -ansvar for udvikling af sygeplejen i forhold til specialernes patienter.

Vil du vide mere
Yderligere oplysninger gives gerne om stillingen ved henvendelse til Ann Engkjær, ledende oversygeplejerske, tlf. 51147213.

Det praktiske
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Vi indkalder løbende til ansættelsessamtaler.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hjørring
  • Søndag den 16. juli 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Frederikshavn

    I [xxxxx]s Hjemme- og Sygepleje Frederikshavn Øst søger vi en sygeplejerske med høj faglighed og erfaring. Vi er i fuld gang med implementeringen af faste teams i vores Hjemme- og S..
    • Sygeplejerske
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Sygeplejerske til fast stilling søges.I Sengeafsnit for Gynækologi søger vi sygeplejerske til fast stilling på 37 timer med blandede vagter. Tiltrædelse 1/7- 2024. Afsnitsprofil:Sengeafsn..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Søger du et arbejde, som er meningsfuldt, fagligt udfordrende og som udføres i et afsnit der har et fantastisk arbejdsmiljø og hvor fokus på læring og udvikling er af høj prioritet? Så skal du læse..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Da en af vores trofaste kolleger gennem mange år har valgt at gå på pension, har vi ved Radiologisk Afdeling på Aalborg Universitetshospital en stilling som afdelings- eller overlæge i mammaradiolo..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4