Sygeplejerske, Psykiatrisk Klinik Roskilde-Køge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Vi har en spændende ledig sygeplejerske stilling til dig der ønsker at arbejde med psykoterapi, journaloptagelser og psykoedukation i Psykiatrisk Klinik Roskilde/Køge

I Team for personlighedsforstyrrelser leder vi efter en sygeplejerskekollega, 37 timer ugentligt, der deler vores store interesse for både udredning/journaloptagelse (det første møde med patienten) samt psykoterapeutisk behandling af patienter, der lider af grundlæggende vanskeligheder med at håndtere både relationen til sig selv og relationen til andre på en hensigtsmæssig måde. Motiveres du af den udfordring, der ligger i, at arbejde med mennesker for hvem det at etablere tillid til en behandler, kan være et mål i sig selv? Finder du glæden i, at arbejde inden for rammen af længere forløb med tid til både grundig udredning og meningsfuld behandling? Ønsker du at være del af et fagligt fællesskab, hvor vi arbejder sammen om patienterne, og man aldrig er alene, når det man står i er både krævende og sammensat? Vækker det din interesse at kunne være med til at sætte dit præg i en proces, hvor vi efter at have været igennem en del forandringer, står ved en skillevej, hvor vi er ved at genetablere klinik og behandlingstilbud? Så er det nok dig, vi leder efter.

Hvem er vi?

Psykiatrisk Klinik Roskilde-Køge er et ambulant behandlingstilbud for voksne over 18 år under Psykiatrien Øst, som består af en større enhed i Roskilde samt en mindre enhed med funktioner i Køge. Den primære arbejdsfunktion er tilknyttet klinikken i Roskilde, som ligger i smukke omgivelser med gåafstand til stationen og mulighed for parkering. Her behandles patienter med emotionelt ustabil personlighedsstruktur og ængstelig (evasiv) personlighedsstruktur, angst samt OCD i både hoved- og Regionsfunktion samt PTSD og depression i hovedfunktion. Aktuelt er vi i en opbygningsfase hvor du vil have mulighed for at bidrage med dine kompetencer i et engageret og nysgerrigt team på tværs af faggrupper.

Sygeplejersken som ansættes vil som udgangspunkt være tilknyttet team for personlighedsforstyrrelser. Der er tale om et team kendetegnet ved en lang og stolt tradition, når det kommer til behandling af mennesker med personlighedsforstyrrelser, og særligt arbejdet med mentaliseringsbaseret terapi, hvor der har været rigt samarbejde med andre flagskibe inden for denne retning over årene, både nationalt og på tværs af landegrænser.

Pårørende, børn og netværket søges inddraget i behandlingsforløbet som er tilrettelagt ud fra Danske Regioners pakkeforløb primært i gruppe terapi.

Der vil være et tæt samarbejde med egen faggruppe samt tværfaglige kollegaer i form af konferencer, sparring, undervisning og supervision.

Kvalifikationer og personlige egenskaber

Sygeplejersken, der ansættes vil have mulighed for at få arbejdsfunktioner i overensstemmelse med de umiddelbare kvalifikationer, men det vil være en fordel med kendskab og /eller erfaring med mentaliseringsbaseret terapi. Kendskab til at arbejde med personlighedsforstyrrelser. Vi ønsker en kollega, der med ambitioner vil være med til at sætte sit præg og aftryk på klinikkens sygeplejefaglige arbejdsområde såvel som det kollegiale.

Arbejdet som sygeplejerske er udover psykoterapi – individuelt som i gruppe at varetage journaloptagelse, psykoedukation, medicin opfølgnings- samt støtte samtaler, klinisk kontaktperson mm. Samarbejde med netværket omkring patienten mm. I grupperne arbejdes i makkerpar hvor dialog og nysgerrighed vægtes højt.

Samtaler stiles afholdt: 4. august 23

Kontakt

Har du lyst til at høre mere om stillingen er du rigtig velkommen til at kontakte oversygeplejerske Dorrit Dilling-Hansen eller assisterende oversygeplejerske Gitte Moth på tlf. 58537660 og høre mere om jobbet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Køge
  • Fredag den 28. juli 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Slagelse

    Intensiv Afsnit i Slagelse søger sygeplejersker med en intensiv specialuddannelse OG sygeplejersker med lyst til at lære det intensive speciale at kende. Generelt om afsnittet: ITA er et mu..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Vi søger en ny oversygeplejerske til vores specialiserede ældrepsykiatriske sengeafsnit (SL6) i Slagelse, da vores nuværende oversygeplejerske skal være chefsygeplejeske i somatikken. Er du syg..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske på Midt-og Vestsjælland

    #selvstændig #sygeplejerske til #kardiologisk #ambulatorie #NSR Selvstændig sygeplejerske til kardiologisk ambulatorie NSR Brænder du for det kard..
    • Sygeplejerske
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske (vikar) i Slagelse

    Kan du lide at din sygepleje spænder fra akutte situationer, til vejledning og partnerskab med forældre? Er du god til kommunikation og til at være i den akutte sygepleje, såvel som i de langvarige..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
13. maj 2024 9
12. maj 2024 9
11. maj 2024 9
10. maj 2024 9
9. maj 2024 10
8. maj 2024 10
7. maj 2024 11
6. maj 2024 10
5. maj 2024 10
4. maj 2024 10
3. maj 2024 8
2. maj 2024 8
1. maj 2024 8
30. april 2024 8
29. april 2024 9
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 10
25. april 2024 10
24. april 2024 11
23. april 2024 11
22. april 2024 13
21. april 2024 13
20. april 2024 13
19. april 2024 13
18. april 2024 9
17. april 2024 5
16. april 2024 6
15. april 2024 7
14. april 2024 7
13. april 2024 7