Sygeplejersker/ergoterapeuter/fysioterapeuter/pædagoger til FACT-teams – med mulighed for teamkoordinator funktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Distriktspsykiatri med recovery-orienteret tilgang, høj faglig kvalitet og et godt samarbejde om fælles mål har brug for flere medarbejdere.

Om stillingen:

Grundet en omorganisering af en del af vores behandlingsindsats, har vi nu fået mulighed for at ansætte flere medarbejdere i vores FACT-teams i DistriktsPsykiatrien Køge.

Dit arbejde bliver i fællesskab med dine team-kollegaer i FACT-teams at fungere som klinisk kontaktperson i en række komplekse, individuelle, ambulante patientforløb i tæt tværfagligt samarbejde. Vi arbejder efter principperne for ”shared caseload”, hvor vi deler rollen som kontaktperson for de patienter, der har det dårligst.

Opgaven består i alt fra deltagelse i de daglige board-møder, behandlingskonferencer, daglig udekørende funktion efter rulleplan, individuelle og fællessamtaler, videokonsultationer, tværfagligt og tværsektorielt samarbejde, forsamtaler med nyhenviste, pårørendesamtaler, gruppedeltagelse og eventuelt også medicinadministration. Opgaven er omfattende, udfordrende og udviklende.

Du skal endvidere have kørekort – vi leverer bilen.

Da arbejdet foregår i FACT-team skal du være tværfagligt orienteret, sparre og kommunikere problemløsende, positivt og konstruktivt. Vi er her hos os optagede af løbende at kvalificere og optimere vort kollegiale samarbejde og skabe synergi på tværs af faggrænser således at opgaveløsningen omkring vores fælles patienter foregår så smidigt og sammenhængende som muligt.

Vi vil gerne have:

En veluddannet medarbejder helst med bred erfaring fra det psykiatriske og også gerne somatiske felt. Har du relevant efteruddannelse er det et plus, ligesom det er et plus, hvis du har gruppe-erfaring. Har du ovenikøbet kendskab til/erfaring med (F)-ACT tilgangen vil du være en oplagt ansøger til vores stillinger.

Hos os kan du bl.a. få:

  • Masser af faglige udviklingsmuligheder
  • Relevante kurser og uddannelser – specialuddannelse, psykopatologi m.m.
  • Både fælles- og lokal introduktion til alle væsentlige områder samt mentorstøtte
  • Tværfaglig supervision, løbende undervisning og mono- såvel som tværfaglig sparring og udveksling

Vi værner om et godt, trygt og humørfyldt arbejdsmiljø med fokus på opgaveløsningen. Vi mener, vi får tilfredse og glade kollegaer, når vi har succes med at løse opgaven.

Recovery-tankerne vokser og udvikler sig hele tiden hos os. Du skal have talent for respektfuld kommunikation og samarbejde, kunne udtrykke håb og finde løsninger i tæt samarbejde med patienten.

Hvem er vi?:

DistriktsPsykiatrien Køge, som ligger på Sygehusvej centralt i Køge, består af 3 FACT-teams og et OPUS-team alle med base i Køge, samlet set med over 40 medarbejdere bestående af læger, psykologer, sygeplejersker, sosu-assistent, pædagog, lægesekretærer, fysioterapeut, ergoterapeuter og socialrådgivere. Snart ansætter vi ligeledes personale med brugerbaggrund (peers).

Her udreder og behandler vi fortrinsvis patienter, der lider af psykose, svær affektiv lidelse eller personlighedsforstyrrelse, hvor der er brug for en grundig, opsøgende, fleksibel og tværfaglig udrednings- og behandlingsindsats.

Hertil har vi både lokal og regional funktion i udredning og behandling af patienter med ADHD-lidelse, ligesom vi har udviklet et speciale i udredning af grundlæggende udviklingsforstyrrelser (autisme-området).

Den samlede Distriktspsykiatri i Køge har et større gruppeprogram, pakkeforløb og regionsfunktioner.

Der kan læses mere om Psykiatrien i Region Sjælland og Psykiatrien Øst på www.regionsjaelland.dk

Yderligere oplysninger:

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingerne og måske et uforpligtende besøg, er du velkommen til at kontakte overlæge i afsnitsledelse Lene Kistrup Henriksen på mail: [email protected] eller specialpsykolog i afsnitsledelse Mette Gravesen-Jensen på mail: [email protected]

Ansøgningsfrist: 16.9.2022

Samtaler forventes afviklet i starten af uge 38 2022.

Psykiatrien i Region Sjælland indhenter straffeattest og børneattest ved alle nyansættelser ligesom vi under en evt. personlig samtale vil bede om 2 referencer fra ledere på tidligere arbejdspladser.

Psykiatrien Øst er røgfri for personale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Køge
  • Fredag den 16. september 2022

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Roskilde

    Har du lyst til at arbejde med dedikerede og dygtige kolleger der prioriterer højt faglig niveau og et godt uddannelsesmiljø; så er du godt på vej her… Der er på anæstesiologisk afdeling, SUH i R..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Vi søger en ny oversygeplejerske til vores specialiserede ældrepsykiatriske sengeafsnit (SL6) i Slagelse, da vores nuværende oversygeplejerske skal være chefsygeplejeske i somatikken. Er du syg..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske på Midt-og Vestsjælland

    #selvstændig #sygeplejerske til #kardiologisk #ambulatorie #NSR Selvstændig sygeplejerske til kardiologisk ambulatorie NSR Brænder du for det kard..
    • Sygeplejerske
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske (vikar) i Slagelse

    Kan du lide at din sygepleje spænder fra akutte situationer, til vejledning og partnerskab med forældre? Er du god til kommunikation og til at være i den akutte sygepleje, såvel som i de langvarige..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
11. maj 2024 9
10. maj 2024 9
9. maj 2024 10
8. maj 2024 10
7. maj 2024 11
6. maj 2024 10
5. maj 2024 10
4. maj 2024 10
3. maj 2024 8
2. maj 2024 8
1. maj 2024 8
30. april 2024 8
29. april 2024 9
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 10
25. april 2024 10
24. april 2024 11
23. april 2024 11
22. april 2024 13
21. april 2024 13
20. april 2024 13
19. april 2024 13
18. april 2024 9
17. april 2024 5
16. april 2024 6
15. april 2024 7
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 7