Sygeplejerske til 1-årigt vikariat i OPUS, Psykiatrisk Center København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Bliver du motiveret af at gøre en forskel for unge med en psykose eller med psykoselignende symptomer? Søger du udfordringer, hvor tværfagligt samarbejde er omdrejningspunktet, og har du lyst til OPUS-arbejdet, vil dette have din interesse.

OPUS Frederiksberg søger sygeplejerske til stilling som primærbehandler.

OPUS Frederiksberg flyttede i marts 2022 ind i et samlet OPUS-hus sammen med Psykiatrisk Center Københavns andre OPUS-teams i et dynamisk og fagligt udviklende fællesskab i attraktive lokaler på Lersø Parkallé. Det nye OPUS-hus byder på et godt læringsmiljø for både nyere og erfarne sygeplejersker.

Hvad er OPUS?

OPUS er et 2-årigt ambulant tilbud om intensiv psykosocial behandling til unge med psykose eller psykoselignende symptomer. Målgruppen er unge mellem 18-35 år. Det er teamets opgave at arbejde sammen med patienten om et individuelt tilpasset behandlingsforløb.

Vores OPUS-team består af en erfaren og kompetent tværfaglig personalegruppe bestående af en psykiater, psykologer, sygeplejersker, socialrådgivere og en pædagog.

Hvad skal du lave?

Du bliver ansat som primærbehandler og får en central rolle i det tværfaglige samarbejde.

Meget af primærbehandlerarbejdet er samtalebåret og relationsbaseret. I OPUS arbejdes der med kognitiv adfærdsterapeutiske (KAT) principper som en del af samarbejdet mellem primærbehandler og patient.

En vigtig del af dit arbejde er at have en koordinerende funktion i forhold til den tværfaglige behandlingsindsats, relevante tilbud og andre samarbejdspartnere, herunder pårørende.

Du får også en koordinerende funktion i forhold til både interne behandlingstilbud, sengeafsnit på Psykiatrisk Center København og eksterne samarbejdspartnere (f.eks. Jobcenter, Socialforvaltning og socialpsykiatriske tilbud).

Der arbejdes assertivt med ansvar for kontaktfastholdelse, og kontakten til patienterne kan foregå som hjemmebesøg. Der lægges stor vægt på systematisk inddragelse af pårørende, som inviteres til samtaler, undervisning og deltagelse i flerfamiliegrupper.

Udover primærbehandlerfunktionen forestår teamets sygeplejersker bl.a. medicindispensering og indgår i undervisning og gruppetilbud for patienter og pårørende. Endelig har sygeplejerskerne vejledningsfunktion i forbindelse med studerende.

Hvad tilbyder vi dig?

Der er talrige spændende og udfordrende opgaver, der vil appellere til din kreativitet og handlekraft.

Derudover tilbyder vi fast supervision og intern kollegial sparring. Du bliver en del af en personalegruppe med engagerede og aktive kolleger i en rar atmosfære.

Vi trives i en spændende og afvekslende hverdag med udfordringer. Vi har et godt arbejdsklima og en lun og venlig tone, hvor vi hjælpes ad og støtter hinanden.

Derudover tilbyder vi:

  • Et personlig tilrettelagt introduktionsforløb. Du får en introduktion til Region Hovedstadens Psykiatri og Psykiatrisk Center København og lokal introduktion til OPUS-teamet
  • Stort fokus på kompetenceudvikling. Du får løbende mulighed for at udvikle dig fagligt bl.a. gennem kurser. Konkret får du OPUS-undervisning.

Hvad er vores forventninger til dig?

  • Du er god til at koordinere og prioritere de mange og forskelligartede opgaver
  • Du har psykiatrisk erfaring (gerne fra ambulant psykiatri) og interesse for arbejdet med unge
  • Du har en faglig begejstring for terapeutisk samtale og har en kognitiv adfærdsterapeutisk uddannelse eller interesse i at få det
  • Du har lyst til at undervise patienter og pårørende, samt interesse for daglig vejledning i forhold til de studerende
  • Du har lyst og evne til at arbejde både selvstændigt og fleksibelt samt at indgå i et tæt tværfagligt samarbejde med andre faggrupper
  • Du har en fleksibel indstilling og tager aktivt del i nye løsninger og arbejdsopgaver
  • Du bidrager med et socialt engagement

Løn- og ansættelsesforhold

Du ansættes i henhold til overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område.

Stillingen er et 1-årigt vikariat med tiltrædelse 1. februar 2024.

Arbejdstiden er på 37 timer ugentlig med tiltrædelse efter aftale. Arbejdstiden i ambulatoriet er i dagtimerne mandag-fredag.

Som nyansat sygeplejerske bliver du i øvrigt knyttet til et specifikt døgnafsnit, hvor du indgår i vagtarbejdet fredag, lørdag og søndag hver 6. uge. Vi sørger naturligvis for at klæde dig godt på til opgaven. Det sker i form af et individuelt intro­program, vidensdeling og sparring med kolleger. Og så sker det i form af løbende kompetenceudvikling med afsæt i dine erfaringer og behov.

Har vi vakt din interesse?

Eller har du har spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Gitte Christensen på 29 65 30 74, eller afsnitsleder Marianne Melau på 21 58 91 10

Søg via link senest den 10. december 2023

Vi ser frem til at læse din ansøgning og forventer at holde ansættelsessamtaler 14. december.

Vil du vide mere om arbejdspladsen?

OPUS-huset er en del af Psykiatrisk Center København, som er Danmarks største psykiatriske center. Centeret er vidtspændende og forskningsstærkt.

Optageområdet udgøres af store dele af København og Frederiksberg. Centeret har sengeafsnit, akutmodtagelse, 4 psykiatriske ambulatorier med mange FACT-teams, 4 OPUS-teams, affektivt ambulatorium og 2 psykoterapeutiske klinikker. I alt 14 matrikler.

Du kan finde flere informationer om Psykiatrisk Center København på vores hjemmeside www.psykiatri-kobenhavn.dk eller om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på www.psykiatri-regionh.dk/job-i-psykiatrien.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København Ø
  • Søndag den 10. december 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København N

    Vi søger en sygeplejerske med intensiv specialuddannelse som har interesse for sygeplejestuderende.Er du vores nye kliniske vejleder?Hjerte- og lunge intensivt afsnit er et spændende specia..
    • Sygeplejerske
    • København N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København S

    Drømmer du om at arbejde et sted, hvor du i tæt samarbejde med din kolleger kan løse hverdagens udfordringer? Og vil du prøve dine sygeplejefaglige kræfter af på et afsnit, hvor du udvikler dig hve..
    • Sygeplejerske
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1