Chefsygeplejerske til Tand-, Mund- og Kæbekirurgisk afdeling, Sjællands Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Vores nuværende chefsygeplejerske har valgt at tage imod et enestående tilbud. Derfor søger vi en chefsygeplejerske til Tand-, Mund- og Kæbekirurgisk Afdeling pr. 1. april 2023 eller efter aftale.

Vi søger en dygtig, visionær og erfaren leder med energi, samt en inddragende lederstil. Kendskab til specialet er en fordel, men ikke et krav.

Tand-, Mund- og Kæbekirurgisk Afdeling blev selvstændig afdeling d. 1. januar 2023, og skal i marts flytte ind i nye flotte bygninger, som en del af den første flytning i det nye hospital.

Vi søger en leder, der vil være med til fortsat at udvikle afdelingen, og som kan forpligte sig til at lede afdelingen som ligestillet part i et makkerskab med cheftandlægen.

Vi sætter faglighed i et tværfagligt miljø, fokus på patientoplevet kvalitet og et godt kollegialt fællesskab, højt.

Ledelsesopgaven består af ansvar for aktivitet, økonomi, kvalitet og udvikling af det faglige miljø såvel som uddannelses-, udviklings- og snarest også forskningsmæssige miljø, i et tæt samarbejde med cheftandlægen.

I sygeplejen arbejdes der ud fra en personcentreret ramme. Med udgangspunkt i kerneværdierne tillid, anerkendelse, åbenhed og sammenhængskraft, arbejdes der kontinuerligt på at udbygge sygeplejen ved hjælp af uddannelse, udvikling og forskning.

På grund af størrelsen af afdelingens medarbejderstab, vil du være nærmeste leder for både plejepersonale og lægesekretærer.

Faglige/personlige kvalifikationer

Som leder skal du være synlig, og herunder sætte medarbejdernes kompetencer i spil ved uddelegering.

Vi søger en leder, der vil gå i spidsen for at fortsætte opbygning af den personcentrerede kultur. En leder, som kan yde værdibaseret ledelse, og ikke er bange for at byde ind med sig selv. Vi stræber mod et højt fagligt niveau, stolthed og nytænkning.

Vi ved, at kultur har stor indvirkning på vækst og udvikling, og vi mener, at god kultur har stor betydning for personalets trivsel og præstationer.

Derfor søger vi en leder som:

  • Er sygeplejerske med ambitiøse sygeplejefaglige visioner
  • Er handlekraftig samt åben og anerkendende i sin kommunikation
  • Kan skabe et trygt og tillidsbaseret arbejdsmiljø
  • Er innovativ, modig og konstruktiv og som kan inspirere til udvikling fagligt og personligt
  • Besidder organisatorisk talent og kan anvende dette lederskab i forhold til kontinuerlig udvikling og implementering af nye arbejdsgange og metoder, med henblik på øget kvalitet i patientbehandling og optimal anvendelse af ressourcer
  • Er synlig i hverdagen og en man nemt kan komme til
  • Tager ansvar samt ser modstand og udfordringer som en mulighed for at tænke nyt
  • Skaber troværdighed og har respekt og indblik i alle faggruppers bidrag til den fælles opgaveløsning
  • Evner at skabe rammerne for en evidensbaseret og forskningsunderstøttet tilgang i klinikken
  • Har humor og selvindsigt
  • Har høje ambitioner på patienternes og organisationens vegne
  • Mestrer forvaltning af ressourcer og økonomi i feltet mellem klinik, drift og ledelse
  • Har dokumenteret ledelseserfaring og en lederuddannelse på masterniveau

Om Tand-, Mund- og Kæbekirurgisk Afdeling

Tand-, Mund- og Kæbekirurgisk Afdeling på Sjællands Universitetshospital er den eneste af sin slags i Region Sjælland.

Afdelingen varetager alle regionsfunktioner i forhold til specialeplanen og vi forestår udredning og behandling af kirurgiske og medicinske lidelser i kæber og mundhule, herunder vækstbetingede kæbeanomalier samt skader på ansigtsskelettet. Endvidere varetager afdelingen behandling af patienter med agenesi af tænder og traumebetinget tandtab.

Derudover medvirker vi i patientforløb omhandlende visse maligne lidelser, samt ved patienter med forestående hjerteklapkirurgi.

Afdelingen har ca. 7700 besøg årligt samt ca. 280 patienter til operation under indlæggelse.

