Sygeplejerske til Distrikt Nord, Psykiatrien i Kalundborg og Holbæk

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

I Distrikt Nord søger vi sygeplejerske til et af vores FACT teams som har patienter i Kalundborg og Holbæk.

Stillingen vil være på 37 timer, men vi er selvfølgelig åbne for at tale om timeantallet, hvis der er et stort ønske om færre timer. Stillingen er til besættelse pr. 1. april 2023 og gerne før. Stillingen består af 3 arbejdsdage om ugen i Distriktspsykiatrien Kalundborg og 2 arbejdsdage om ugen i DistriktsPsykiatrien Holbæk, hvorfor du får god mulighed for at arbejde tæt med alle kollegaer i teamet.

Distrikt Nord er aktuelt ved at implementere F-ACT modellen. F-ACT modellen går ud på at kunne tilbyde en mere fleksibel behandling, hvor vi i højere grad får mulighed for at møde patienten i hans/hendes nærmiljø, vi får i højere grad mulighed for at kunne intensivere behandlingen, hvis patienten bliver ustabil og i ustabile faser vil hele teamet løfte opgaven med at stabilisere patienten. Teamet skal max rumme 240 patienter og vi arbejder med shared caseload, hvorfor flere faggrupper vil varetage rollen som kontaktperson samt bistå med hjælp, hvis patienten bliver F-ACT intensiv.

Vores FACT team dækker over det geografiske område Holbæk og Kalundborg kommune. Du vil have samtaler i patientens eget hjem, i patientens lokalområde, virtuelle samtaler samt ambulante samtaler. Samarbejde med kommuner, rusmiddelcentre og socialpsykiatrien vægtes højt og vi har stor respekt for hinanden samt nysgerrige på, hvordan vi kan styrke vores samarbejde omkring fælles borgere endnu mere. Du vil være en del af et team bestående af flere faggrupper; der er tilknyttet læge, psykolog, sygeplejersker, pædagog, socialrådgiver, peer medarbejder og sekretærer.

Implementeringen af F-ACT modellen i vores distriktspsykiatri er startet den 1. marts 2021, hvorfor vi er nået langt med implementeringen, men vi arbejder fortsat på at implementere de sidste elementer af modellen her i 2023, hvorfor vi er en enhed med fokus på udvikling, nysgerrighed og fokus på at finde gode kreative løsninger for at fremme vores patienters recocery proces.

Vi arbejder aktivt med Onboarding og det vi hører fra de seneste ansatte er, at det er en varm og god modtagelse man får, trods det er tydeligt at mærke, at det er en implementeringsproces og at alle øver sig på nye arbejdsgange. Der er god plads til spørgsmål og sparring med nærmeste kollegaer. Det er dejligt at blive modtaget med et introduktionsprogram, mentorordning og de planlagte samtaler med nærmeste leder.

Dine kvalifikationer

Vi søger sygeplejerske med bred psykiatrisk erfaring og gerne med specialuddannelse i psykiatrisk sygepleje. Du skal selvstændigt kunne planlægge og strukturere dit arbejde og samtidig aktivt engagere dig i fællesskabet. Du skal have interesse for at medinddrage patienten, de pårørende og øvrige relevante samarbejdspartnere i behandlingen samt interesse i at arbejde recovery orienteret.

Vi tilbyder

  • En dynamisk og engageret personalegruppe
  • Supervision, trivsel og et godt arbejdsmiljø prioriteres højt
  • Gode muligheder for faglig udvikling, kollegial sparring og tværfaglige konferencer
  • Høj grad af selvstændighed og mulighed for at være med til at tilrettelægge din hverdag
  • Plads til forskelligheder og ”højt til loftet”
  • En recovery orienteret tilgang

Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads, hvor vi søger at passe godt på patienterne og på hinanden. I den sammenhæng er det vigtigt, at personalegruppen besidder empati og social forståelse, evner at bevare roen i pressede situationer, prioriterer dialog, hvor smil og humor ofte kan være en god løftestang.

Distrikt Nord modtager borgere over 18 år fra Holbæk, Kalundborg og Odsherred kommune til ambulant psykiatrisk behandling. Vi har aktuelt ca. 1.000 patienter. Personalegruppen er sammensat af sygeplejersker, specialsygeplejersker, overlæger, speciallæger, psykologer, specialpsykologer, socialrådgivere, pædagoger, peer-medarbejdere og lægesekretærer.

Yderligere informationer

Du er meget velkommen til at komme på et uforpligtende besøg, eller ringe og høre nærmere om stillingen hos oversygeplejerske Katrine Agnete Runge eller ledende overlæge Dorte Remmer. Der kan indhentes stillings- og funktionsbeskrivelse for stillingen.

Har vi fanget din interesse og lyst til at søge, så send os gerne din ansøgning.

Samtaler afholdes den 15. februar 2023 i DistriktsPsykiatrien Holbæk.

Ansøgningsfrist den 12. februar 2023.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Psykiatrien i Region Sjælland indhenter (§22) straffeattest ved alle ny ansættelser.

Du kan læse mere om Psykiatrien i Region Sjælland her.

Du bliver en del af Psykiatrien Vest:
Et hospital i udvikling med ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 17 år inden for akutmodtagelse, døgn-, og ambulante funktioner. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og oligofreni. Vi har etableret en Fusionsklinik/Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har egen forskningsenhed med en professor i psykoterapi og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Holbæk
  • Mandag den 13. februar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Køge

    Skal du med på vores hold i en weekend- og vagt-fri stilling? Vi søger en sygeplejerske til vores F-ACT team som dækker Køge kommune. Sætter du det gode patientforløb i centrum og er høj faglig..
    • Sygeplejerske
    • Køge
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Vil du være en del af en personalegruppe på en spændende afdeling, hvor dagene aldrig er ens? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores fantastiske Akutafdeling. Hvis du trives med fagli..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Køge

    Opvågningssygeplejerske til Dagkirurgisk Afsnit, SUH Køge Kan du li ’ korte kirurgiske patientforløb (modtagelse - operation – udskrivelse) med kontinuitet i arbejdsopgaver, er du måske vores kom..
    • Sygeplejerske
    • Køge
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Kom og bliv en del af vores dedikerede Børne- & Ungeafsnit, hvor høj faglighed, god uddannelse og et trygt og stimulerende arbejdsmiljø er med til at skabe fundamentet for vores afsnit. Om Afd..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 5
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 5
25. april 2024 8
24. april 2024 9
23. april 2024 9
22. april 2024 8
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 9
17. april 2024 9
16. april 2024 9
15. april 2024 12
14. april 2024 12
13. april 2024 12
12. april 2024 10
11. april 2024 10
10. april 2024 10
9. april 2024 9
8. april 2024 9
7. april 2024 9
6. april 2024 9
5. april 2024 9