Sygeplejersker – få en meningsfuld hverdag i Psykiatrisk Center København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du have en hverdag med patienten i centrum? Og har du lyst til at arbejde i det komplekse spændingsfelt mellem psykiatri og somatik? Mød dine nye kolleger – Elisa og Anne Cathrine Vi arbejder med og inddrager det hele menneske. Det er jo så komplekst, så det stiller krav til ens sygepleje at arbejde i psykiatrien,” fortæller Anne Rolff, der har arbejdet 6 år i psykiatrien.

”Du arbejder med nogle af de mest udsatte mennesker i samfundet. Og du er typisk deres første møde med psykiatrien, så du sætter rammen for hele deres forløb. Det er meget meningsfuldt,” siger Elisa Sonia Krogh, der har 14 års erfaring fra psykiatrien.

Velkommen indenfor hos Psykiatrisk Center København

Psykiatrisk Center København er det største psykiatriske center i Danmark. Vi behandler voksne psykiatriske patienter inden for de almenpsykiatriske områder.

Vi går forrest i forskning og dermed udviklingen af fremtidens psykiatri.

Som Danmarks største psykiatriske center har vi specialiserede afsnit på tværs af byen, så du kan blive virkelig dygtig inden for et felt, hvis du har lyst.

Vi bygger fremtidens psykiatri på Bispebjerg

Vi er fordelt på flere matrikler i dag, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi glæder os til at samle centret i et funktionelt, lyst og imødekommende nybyggeri på Bispebjerg Det kan du læse mere om her.

Ny Psykiatri Bispebjerg giver et behandlingsmiljø, der møder psykiatriske patienter med størst mulig respekt og værdighed i et helende og helbredende miljø.

En hverdag med håb, faglighed og omsorg Vi arbejder med mennesker, så er der aldrig to dage, der er ens. Uanset hvilket afsnit, du arbejder på, vil du komme til at:

  • samarbejde med patienter om at sætte mål for deres forløb med afsæt i den enkeltes problemer, ressourcer og drømme
  • planlægge og koordinere forløb på en måde, så patienten oplever en sammenhængende pleje og behandling
  • sørge for kliniske sygeplejeopgaver, herunder blodprøvetagning samt at give og følge op på medicin.

Vi arbejder målrettet ud fra plejeplaner, som er udarbejdet sammen med patienten og fokus er på patientinddragelse, så patienten hele tiden er orienteret om, hvor vi er i forløbet.

Du beskæftiger dig derfor fx med somatiske problemstillinger, som du er med til at identificere hos patienterne, og som vi i tæt samarbejde med lægerne udarbejder en behandlingsplan for. Dette kunne fx være de komplekse afrusninger eller organisk udløste psykoser.

I løbet af en typisk dag beskæftiger du dig altså med alle aspekter af sygepleje – fra den omsorgsfulde samtale og konflikthåndtering til kognitiv adfærdsterapi. Din arbejdsdag er også præget af både akutte situationer og tidspunkter med god tid til at fordybe og udvikle dig.

3 gode grunde til at arbejde på Psykiatrisk Center København
  1. Du bliver klædt godt på. Hvis du er nyuddannet eller ny til psykiatrien, skal du ikke være nervøs. Du bliver tilknyttet en mentor, som støtter dig igennem din første tid, og sammen med din leder sammensætter I et introduktions- og kompetenceudviklingsforløb, der passer til dit erfaringsniveau.

  2. Du står aldrig alene med opgaverne. Vi er rigtig stolte af vores tværfaglige samarbejde på PCK. Vi tager alle et ansvar i forhold til at skabe gode rammer og sikre, at arbejdspladsen er et sted, hvor vi trives og føler os trygge.

  3. Du kan videreuddanne dig. Efter 2 år kan du fx specialisere dig i psykiatrisk sygepleje på specialuddannelsen, og hvis du er passioneret omkring akutte patientforløb, kan du uddanne dig til akutsygeplejerske. Eller noget helt tredje.



“Vi sparrer altid med hinanden. Og så har vi et tæt samarbejde med lægerne. Du kommer virkelig ind i et trygt arbejdsmiljø med gode normeringer og høj fokus på sikkerhed,” uddyber Elisa.

”Der er også mulighed for at få dit eget ansvarsområde, fx hvis du er særligt interesseret i patientmodtagelse eller dokumentationsprocesser. Dine ønsker bliver virkelig imødekommet af ledelsen,” supplerer Anne.

Nøgleord om dig: Empatisk, nysgerrig og tillidsvækkende

  • Du er enten nyuddannet sygeplejerske, eller også har du måske flere års erfaring – og du har lyst til at være et sted, hvor der er god tid til både patienter og kompetenceudvikling.
  • Du er empatisk og dygtig til relationsarbejde – for du er god til at sætte dig ind i patienternes situation og møde dem, når de er allermest sårbare.
  • Du har en systematisk tilgang til patienterne og kan arbejde ud fra forskellige prioriteringsværktøjer.

Har vi vakt din interesse? Vil du høre mere eller blot tage en snak om dine muligheder? Så skriv en SMS eller ring til chefsygeplejerske Kristina Schwartz på 23 65 39 01 eller chefsygeplejerske Pia Døssing på 2790 8662, så kontakter vi dig. Har du bare lyst til at sende os en ansøgning, så følg linket nedenfor.

  • På Frederiksberg- og Gentofte-matriklen har du mulighed for at søge stilling på både åbne og intensive døgnafsnit.
  • På Bispebjerg-matriklen har du mulighed for at søge stilling på intensive afsnit, akutmodtageafsnit og i vores psykiatriske akutmodtagelse samt på fællestelefonen.

Ansættelse sker efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København Ø
  • Søndag den 11. december 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Frederiksberg

    Sygeplejerske søges til [xxxxx]s Udgående HospiceteamBrænder du for palliation, og har du bred klinisk erfaring med at arbejde i et tværfagligt team? Så har du nu muligh..
    • Sygeplejerske
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Dragør

    Er du uddannet social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper og vil du gerne arbejde på et fantastisk plejehjem? Trives du bedst med at arbejde i aftenvagt? Så se her! Enggården i D..
    • Sygeplejerske
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 3
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 3
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1