Afdelingen består af 4 ambulatorier, hvor der udover undersøgelser også foretages operationer i lokalanæstesi. Operationer i universalanæstesi gennemføres på den centrale operationsgang. Overnattende patienter ligger i Øre-, Næse- og Halskirurgisk Afdelings sengeafsnit.

Personalegruppen består for nuværende af 9 sygeplejersker, 1 klinisk sygeplejespecialist, 2 social- og sundhedsassistenter, 4 sekretærer, 1 overtandlæge, 1 specialtandlæge, 2 specialtandlæger i ortodonti, 5 tandlæger i videreuddannelse samt 2 tandlæger. Der er på nuværende tidspunkt 2 vakante specialtandlæge/overtandlægestillinger. Vi medvirker i uddannelsesforløb for sygeplejestuderende, radiografstuderende og social- og sundhedsassistentelever i samarbejde med Øre-, Næse- og Halskirurgisk Afdeling.

Vi er i gang med opbygning af et stærkt forskningsmiljø. Der er indtil videre etableret en forskningsenhed under ledelse af en professor i odontologi, der sammen med en forskningsspecialist og en klinisk sygeplejespecialist skal drive forskning inden for de behandlingsområder, der allerede foregår i afdelingen, samt understøtte opbygningen af udviklings- og forskningskultur inden for sygeplejen.

Afdelingen har en unik faglig stolthed og en kvalitetskultur, hvor blandt andet arbejdsgange, UTH, pleje og behandling bliver diskuteret på tværs af faggrupper. Der er hele tiden et ønske om til stadighed at forbedre forholdene for både patienter og medarbejdere. Du vil som leder have en central rolle i at gå forrest, og ofte ad nye veje, for at videreudvikle og sikre gode patient- og pårørendeoplevelser, høj faglig kvalitet samt optimering af sammenhænge.

Som chefsygeplejerske kan du nyde fordel i et inspirerende fagligt ledelsesmiljø på tværs af Sjællands Universitetshospital. Strategisk Lederforum er for alle afdelingsledelser, såvel som MVU lederforum, hvor chefsygeplejersker og andre MVU ledere mødes.

Opbygningen af Sjællands Universitetshospital har været intensiv og ambitiøs - og det har skabt resultater. Forskningsindsatsen på Sjællands Universitetshospital er mangedoblet, mange nye behandlinger er hjemtaget, hvilket har øget fagligheden, og vi er godt i gang med uddannelsen af lægestuderende.

Sjællands Universitetshospital er et universitetshospital med højt til loftet og nemt til beslutningerne. Vi har et ærligt og tillidsfuldt samarbejde på tværs af vores afdelinger og ledelsen.

Løn- og ansættelsesforhold iht. til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist: torsdag den 2. marts 2023

Der forventes afholdt samtaler:

  1. samtalerunde: den 8. marts 2023
  2. samtalerunde: den 15. marts 2023

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte chefsygeplejerske Rannvá Matras 27 26 11 70 eller vicedirektør Susanne Lønborg Friis 29 16 27 02.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på www.regionsjaelland.dk/suh


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Køge
  • Torsdag den 02. marts 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Køge

    Skal du med på vores hold i en weekend- og vagt-fri stilling? Vi søger en sygeplejerske til vores F-ACT team som dækker Køge kommune. Sætter du det gode patientforløb i centrum og er høj faglig..
    • Sygeplejerske
    • Køge
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Vil du være en del af en personalegruppe på en spændende afdeling, hvor dagene aldrig er ens? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores fantastiske Akutafdeling. Hvis du trives med fagli..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Køge

    Opvågningssygeplejerske til Dagkirurgisk Afsnit, SUH Køge Kan du li ’ korte kirurgiske patientforløb (modtagelse - operation – udskrivelse) med kontinuitet i arbejdsopgaver, er du måske vores kom..
    • Sygeplejerske
    • Køge
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Kom og bliv en del af vores dedikerede Børne- & Ungeafsnit, hvor høj faglighed, god uddannelse og et trygt og stimulerende arbejdsmiljø er med til at skabe fundamentet for vores afsnit. Om Afd..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
4. maj 2024 10
3. maj 2024 8
2. maj 2024 8
1. maj 2024 8
30. april 2024 8
29. april 2024 9
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 10
25. april 2024 10
24. april 2024 11
23. april 2024 11
22. april 2024 13
21. april 2024 13
20. april 2024 13
19. april 2024 13
18. april 2024 9
17. april 2024 5
16. april 2024 6
15. april 2024 7
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 7
8. april 2024 8
7. april 2024 8
6. april 2024 8
5. april 2024 8
4. april 2024 6