Sygeplejerske til SP-Indsatsteamet på Sjællands Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Dygtig og engageret sygeplejerske med forkærlighed for Sundhedsplatformen søges!

Vi søger en dygtig og engageret sygeplejerske til SP Indsatsteamet på Sjællands Universitetshospital, som har lyst til at være en del af et kompetent tværfagligt team.

Det får du:

I denne stilling får du masser af muligheder for at bringe dine SP-tekniske og organisatoriske viden og kunnen i spil, og samtidig udvikle og dyrke dine pædagogiske og undervisningsmæssige kompetencer.

Du bliver en del af en veletableret organisation i relation til Sundhedsplatformen med dygtige kolleger i hospitalets administrative Stab, de kliniske afdelinger og Koncern Digitalisering.

Du må forvente at skulle arbejde tæt sammen med især hospitalets SP koordinator, der står for fordeling og prioritering af teamets opgaver mellem dig, din lægelige kollega og de kliniske IT Konsulenter.

Det kendetegner os, at vi er fagligt ambitiøse, har en uformel - men professionel - omgangstone og arbejder tæt sammen med vores kollegaer i Staben, de kliniske afdelinger på Sjællands Universitetshospital, SP kollegaerne på de øvrige sygehuse, Koncern Digitalisering m.fl.

Din profil:

Du skal kunne trives i et miljø, hvor samarbejde og dialog på tværs af faggrænser og organisatoriske tilhørsforhold er en naturlig del af arbejdet, og du skal være parat til en mobil og travl hverdag, hvor der er mange bolde i luften.

Du skal kunne repræsentere Staben og Sjællands Universitetshospital professionelt, konstruktivt og samarbejdsorienteret, og have en adfærd og omgangstone med kollegaer, ledere og eksterne samarbejdspartnere, der understøtter opgaveløsning og håndtering, implementering, undervisning, vidensdeling samt samarbejde på tværs af alle faggrupper.

Vi forestiller os at

  • Du har en sygeplejefaglig baggrund
  • Du har erfaring med undervisning, eventuelt som certificeret SP underviser
  • Du har erfaring med sundheds-IT og Sundhedsplatformen
  • Du har erfaring med netværksunderstøttelse, er kommunikativ inddragende og pædagogisk
  • Du er struktureret og resultatorienteret og kan arbejde selvstændigt

Som person har du

  • Veludviklede samarbejdskompetencer og kan navigere på forskellige organisatoriske niveauer og i spændingsfeltet mellem klinik og administration
  • Evnen til at identificere anvendelsesudfordringer i sundhedsplatformen og stærk i/forståelse for kliniske arbejdsgange og kunne bidrage til løsningsforslag
  • Gode analytiske evner og er dygtig til at formulere dig mundtligt såvel som skriftligt

Dine opgaver:

  • Styrke en effektiv og optimal anvendelse af Sundhedsplatformen.
  • Sikre implementering og anvendelsesoptimering af både planlagte og akutte initiativer.
  • Identificere anvendelsesudfordringer lokalt, planlægge og koordinere indsatser med regionens tværgående centre. Dette via det lokale SUH SP Teams egen SP Koordinator samt varetage kontakten til eget hospital

Du vil få til opgave at koordinere med superbrugerorganisationen og medvirke til at sikre den kliniknære anvendelse af sundhedsplatformen og andre øvrige digitaliserings-værktøjer relateret til sundhedsplatformen. Dette sker blandt andet i samarbejde med Koncern Digitalisering, hvorfra der på SUH er tildelt 5 Kliniske It-konsulenter som er uddannede lægesekretærer og sygeplejerske(r)

Du vil få ansvar for at samle op på - og kommunikere virksomhedsområdets uddannelses – og superbrugerbehov - til egen SP-koordinator samt bidrage til løsning af lokale uddannelsesopgaver i forbindelse med SP-opdateringer, anvendelsesoptimering, indsatser og re-implementering.

På det mere konkrete plan omfatter dine opgaver blandt andet følgende:

  • Medvirke til implementering af sundhedsplatformen, så brugerne anvender systemet så optimalt som muligt
  • Være tovholder og mødeleder ved SP superbrugermøder/monofaglige fora Planlægge og deltage i SP relaterede indsatser, bl.a. på baggrund af utilsigtede hændelser
  • Undervise i SP funktioner herunder f.eks. videokonsultationer, Myco 3enhed (Rover), talegenkendelse
  • Deltage i kompetence- og vidensdelingsmøder organiseret af Koncern Digitalisering

Jobbet:

Den ledige stilling er placeret i Enhed for Digitalisering, Henvisninger og Tværgående samarbejde, som er en af de 7 enheder i Staben på Sjællands Universitetshospital. Stillingen er forankret i Team Digitalisering.

