Har du lyst til at arbejde med komplekse patientforløb? Sygeplejerske søges til Ældrepsykiatrisk Ambulatorium, Amager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Kunne du tænke dig at arbejde med et af det mest interessante og fagligt udfordrende speciale i psykiatrien? Og vil du være en del af et fællesskab, hvor der er tid og rum til dialog og faglig sparring? - Så læs med her!

Ældrepsykiatrisk ambulatorie – Her er der altid noget nyt at lære

På Ældrepsykiatrisk ambulatorie er vores målgruppe mennesker over 70 år indenfor alle diagnosegrupper, med en overvægt indenfor depression og angst. Der er også en del indenfor psykosespektret, samt en lille del med en demenslidelse med svære adfærdsforstyrrelser.

Du bliver en del af et team, som lægger vægt på et godt, humørfyldt og trygt arbejdsmiljø. Flere af dine kommende kolleger har været i teamet i flere år, og har opbygget en stor erfaring, som vi meget gerne vil dele med dig. Dine kolleger består af tre sygeplejersker, en psykolog, en reservelæge og en overlæge, og en socialrådgiver.

Hør lidt fra din kommende kollega:

”Her er arbejdet meget selvstændigt, men alligevel føler man sig aldrig alene med ansvaret. Der er altid nogen at sparre med, og vi har et rigtig godt og ligeværdigt samarbejde. Vores døre står altid åbne, så vi kan snakke sammen. Stemningen er munter og uhøjtidelig, men vi tager vores arbejde alvorligt og synes, at vi har de mest spændende, sjove og rare patienter. Vi er et team med en lydhør og fleksibel ledelse, og her er i det hele taget rart at være.”

Sygeplejerske, Tove

Hvordan vil din hverdag se ud?

Du kommer til at arbejde som kontaktperson for en gruppe patienter, hvor din opgave bliver at vurdere patienternes behandlingsbehov og tilrettelægge behandlingen sammen med resten af teamet. Du planlægger og varetager selvstændigt den psykiatriske sygepleje til dine patienter, og har selvstændige samtaler med dem i deres hjem eller i ambulatoriet. Du behøver ikke at have kørekort - som hovedregel cykler vi på el-cykel.

Du vurderer, hvornår patienten har brug for mere intensiv behandling, som så varetages af det samlede team.

Konkrete opgaver:

  • Samtaler med patienter
  • Dokumentation og oplæg til behandlingsplaner
  • Opfølgning af behandlingsplaner i samarbejde med patienter og pårørende
  • Udekørende funktion som led i FACT
  • Deltage i kvalitets- og forbedringsarbejde
  • Tværsektorielt samarbejde med bl.a. kommunen og misbrugscentre etc.

Du kommer til at arbejde ud fra en helhedsorienteret tilgang til patienterne, og du får brug for alt det, du har lært inden for det somatiske, det psykiatriske og det sociale område.

Hvad tilbyder vi?

  • Mulighed for at være med fra start - Vi er i gang med at indføre FACT-modellen, og dermed får du indflydelse på, hvordan vi skal tilpasse modellen til vores team. FACT betyder ”Fleksibel udgående og opsøgende behandling i nærmiljøet”.
  • En grundig introduktion, som er tilpasset til dig, og hvor du hele tiden bliver hjulpet på vej af dine kolleger. Du bliver også tilknyttet en mentor, som giver dig en tryg start i dit nye job.
  • Indflydelse og fokus på din work/life balance - Du får et spændende job og en udfordrende hverdag med stor indflydelse på, hvordan du planlægger din arbejdstid og prioriterer dagens opgaver.

Hvem er du?

Du er autoriseret sygeplejerske, gerne med nogle års erfaring fra psykiatrien eller somatikken. Måske kommer du med erfaring fra hjemmeplejen, eller måske kan du bidrage med noget helt andet.

Det vigtigste er, at du er motiveret til at arbejde med det psykiatriske speciale og kan lide at arbejde med ældre mennesker. Du vil sammen med os fastholde og udvikle det gode patientarbejde, som vi er så stolte af.

Løn -og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer med tiltrædelse den 1. april 2024 eller efter aftale.

Du ansættes i henhold til overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område. Du er under ansættelsen omfattet af den til enhver tid gældende arbejdstidsaftale indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Dansk Sygeplejeråd.

Ambulatoriet har åbent i dagtimerne mandag-fredag.

Som nyansat sygeplejerske bliver du i øvrigt knyttet til et specifikt døgnafsnit, hvor du indgår i vagtarbejdet fredag, lørdag og søndag hver 6. uge. Vi sørger naturligvis for at klæde dig godt på til opgaven. Det sker i form af et individuelt intro­program, vidensdeling og sparring med kolleger. Og så sker det i form af løbende kompetenceudvikling med afsæt i dine erfaringer og behov.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, har du spørgsmål til vagtarbejdet, eller har du lyst til at komme forbi til en rundvisning og en kop kaffe, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Elsemarie Bach på 27 11 00 62, [email protected].

Hvordan søger du?

Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis via linket senest den 20. marts 2024

Vi indkalder til samtale løbende. - Vi glæder os til at høre fra dig!

Du kan også læse mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • København S
  • Onsdag den 20. marts 2024

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Frederiksberg

    Sygeplejerske søges til [xxxxx]s Udgående HospiceteamBrænder du for palliation, og har du bred klinisk erfaring med at arbejde i et tværfagligt team? Så har du nu muligh..
    • Sygeplejerske
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i København
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 2
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2