Afdelingslæge med fokus på endoskopi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vi ønsker en afdelingslæge, der vil bidrage til udvikling af såvel patientforløb, arbejdsgange, medarbejdere som fagområdet i det hele taget – herunder ikke mindst med fokus på uddannelse af yngre læger og skoperende sygeplejersker samt kvalitet i endoskopien.

Stillingen:
Afdelingslægen forestår i samarbejde med de øvrige speciallæger i Endoteamet den faglige ledelse indenfor fagområdet og er medansvarlig for fortsat at udvikle området samt optimere og kvalitetssikre forløbene i endoskopien. Du skal – sammen med de øvrige speciallæger i Endoteamet – sikre den fortsatte faglige udvikling af både læger og plejepersonale, herunder udbygge en tværfaglig teamtankegang i samarbejdet. Det forventes, at der arbejdes evidensbaseret og forskningsrelateret, med det formål at sikre den fortsatte udvikling og kvalitet af patientforløbene og behandlingen. Du er sammen med de øvrige speciallæger i Endoteamet ansvarlig for at sikre udarbejdelse af kliniske retningslinjer og instrukser.

Den endoskopiske funktion samles pr. 1. februar 2024 på matriklen i Hjørring, hvorfor vi forventer, at du aktivt bidrager til at skabe en fælles kultur med fokus på det tværfaglige samarbejde, hvor vi sammen lykkes med at afvikle dagens programmer med høj kvalitet og stor arbejdsglæde. Vi ønsker at udvikle området, hvilket vi forventer du vil være en del af.

Du kommer til en travl afdeling, der prioriterer et godt arbejdsmiljø, hvilket du forventes at bidrage til via samarbejde, inddragelse og uddelegering. Du deltager i afdelingens kliniske funktioner og forventes at tage del i undervisning af yngre læger, plejepersonale og samarbejdspartnere.

Til daglig vil du indgå i driften i Mave- og Tarmkirurgisk afdeling med hovedvægt på funktioner indenfor endoskopi samt akutkirurgi, herunder såvel operativ aktivitet som stuegangsfunktion og vagtfunktion. Du vil referere til afdelingsledelsen i Mave- og Tarmkirurgisk afdeling.

Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. maj 2024.

Vi forventer, at du er speciallæge i kirurgi med interesse indenfor det endoskopiske område. Det er essentielt, at du er eksponent for en høj faglighed og evner det tværfaglige samarbejde med såvel plejepersonale som lægesekretærer. Du har lysten til at undervise såvel studerende som yngre læger og plejepersonale. Vi vil prioritere lyst til at undervisning samt gode tværfaglige samarbejdsevner, fleksibilitet og arbejdsglæde.

Om afdelingen
Mave- og Tarmkirurgisk Afdeling udreder og behandler blandt andet patienter med colonlidelser, thoraxtraumer, abscesser, gastroenterale blødninger, pancreaslidelser, galdevejslidelser og hernier. Mave- og Tarmkirurgisk Afdeling har et årligt aktivitetsniveau på 5000 akutte indlæggelser, 800 hernieoperationer, over 300 galdeoperationer, 200 colonoperationer og over 7000 endoskopier.

Mave- og Tarmkirurgisk Afdeling er geografisk placeret på matriklen i Hjørring med døgndækket kirurgi, hvor vi varetager akutkirurgi, colonkirurgi, øvre benign gastrointestinal kirurgi, herniekirurgi, galdevejskirurgi og endoskopi.

Nærmeste eksterne samarbejdspartner er Aalborg Universitetshospital, hvortil visse cancerforløb overgår. Samarbejdet dækker desuden akutte patienter.

Vilkår:
Ansættelse sker efter ”Overenskomst for Yngre læger”

Ansøgning:
Ansøgeren vil blive bedømt efter de 7 lægeroller.

Om os
Skriv teksten her..

Vil du vide mere
Skriv teksten her..

Det praktiske
Skriv teksten her..

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hjørring

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Aalborg

    Har du interesse for højt specialiseret kirurgisk sygepleje, prioriterer høj faglighed og har gode mono-og tværfaglige samarbejdsevner, så er denne stilling måske noget for dig.Karkirurgisk afd..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Frederikshavn

    I [xxxxx]s Hjemme- og Sygepleje Frederikshavn Øst søger vi en sygeplejerske med høj faglighed og erfaring. Vi er i fuld gang med implementeringen af faste teams i vores Hjemme- og S..
    • Sygeplejerske
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Sygeplejerske til fast stilling søges.I Sengeafsnit for Gynækologi søger vi sygeplejerske til fast stilling på 37 timer med blandede vagter. Tiltrædelse 1/7- 2024. Afsnitsprofil:Sengeafsn..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Søger du et arbejde, som er meningsfuldt, fagligt udfordrende og som udføres i et afsnit der har et fantastisk arbejdsmiljø og hvor fokus på læring og udvikling er af høj prioritet? Så skal du læse..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4