En af vores kerneopgaver er at understøtte hospitalets brug af Sundhedsplatformen og andre digitale systemer. Dette sker i tæt samspil med de kliniske afdelinger og hospitalets ledelser.

Vi er blandt andet ansvarlige for koordination, anvendelse, optimering og implementering inden for IT og digitalisering – også i forbindelse med sygehusbyggeriet,

Du bliver en del af et team, som ud over dig selv omfatter vores SP Koordinator, CMIO (chief medical information officer), din lægelige kollega i Indsatsteamet, It projektledere, SOR sagsbehandlere, data- og registreringskonsulenter samt enhedens øvrige medarbejdere. Herudover får du et tæt og udbytterigt samarbejde med 5 Kliniske IT konsulenter, der organisatorisk er forankret i Koncern Digitalisering.

Vi har et tæt, velfungerende samarbejde med kolleger fra stabens øvrige enheder, der arbejder med andre faglige indgange til Sundhedsplatformen – patientsikkerhed, aktivitetsregistrering, uddata mm. – og med kollegerne i klinikken.

Du bliver samtidig en del af en stor administrativ stab med dygtige kollegaer og et bredt, velfungerende samarbejde på tværs. Staben er en vigtig del af hospitalet. Vi sikrer den administrative faglighed i administrationen af hospitalet, og bidrager til realisering af hospitalets drift og udvikling. Det gør vi i tæt samspil med blandt andet de kliniske afdelinger, Sygehusledelsen og Regionshuset i Sorø.

Som medarbejder i Staben gør du en forskel ved at bringe din viden og kunnen i spil, og du får samtidig rig mulighed for at udvikle dine kompetencer, blandt andet via samarbejde med de mange forskellige fagligheder i staben og på hospitalet. Som arbejdsplads lægger vi vægt på trivsel og arbejdsmiljø. Du vil opleve inddragelse, åbenhed og tæt dialog mellem ledelse og medarbejdere, og fokus på at skabe fælles rum til socialt samvær og faglige arrangementer også i en travl hverdag.

Løn- og ansættelsesforhold

Stillingen er på 37 timer pr. uge. Vi tilbyder løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med mulighed for at forhandle tillæg i forhold til kvalifikationer og erfaring. Stillingen er omfattet af en fleks-ordning.

Dit daglige arbejdssted er Sjællands Universitetshospital, Køge, som ligger tæt på Ølby Station. Der vil derudover også være møder og opgaver på hospitalets øvrige matrikler, Region Sjælland i øvrigt og Region Hovedstaden.

Stillingen ønskes besat pr 1. januar 2024 eller snarest derefter.

Yderligere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte chef for Digitalisering, Henvisninger og Tværgående Samarbejde Anne Hune Gjerrild på tlf. 51421758 eller [email protected] hvis du vil høre mere om stillingen.

Ansøgningsfrist og samtaler 

Ansøgningsfrist er den 12. november 2023

Samtaler holdes den 17. november, mens 2. samtale holdes den 22. november


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Køge
  • Søndag den 12. november 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Roskilde

    Har du lyst til at arbejde med dedikerede og dygtige kolleger der prioriterer højt faglig niveau og et godt uddannelsesmiljø; så er du godt på vej her… Der er på anæstesiologisk afdeling, SUH i R..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Vi søger en ny oversygeplejerske til vores specialiserede ældrepsykiatriske sengeafsnit (SL6) i Slagelse, da vores nuværende oversygeplejerske skal være chefsygeplejeske i somatikken. Er du syg..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske på Midt-og Vestsjælland

    #selvstændig #sygeplejerske til #kardiologisk #ambulatorie #NSR Selvstændig sygeplejerske til kardiologisk ambulatorie NSR Brænder du for det kard..
    • Sygeplejerske
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sygeplejerske (vikar) i Slagelse

    Kan du lide at din sygepleje spænder fra akutte situationer, til vejledning og partnerskab med forældre? Er du god til kommunikation og til at være i den akutte sygepleje, såvel som i de langvarige..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
11. maj 2024 9
10. maj 2024 9
9. maj 2024 10
8. maj 2024 10
7. maj 2024 11
6. maj 2024 10
5. maj 2024 10
4. maj 2024 10
3. maj 2024 8
2. maj 2024 8
1. maj 2024 8
30. april 2024 8
29. april 2024 9
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 10
25. april 2024 10
24. april 2024 11
23. april 2024 11
22. april 2024 13
21. april 2024 13
20. april 2024 13
19. april 2024 13
18. april 2024 9
17. april 2024 5
16. april 2024 6
15. april 2024 7
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 7