Er 2024 året, hvor du skal søge nye udfordringer? - Så kom og vær sygeplejerske på vores åbne sengeafsnit for debuter...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

På afsnit A1, Psykiatrisk Center Amager, får du en unik mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt inden for et spændende subspeciale i psykiatrien, når vi hjælper patienter med debuterende psykoser.

Velkommen inden for hos afsnit A1

Vores vision på A1 er at møde det enkelte menneske på en omsorgsfuld og med en undersøgende tilgang. Du bliver en del af et afsnit, hvor vi vil være autentiske og professionelle og udvise respekt for patienten.

Dine kommende kollegaer er en god, solid og faglig stærk personalegruppe godt fordelt over alders- og faggrupper, med bred erfaring, der vægter afsnittets sociale kapital og det gode arbejdsmiljø højt. Du vil møde hjælpsomme og samarbejdende kollegaer, som du kan sparre med om alt fra arbejdsgange til komplicerede patientforløb.

Sådan vil din hverdag se ud

Du tager imod patienter i aldersgruppen 18-35 år som indlægges til udredende og/eller stabiliserende forløb, med henblik på at blive fulgt i det ambulante regi efter indlæggelsen. Patienter der indlægges på afsnit A1 er ofte ukendte i psykiatrisk regi. Du kommer til at arbejde recoveryorienteret, hvor der er fokus på forståelse og accept af patientens ”nye” livsvilkår.

Du bliver en del af et tværfagligt team på afsnittet, der samarbejder om at tilrettelægge et forløb, der tager udgangspunkt i patientens ønsker og behov.

Du får bl.a. ansvaret for at:

  • Foretage samtaler og observere ud fra en helhedsorienteret psykiatrisk sygepleje
  • Bidrage til udredning og behandling, herunder samarbejde med tværfaglige samarbejdspartnere samt støtte og motivere patienten til den videre ambulante behandling
  • Arbejde aktivt med at integrere kognitiv adfærdsterapi (KAT) i kulturen og i samarbejdet med patienten.


Vi tilbyder

Sammen med dig tilrettelægger vi et forløb, som klæder dig bedst muligt på til din funktion i afsnittet. Du får dermed skræddersyet introduktion med tilknytning til en mentor det første år af ansættelsen, som du kan sparre med.

Din udvikling er vigtig for os, derfor tilbyder vi også:

  • Introduktion til specialet med afsæt i dit kompetenceniveau
  • Personlig og faglig kompetenceudvikling, herunder KAT kursus, Safewardkursus, konflikthåndteringskursus og mulighed for efteruddannelse som specialsygeplejerske eller klinisk vejleder efter 1-2 års ansættelse
  • Mulighed for at arbejde med et spændende subspeciale – debuterende psykoser
  • En masse hjælpsomme og samarbejdende kolleger. Vi går meget op i at have et godt og uformelt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper og reflekterer med hinanden.

Hvem er du

Det er vigtigt, at du er imødekommende, kan tale i et letforståeligt sprog, invitere til den svære samtale og skabe et personligt rum for dine patienter, hvor medinddragelse i behandlingen er i fokus.

Derudover forventer vi, at du har:

  • Fokus på at sætte patienten og deres pårørende i centrum
  • Gode samarbejdsevner både monofagligt og tværfagligt
  • En positiv indstilling til arbejdet og ideer til udviklingen af sygeplejen
  • Evne til at arbejde selvstændigt, konstruktivt og problemløsende

Måske har du endda psykiatrisk erfaring eller stor interesse i at få det. Du kan også være nyuddannet. Vi sørger for at klæde dig godt på til jobbet!

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse 1. marts 2024 eller efter aftale. Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Døgnafsnittet er døgndækket, og du vil derfor blive planlagt med blandende vagter i overensstemmelse med reglerne i den gældende arbejdstidsaftale.

Interesseret?

Vil du at vide mere om stillingen eller afsnittet, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Camilla Svensson på 38 64 15 50. Vi byder også meget gerne på en kop kaffe, hvis du ønsker en rundvisning eller vil møde dine kommende kolleger.

Søg stillingen ved at uploade ansøgning, CV, uddannelsespapirer og andre relevante dokumenter via linket her på siden. Ansøgningsfristen er onsdag d. 14. januar 2024

Vil du vide mere om Psykiatrisk Center Amager, så se med her.

Du kan også læse mere Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på Job i Psykiatrien.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København S
  • Søndag den 14. januar 2024

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København N

    Vi søger en sygeplejerske med intensiv specialuddannelse som har interesse for sygeplejestuderende.Er du vores nye kliniske vejleder?Hjerte- og lunge intensivt afsnit er et spændende specia..
    • Sygeplejerske
    • København N
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Frederiksberg

    Sygeplejerske søges til [xxxxx]s Udgående HospiceteamBrænder du for palliation, og har du bred klinisk erfaring med at arbejde i et tværfagligt team? Så har du nu muligh..
    • Sygeplejerske
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 2
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 4
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1