Vi søger en oversygeplejerske til Medicins Observations Afsnit på Holbæk Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Vil du være med til at udvikle og lede MOA? Så søger vi nemlig en engageret oversygeplejerske, der har lyst til at gå i spidsen og drive vores fantastiske afsnit.

Hvad er MOA?

MOA, Medicinsk Observations Afsnit, er et travlt afsnit med et højt flow af patienter, da alle vores patienter indlægges via akutmodtagelsen og vi kan modtage dem på alle tider af døgnet. Vores største patientkategori er lungemedicinske patienter med mange spændende problemstillinger, så på MOA bliver man rigtig god til at stabilisere de respiratorisk kritisk syge patienter. Vi har dog også mange andre medicinske patienter med mange former for medicinske problemstillinger, der kræver akut indlæggelse. Det betyder, at vi arbejder med en bred palet af pleje- og behandlingsopgaver, som kræver mange forskellige kompetencer. Vi er derfor en personalegruppe med en stor variation af kompetencer og niveau. Nogle har været her i mange år og andre er nyuddannede og lige startet. Vi har en overvægt af sygeplejersker ansat, men også en del assistenter med højt kompetenceniveau. Vi arbejder tæt sammen med mange forskellige personalegrupper, herunder vores faste læger, sekretærer, fysio- og ergoterapeuter, farmakonomer og mange flere.

Dine opgaver

Vi tror på, at et personale i trivsel, giver plads til faglighed og bedre patientforløb. Derfor vil vi gerne arbejde systematisk med, at vi optimere vores tværfaglige og monofaglige arbejdsgange, hvor det gode samarbejde altid prioriteres. Som oversygeplejerske ønsker vi, at du sammen med os vil sikrer rammerne for et godt arbejdsmiljø, hvor vi sammen kan opleve trivsel og en høj grad af psykologisk tryghed.

Vi vil også gerne have, at du prioriterer kompetenceudvikling af alle i sygeplejen. Alle skal klædes på til arbejdet med de medicinske patienter, så vi føler os rustede til at pleje og behandle vores patienter. Alt dette skal du også være med til at understøtte sammen med de øvrige sygeplejersker med en specialfunktion. Det kan fx være Christine, vores kliniske sygeplejespecialist (og souschef), som står for at sikre en høj faglighed i vores arbejdsgange og dokumentation af sygeplejen, eller Jeanet, vores fantastiske AKU, som har ansvaret for alle vores studerende og elever. Vi har mange specialfunktioner, som vi kan fortælle dig mere om, når du starter.

Du får mulighed for at præge afdelingens udvikling fra start sammen med vores afsnitsansvarlige overlæge Sidsel. Vi har mange initiativer allerede, som vi glæder os til at få implementeret. Fx skal vi i gang med en Synergimodel, hvor vi skal score alle patienternes sygdomsgrad i forhold til kompleksitet og plejetyngde, så vi kan matche patienternes behov med de kompetencer vi hver især besidder. Vi planlægger derfor en systematisk kompetenceudvikling for alle niveauer gennem skills træning og undervisning, og vi sparrer meget med hinanden både mono- og tværfagligt. Du skal være med til at drive implementeringen af Synergimodellen og samtidig fortsætte det nuværende fokus på det gode patientforløb. Det bliver en større indsats, som understøttes af Sygehusledelsen.

I din ledelsestilgang vægter du ledelse af den enkelte og af teamet, og kan sætte en tydelig retning samt bidrage til styrkelse af det tværfaglige samarbejde. Vi sigter efter en høj faglighed og et imødekommende patientmiljø, hvor man føler sig mødt, inddraget og velinformeret. Alt sammen med fokus på, at det gavner patienten.

Et godt arbejdsmiljø vægtes højt på Holbæk Sygehus og vores ambition er, at man som medarbejder skal kunne være stolt af den patientpleje, der tilbydes. Patienterne er hos os, fordi de har behov for vores ekspertise og omsorg. Der vil ind imellem være travlt, men det skal være rart at gå på arbejde hver dag.

Om dig:

  • Du er sygeplejerske, og har ledelseserfaring
  • Du er visionær og udviklingsorienteret
  • Du er god til at samarbejde på tværs af faggrupper
  • Du er fagligt stærk og vægter en høj faglighed og kvalitet
  • Du har erfaring med at etablere et godt arbejdsmiljø

Vi kan tilbyde:

  • En spændende lederstilling med mulighed for at udvikle og implementere
  • En arbejdsplads hvor der er fokus på kvalitet, faglighed og gode arbejdsgange
  • Tæt sparring med den øvrige oversygeplejerskegruppe i Medicin 2 og ikke mindst ugentlige møder med chefsygeplejersken
  • Ny afdelingsledelse med erfaring fra opbygning af mange afsnit

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte chefsygeplejerske Medicin 2, Aslaug Jørgensen på 23691894, mail: [email protected]

Ansøgningsfrist: 25.9. Vi holder ansættelsessamtaler d. 27.9. ml. kl 8-12.

Løn og ansættelsesforhold:

Sker efter gældende overenskomst og principperne om Ny Løn


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Holbæk
  • Mandag den 25. september 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Slagelse

    Kom og bliv en del af vores dedikerede Børne- & Ungeafsnit, hvor høj faglighed, god uddannelse og et trygt og stimulerende arbejdsmiljø er med til at skabe fundamentet for vores afsnit. Om Afd..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske på Midt-og Vestsjælland

    Steno Diabetes, stofskifte- og Osteoporoseambulatorie søger medarbejder til blodprøvetagning Til vores sammedagsscreening søger vi en medarbejder med relevant sundhedsfaglig baggrund. I sam..
    • Sygeplejerske
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Har du lyst til at arbejde med dedikerede og dygtige kolleger der prioriterer højt faglig niveau og et godt uddannelsesmiljø; så er du godt på vej her… Der er på anæstesiologisk afdeling, SUH i R..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Vi søger en ny oversygeplejerske til vores specialiserede ældrepsykiatriske sengeafsnit (SL6) i Slagelse, da vores nuværende oversygeplejerske skal være chefsygeplejeske i somatikken. Er du syg..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 5
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 5
25. april 2024 8
24. april 2024 9
23. april 2024 9
22. april 2024 8
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 9
17. april 2024 9
16. april 2024 9
15. april 2024 12
14. april 2024 12
13. april 2024 12
12. april 2024 10
11. april 2024 10
10. april 2024 10