Flowmaster til Psykiatrisk Center København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Psykiatrisk Center København (PCK) er Danmarks største psykiatriske center. Centret undersøger og behandler voksne psykiatriske patienter inden for de almenpsykiatriske områder og dækker store dele af København fra Nordvest til Christianshavn, og fra Østerbro til København C, samt Brønshøj-Husum, Bispebjerg, Nørrebro, Frederiksberg og Vanløse. Det svarer til et område med ca. 436.000 borgere.

Funktionen som flowmaster

Vi modtager dagligt patienter med behov for indlæggelse via vores akutmodtagelse på Bispebjerg matriklen. Disse patienter kan enten være indlagt i vores akutmodtagelse kortvarigt, blive visiteret videre til et af vores 3 akutte lukkede modtager afsnit ,eller blive indlagt i et åbent afsnit på en af vores fire matrikler. Som flowmaster fordeler du ligeledes patienter fra de akutte lukkede afsnit efter en visitering af speciallæger.

Det kræver overblik og koordinering at sikre en god og kvalificeret fordelingen af patienterne, så afsnittene undgår overbelægning, og så vi sikrer et optimalt patientforløb.

Til den opgave har vi brug for en flowmaster, der dagligt sikre fordelingen af nye patienter, som kommer til vores center.

Flowmasteren deltager i morgen- og middagskonferencerne og kan sammen med PCKs kørselsordning koordinere transport af patienterne til indlæggelse mellem matriklerne.

Vi tænker, at du

  • Kan skabe dig overblik over det daglige flow i centret og formidle dette på kvalificeret vis.
  • Sikrer ordentlig patientoverflytninger mellem matriklerne
  • Har en daglig dialog med de ansvarlige på sengeafsnittene, så deres behov tilgodeses
  • Giver ledelsesgruppen løbende data for patientflow på centret
  • Kan koordinere kørsel af patienter til indlæggelse på andre matrikler


Fakta om Psykiatrisk Center København

PCK er organisatorisk placeret i Region Hovedstadens Psykiatri, og geografisk placeret på Bispebjerg, Gentofte og Frederiksberg hospitaler, med sengeafsnit – og har endvidere ambulante enheder andre steder i optageområdet.

PCK bliver på sigt samlet på Bispebjerg matriklen, hvor Ny Psykiatri Bispebjerg aktuelt bliver bygget. Nogle afsnit er allerede flyttet ind i de nye lokaler pr. 20. november 2022

PCK har ca. 1.236 ansatte i driften (ekskl. forskning) svarende til ca. 1.128 fuldtidsstillinger. Hertil kommer forskning med ca. 135 fuldtidsstillinger, 254 senge, ca. 190.794 ambulante besøg og 7,800 skadestuebesøg årligt.

Yderligere information kan findes på http://www.psykiatri-kobenhavn.dk

Løn og vilkår

Stillingen er på 37 timer ugentligt, beliggende i dagtid på hverdage.

Løn og ansættelsesforhold er i overensstemmelse med gældende overenskomst.

Ansøgning

Ansøgningen bedes bilagt CV samt dokumentation for formelle og faglige kompetencer.

Er du interesseret?

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Oversygeplejerske Helle Jespersen, på mail: [email protected]

Søg stillingen via linket på siden senest den 2. januar 2023
Vi forventer at holde samtaler den 5. januar 2023.

Fakta om Psykiatrisk Center København:

Centret er organisatorisk placeret i Region Hovedstadens Psykiatri og geografisk placeret dels på Rigshospitalet, dels Gentofte Hospital dels Frederiksberg Hospital og dels på Bispebjerg Hospital samt i mindre enheder rundt omkring i optageområdet.

Psykiatrisk Center København har tre bydelsrettede afdelinger og en akutmodtage afdeling der inkluderer en psykiatrisk skadestue som behandler patienter fra hele centrets optageområde.

Centret har derudover distriktspsykiatriske centre. Der rådes over et OPUS-team, APH teams, Opsøgende Psykiatriske teams og et opsøgende Ældreteam. Den psykiatriske udrykningstjeneste er også forankret i centret.

Psykiatrisk Center København behandler skizofreni, andre psykoser, depression, mani, neuropsykiatriske lidelser samt personlighedsforstyrrelser. Herudover har centret en række specialområder så som :

Affektive lidelser, sexologi, angst, OCD, anoreksi, neuropsykiatri, herunder psykiatrisk vurdering ved epilepsikirurgi, psykoterapi, somatisering og liason, samt ældrepsykiatri og militærpsykiatri.

Centret rummer også Videnscenter for Transkulturel Psykiatri, Viden- og kompetencecenter for Affektive lidelser og Kompetencecenter for Selvmordsforebyggelse, sidstnævnte i samarbejde med PC Amager.

Forskning er højt prioriteret på Psykiatrisk Center København, og der er ansat to professorer, begge tilknyttet Københavns Universitet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København Ø
  • Mandag den 02. januar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Frederiksberg

    Sygeplejerske søges til [xxxxx]s Udgående HospiceteamBrænder du for palliation, og har du bred klinisk erfaring med at arbejde i et tværfagligt team? Så har du nu muligh..
    • Sygeplejerske
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Dragør

    Er du uddannet social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper og vil du gerne arbejde på et fantastisk plejehjem? Trives du bedst med at arbejde i aftenvagt? Så se her! Enggården i D..
    • Sygeplejerske
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
28. maj 2024 4
27. maj 2024 3
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 3
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1